Top list

Top 10 motive pentru care toata lumea iubeste Asus ZenFone 5Z

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Asus ZenFone 5Z si 10 motive in favoarea achizitionarii sale » In fiecare luna, in fiecare saptamana, in fiecare zi un smartphone nou iese la suprafata. Cu atat de multe marci si modele de telefon disponibile, cum puteti fi siguri ca veti avea cel mai potrivit device in buzunar?

Ei bine, noul Asus ZenFone 5Z are foarte multe caracteristici care il fac aproape irezistibil. Noi am gasit 10 motive pentru care toata lumea il iubeste. Si le impartasim cu dumneavoastra.

Apropos, un review Asus ZenFone 5Z gasesti si pe blogul nostru, iar pe catmobile.ro ai cele mai noi si mai accesibile huse Asus ZenFone 5Z.

10 motive PRO Asus ZenFone 5Z si de unde ai cel mai bun pret in Romania pentru acest flagship

Iata care sunt cele 10 motive pentru care consideram ca Asus ZenFone 5Z se bucura de o popularitate in crestere in ultimele luni pe piata.

1. Performanta de ultima generatie

Asus ZenFone 5Z este „cel mai bun flagship raportat la suma de bani investita in el” suna anuntul celor de la TechRadar. Propulsat de procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm si de un nivel optim de performanta overall plus o autonomie excelenta, Asus ZenFone 5Z iti ofera tot ceea ce cauti la un smartphone in 2018. Cu o viteza de 2.8 Ghz si cu placa video Adreno 630 de la bord, cu cei 8 GB RAM LPDDR4X si cei 256 GB dedicati stocarii de date, telefonul acopera toate specificatiile high-end necesare acestui an.

Asus ZenFone 5Z (1)

Chipset-ul Adreno 630 Graphics asigura experiente in gaming la nivel exceptional, iar telefonul poate rula absolut orice joc, inclusiv din cele de top precum PUBG Mobile. In plus, Snapdragon 845 nu se limiteaza doar la experienta fantastica AI ci aduce functionalitati majore pentru device, precum si imbunatatiri majore fata de anii trecuti.

2. Optiunile de inteligenta artificiala

AI este in trending in acest an, iar ZenFone 5Z ofera multe caracteristici de acest tip în ZenUI 5.0, unde acesta are cea mai mare prioritate oferindu-vă servicii inteligente. Încărcarea AI poate fi utilizată pentru o încărcare mai sigură pe timp de noapte și pentru o încărcare mai sigură și mai lentă atunci când bateria are deja suficienta energie în rezervor. Apoi optiunea AI Gallery care vă permite să gestionați fotografiile chiar și în funcție de chipurile detectate are un rol bine definit.

Asus ZenFone 5Z (2)

In timp ce GameGenie se asigura ca sesiunile de jocuri vor fi mai intuitive și vă vor permite să beneficiati de un mult asteptat boost pentru telefonul dumneavoastra, în timp ce jucați jocuri pentru un gameplay fără precedent. Puteți utiliza opțiunea Optiflex pentru a programa anumite aplicații, in special cele utilizate frecvent, pentru a se deschide mai repede.

3. Gestionarea inteligenta a bateriei

Pentru a pastra un design slim, Asus Zenfone 5Z ofera o baterie de 3.300 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida Quick Charge de la Qualcomm. Asus Zenfone 5Z introduce de asemenea incarcarea bazata pe inteligenta artificiala, al carei scop este maximizarea duratei de viata a bateriei si protectia sa totala.

Asus ZenFone 5Z (3)

Incarcarea de acest tip ajusteaza in mod dinamic rata de incarcare a device-ului, monitorizand obiceiurile de incarcare ale utilizatorului, precum si incetinirea timpului de incarcare rapida atunci cand telefonul nu este utilizat timp de ore indelungate pe timpul incarcarii.

4. Conectivitate

Pentru flexibilitate maximă și calitate excelentă a apelurilor, Asus ZenFone 5Z suportă capabilități duale 4G LTE SIM și Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru permite ambelor SIM-uri să fie în stare de așteptare activă și acceptă, de asemenea, apeluri de voce HD îmbunătățite peste 4G LTE pe ambele SIM-uri.

