Top list

Top 10 jocuri pentru Playstation 4 pe care trebuie sa le incerci in acest an

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Top 10 jocuri pentru Playstation 4 pe care trebuie sa le incerci in acest an incearca sa te ajute sa te decizi ce jocuri merita sa-ti capteze atentia in 2020. Daca ai un Playstation 4, nu ezita sa arunci o privire peste acest top pe care ti-l prezentam mai jos.

Stim cu totii deja ca Playstation 4 va fi inlocuit in curand de catre cei de la Sony cu noul Playstation 5. Prin urmare, acest Top 10 jocuri pentru Playstation 4 te poate ajuta sa te bucuri de consola ta pana cand iti vei procura noua consola pregatita de Sony.

Stim cam care sunt cele mai bune jocuri pentru Playstation 4 si ce cerinte de sistem au acestea. De asemenea, o parte dintre ele le-am testat si le-am integrat automat in Top 10 jocuri pentru Playstation 4 pe care ti-l prezentam mai jos. Multe dintre ele sunt de tip „multiplatform”, asa ca daca ai un PC sau un Xbox One, merita sa arunci de asemenea o privire peste Top 10 jocuri pentru Playstation 4. Fara sa mai pierdem prea mult timpul, iata cum arata acest clasament in opinia noastra. Vom incepe topul de la locul 10 in jos si speram ca iti vom atrage atentia prin selectia noastra de jocuri. Daca esti un pasionat de gaming, nu ai voie sa ratezi acest Top 10 jocuri pentru Playstation 4 de mai jos. Sa vedem cum arata el!

Top 10 jocuri pentru Playstation 4

Locul 10. God of War 4

Saga God of War continua cu nivele noi si cu efecte vizuale din ce in ce mai puternice. Povestea este senzationala, iar nivelul de gameplay foarte atractiv. In plus, acest joc te tine „in priza” pentru mai multe ore, asa ca daca nu l-ai incercat inca, merita sa arunci o privire peste el. S-ar putea sa te cucereasca de la primele nivele. Pentru noi, a fost suficient de bun incat sa-l plasam pe locul 10 in acest Top 10 jocuri pentru Playstation 4.

Locul 9. Spider-man

Foarte popular si foarte cunoscut la nivel inalt, jocul Spider-Man a fost lansat pe finalul anului 2018 si inca poate fi jucat pe console, deci implicit si pe Playstataion 4. Este distractiv, are o grafica superba si este cea mai buna reprezentare a eroului, pe langa celebra saga Arkham. Parca de aceasta data jocul ni s-a parut mai „fashionable” ca niciodata. Iti recomandam sa-l incerci si te asiguram ca o sa-ti placa.

Locul 8. Days Gone

Acest joc este unul dintre „exclusivele” din 2019. Days Gone este extrem de bine realizat si ne aduce aminte din punct de vedere al setarilor de The Last of Us, dar si de seria Sons of Anarchy sau The Walking Dead. Asa cum probabil ca iti imaginezi deja, daca te raportezi la comparatiile de mai sus, iti vei da seama cu ce se ocupa si ce vrea de la tine acest joc. Lumea a disparut, iar tu joci rolul unui motociclist care cauta cea mai potrivita cale de supravietuire intr-o lume dominata de inamici, fie ei oameni sau zombii.

Locul 7. Apex Legends

Acesta este unul dintre jocurile care au devenit extrem de populare pe Playstation 4 in 2019. Electronic Arts a lansat Apex Legends pentru a se lupta cu Fortnite si in mare masura, le-a iesit. Jocul a atins rapid cota 50 de milioane de jucatori activi si este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le poti juca pe PS4 in acest moment. Prin urmare, primeste un bine meritat loc 7 in Top 10 jocuri pentru Playstation 4.

Locul 6. Resident Evil 2

A fost printre cele mai asteptate jocuri din 2019, iar prezenta sa in Top 10 jocuri pentru Playstation 4 nu este deloc intamplatoare. Probabil ca nu este vorba despre un remake ci mai degraba de un update la nivel de grafica, cu toate ca istoria si povestea sunt similare cu Resident Evil. Vei descoperi insa cateva elemente absolut remarcabile care te vor tine conectat de joc pentru destul de mult timp. Personal, il consider unul dintre jocurile foarte bune din 2019, care merita incercat si la inceputul acestui an pe Playstation 4.

Locul 5. Tom Clancy’s The Division 2

Fara indoiala, Tom Clancy’s The Division 2 a devenit unul dintre cele mai populare jocuri pentru Playstation 4. Titlul dat de Ubisoft confirma faptul ca vorbim despre un „sequel” al seriei originale lansate acum cativa ani, iar foarte multi dintre voi asteptau o asemenea continuare. Este realistic, beneficiaza de o super grafica si te va tine cu sufletul la gura prin povestea pe care Ubisoft a gandit-o pentru el. Foarte probabil, unul dintre cele mai bune jocuri ale anului trecut, merita incercat si in acest inceput de an. Si cu siguranta, nu te va dezamagi.

Locul 4. Fortnite Battle Royale

Fortnite este inca foarte popular si este clar de ce face parte din acest Top 10 jocuri pentru Playstation 4. Nu e loc sa discutam atat de mult despre el, dar fara doar si poate experienta pe care o vei dezvolta de-a lungul acestui joc te va entuziasma. Grafica este perfecta, story-ul mai mult decat interesant si poti juca impotriva altor utilizatori care au Mac, Xbox One, Switch sau chiar PC. Nu vei regreta nicio secunda experienta cu Fortnite.

Locul 3. Devil May Cry V

Capcom, compania responsabila pentru succesul Resident Evil 2 aduce inca un joc de top pe piata. Cu toate ca japonezii n-au avut un 2019 foarte bun, se pare ca dezvoltarea jocurilor Street Fighter V si Resident Evil 7 a readus compania pe linia de plutire. Daca Resident Evil 2 este un joc foarte bun, Devil May Cry 5 este foarte, foarte bun. In acest joc va trebui sa cureti harta de demoni si atentie, pentru ca lucrurile nu sunt deloc atat de usoare pe cat par. Il includem si noi, pe podium in acest Top 10 jocuri pentru Playstation 4.

Loc 2. Fifa 2020

M-am gandit multa vreme daca sa il includ sau nu in Top 10 jocuri pentru Playstation 4. Apoi m-am gandit din nou daca merita inclus intre primele jocuri din acest top. Pana la urma am considerat ca cei de la EA Sports au facut o treaba atat de buna incat si daca nu esti un fan al genului, acest joc trebuie sa il joci pe PS4 si in acest an. Inovatii noi, probabil cel mai autentic mod de cariera de pana acum, diverse personalizari, fete cunoscute, o grafica perfecta, mult, foarte mult realism si daca vrei tu, chiar si Liga 1, care pare mai atractiva in acest joc decat in realitate. Prin Fifa 2020 vei beneficia de functionalitati noi, chiar si experiente sociale noi, obiective redefinite si poate cel mai bun Fifa de pana acum. O experienta care merita!

Locul 1.PUBG

Ei bine, da! PUBG este lider in Top 10 jocuri pentru Playstation 4. Nu ma intreba de ce, pentru ca probabil ca stii deja. Este cel mai popular joc al anului si consider ca explicatiile pot fi deja vecine cu inutilul.

Asa arata propunerile noastre pentru inceputul anului cand vine vorba de cele mai bune jocuri pentru Playstation 4. Daca esti sau nu de acord cu ele, daca ai alte propuneri mai bune sau daca pur si simplu vrei sa discutam despre aceste jocuri, te astept in rubrica de comentarii cu mai multe pareri.