Top list

Top 10 telefoane AnTuTu » OnePlus 6, lider pe luna mai 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 10 telefoane AnTuTu pe luna mai » AnTuTu ramane unul dintre cele mai reliable teste pentru analizarea performantelor unor telefoane performante. In fiecare luna, site-ul de benchmark lanseaza sub forma publica, un Top 10 al celor mai bune telefoane ale momentului, conform punctajelor obtinute in testele aplicatiei.

Pana la sosirea telefoanelor cu procesor Snapdragon 845 pe piata, cei de la Huawei detineau suprematia in clasament cu ajutorul remarcabilului procesor Kirin 970 SoC, productie interna a gigantului din China. Aparitia telefoanelor cu procesor high-end de la Qualcomm a schimbat clasamentul. Veti gasi mai jos un Top 10 telefoane AnTuTu pentru cele mai bune telefoane testate in perioada 1 mai – 31 mai 2018. Peste cateva zile, AnTuTu va da publicitatii si clasamentul pe luna iunie.

In acest Top 10 telefoane AnTuTu pe luna mai, cele mai multe telefoane de top au procesor Snapdragon 845 la bord. Nu exista insa informatii concrete legate de absentele unor telefoane ca Huawei P20 si Huawei P20 Pro, care au primit unda verde din partea producatorului chinez in luna martie a acestui an. Cu siguranta, cele doua noi varfuri de gama si-ar fi facut aparitia in acest top, pe locurile fruntase ale clasamentului. Ele sunt echipate de acelasi tip de procesor Kirin 970.

Din Top 10 telefoane AnTuTu pe luna mai, lipseste de asemenea in mod surprinzator Xiaomi Mi 8. Xiaomi anuntase de altfel, ca acest nou device despre care puteti citi amanunte in acest review Xiaomi Mi 8 este primul telefon din istoria companiei care a reusit sa treaca de 300.000 de puncte in testele AnTuTu, situatie in care Mi 8 ar deveni lider in clasament. Foarte probabil, el se va regasi insa in Top 10 telefoane AnTuTu pe luna iunie si, n-ar fi deloc exclus sa-l vedem pe prima treapta a clasamentului, sau, macar in primele 3 clasate. Pana atunci insa, iata cum se prezinta Top 10 telefoane AnTuTu pe luna mai.

Top 10 telefoane AnTuTu pe luna mai

Asadar, OnePlus 6, varful de gama al OnePlus din acest moment, detine suprematia in clasament cu un punctaj impresionant: 274.910 puncte. Marea surpriza din acest Top 10 telefoane AnTuTu este prezenta pe pozitia secunda a unui telefon mai putin cunoscut, despre care gasiti detalii in acest review Smartisan R1. Este un telefon cu acelasi procesor Snapdragon 845 la bord si care a obtinut un punctaj remarcabil: 272.520 puncte, deci nu foarte departe de OnePlus 6.

Smartphone-ul de gaming, Xiaomi Black Shark ocupa pozitia a treia a podiumului cu un punctaj de 270.235 de puncte. Este o performanta importanta pentru Xiaomi, tinand cont ca Black Shark intra pe o piata in care Razer Phone parea sa detina prim planul. Doar ca, in buna traditie a chinezilor, gaming phone-ul Xiaomi Black Shark are rezultate (iata) excelente si un pret mult mai mic. Gama Galaxy S9 (cu telefoanele Galaxy S9 Plus si Galaxy S9) ocupa pozitiile urmatoare in clasament, si ele fiind echipate de procesoare Snapdragon 845 in testele AnTuTu.

Daca Xiaomi Mi MIX 2S nu este deloc o surpriza, surprinde placut prezenta in acest Top 10 telefoane AnTuTu a inca unui telefon de gaming: Nubia Red Magic. Acest device a bifat 214.904 puncte si devine iata unul dintre cele mai bune telefoane de gaming din lume. Gasiti si despre el detalii in acest review Nubia Red Magic de pe site-ul nostru.

Summary
Top 10 telefoane AnTuTu » OnePlus 6, lider pe luna mai 2018
Article Name
Top 10 telefoane AnTuTu » OnePlus 6, lider pe luna mai 2018
Description
Top 10 telefoane AnTuTu: cele mai bune performante ale telefoanelor testate in aplicatia AnTuTu Benchmark pe luna mari
Author
Publisher Name
Catmobile Accessories SRL