5. Design si afisaj de lux

Modelul Asus Zenfone 5Z are un design uimitor. Ecranul de 6.2-inch este la fel de mic precum un ecran de 5.5-inch mai vechi si asigura o experienta perfecta din punct de vedere vizual. Sticla curbata de pe fata si sticla 2.5D de pe spate incadreaza o rama de aluminiu foarte eleganta si ofera device-ului un aspect distinct. Pe Asus Zenfone 5Z avem protectie Corning Gorilla Glass, iar telefonul este robust insa usor. Pe scurt, Zenfone 5Z este modalitatea prin care Asus bifeaza toate casetele premium pentru anul 2018.

Asus ZenFone 5Z (5)

Ecranul device-ului atinge un nivel de luminozitate de 550 niti, facand astfel ca fotografiile si clipurile sa arate mai bine decat aratau pana acum pe generatiile anterioare. Afisarea adaptiva se asigura de asemenea de faptul ca imaginile arata natural si cat mai bine indiferent de conditiile de iluminare. Mai mult decat atat, bretonul de pe Asus Zenfone 5Z este cu 26% mai mic decat cel de pe iPhone X.

6. Luminile, camera, AI

Asus ZenFone 5Z revoluționează fotografia mobilă, cu funcția avansată de detectare a scenei AI, care vă anticipează nevoile și se adaptează la preferințele dvs. ajutandu-va astfel sa obțineti rezultate perfecte de fiecare dată. În ceea ce privește configurația, acesta are 12 MP (f / 1.8, 24mm, 1 / 2.55 „, 1.4μm, dual PDAF) + unghi larg de 8 MP (120 de grade, f / 2.2, 12mm, 1/4” ) din spate. Este încărcat cu funcții precum focalizarea duală PDAF, stabilizarea optică și electronică a imaginii și multe altele! Sistemul dual-camera din ZenFone 5Z este unul avansat, fiind dotat cu senzorul de imagine Sony® IMX363 cu pixeli mari de 1,4 μm și un obiectiv cu șase elemente cu diafragma F1,8, care captează fotografii de până la 5x mai luminoase și mai clare în condiții de lumină scăzută.

Asus ZenFone 5Z camera

Camera secundară cu unghi larg de 120 ° are un câmp vizual de 2X mai larg decât o cameră standard a unui smartphone, pentru captarea peisajelor mai expansive, mai multe fotografii naturale și fotografii mai ușoare în spații înghesuite. ZenFone 5Z poate înregistra video în conditii uimitoare la rezoluție 4K UHD, cu clipuri naturale și stabile.

7. It’s party time

Noul Asus Zenfone 5Z ofera o experienta audio uimitoare, datorita difuzoarelor sale care produc un sunet foarte clar si foarte puternic, fara distrosiuni. Pentru un sunet impecabil in casti, telefonul accepta redarea Hi-Res. Cele trei microfoane ale sale asigura in plus o experienta spectaculoasa in apeluri avand abilitatea de a reduce perturbatiile ambientale din convorbiri.

8. Noul Zen UI 5.0

Interfata in-house, ZenUI 5.0 ofera o experienta Android aproape stock. Bazata pe Android 8.0 Oreo si ajutata de o multitudine de optiuni AI, noua interfata de la ASUS este pregatita sa va ofere o experienta cu totul si cu totul deosebita. Sistemul de operare al Asus Zenfone 5Z este bine optimizat si nu consuma foarte multa energie.

Asus ZenFone 5Z notch

9. Nivelul de securitate

Foarte importanta pe un telefon din 2018, securitatea si-a facut bine temele pe Asus Zenfone 5Z. Flagshipul taiwanezilor beneficiaza atat de securitate digitala (senzor clasic de amprente) cat si de deblocare faciala. Senzorul clasic deblocheaza aproape instant telefonului, iar prin capacitatea sa NFC va veti putea bucura de un nivel optim de securitate inclusiv prin serviciile Google Play.

10. Pretul bun de achizitie

Suntem de acord cu cei de la TechRadar care spun ca Asus ZenFone 5Z are un pret bun de achizitie pentru ceea ce ofera telefonul. In Romania, device-ul costa in medie undeva la 2.400 de lei. Acesta este pretul pe care il gasim in ofertele Altex, Cel.ro sau eMag. Cel mai bun pret l-am gasit la evoMAG, acolo unde Asus ZenFone 5Z costa doar 2.339 de lei.