Top list

Top 10 jocuri pe Android in 2017

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Top 10 jocuri pe Android in 2017 »» Pasionatii de gaming care detin un smartphone cu Android trebuie sa citeasca acest articol. Jocurile descarcate din Magazin Play sunt extrem de populare, iar pasionatii le stiu probabil deja pe dinafara. Exista insa si alti pasionati de gaming interesati de cele mai noi si mai interesante jocuri pe care le ofera renumita platforma, astfel ca am alcatuit pentru dumneavoastra un top 10 al celor mai interesante si pasionante jocuri pe Android in 2017. Toate aceste jocuri au fost testate pe doua terminale diferite: ZTE Axon 7 si Samsung Galaxy J5 2017. Sa incepem!

 

Top 10 jocuri pe Android in 2017

 

10. Minecraft: Pocket Edition

Unul dintre cele mai populare jocuri din lume in acest moment, Minecraft: Pocket Edition este dedicat tuturor gusturilor si tuturor varstelor. Pentru cei care n-au mai jucat niciodata pana acum acest joc trebuie sa mentionam ca lumea Minecraft este mai mult decat interesanta. Practic, vei construi, te vei bate cu baietii rai si vei face cam tot ceea ce-ti doresti. Exista si un mod special de supravietuire pe care-l vei descoperi ca fiind extrem de folositor pe parcurs. Jocul beneficiaza de update-uri frecvente si costa in editia sa premium pana la 7 dolari.

9. Pokemon Go

Stim cu totii ce a insemnat Pokemon Go in momentul aparitiei sale. Jocul a explodat in platforma Android undeva in iulie 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai descarcate din toate timpurile. Pokemon Go imbina realitatea cu lumea virtuala, astfel ca atunci cand il vei juca va trebui sa te plimbi realmente prin oras pentru a prinde pokemonii nastrusnici si a te lupta pentru diamantele nedescoperite. Exista si o parte relativ neplacuta in aventura Pokemon Go: jocul intampina inca unele probleme de server, iar conexiunea la internet nu pare niciodata una stabila. Chiar si-asa, odata ce vei depasi acest moment, experienta va fi una de neuitat.

8. Riptide GP series

Pentru 3 dolari vei avea parte de experienta premium a jocului Riptide GP series, probabil cel mai bun joc de curse din platforma Android. In varianta Riptide GP series Renegade vei juca rolul unui racer care-si pierde din popularitate dupa ce este implicat in curse ilegale. De acolo incepe momentul tau si misiunea va fi sa iti conduci racerul pe drumul cel mai scurt catre performanta. Jocul beneficiaza de o experienta grafica foarte placuta si are controale simple. Unul dintre marile avantaje ale achizitionarii pentru numai 3 dolari ale variantei sale premium este faptul ca vei scapa de orice fel de tip de reclame.

7. Mafia 3 Rivals

Nu va asteptati la experienta Mafia 3 de pe pc! Dar veti descoperi o cu totul si cu totul noua experienta captivanta. Vei conduce din intunericul orasului imaginar New Bordeaux echipe de mafioti menite sa faca ordinea pe strazi. Ordinea in favoarea ta…desigur. Luptatorii tai vor avea diverse skill-uri si diferite calitati, iar fiecare treapta pe care o vei parcurge isi va creste rank-ul. In 9 locatii diferite din „Downtown” va trebui sa restabilesti ordinea si echipele tale sa se impuna in lupta pentru suprematia locala. Mafia 3 Rivals iti ofera si posibilitatea de a lupta cu cei mai buni dintre subordonatii tai in compania altor rivali din intreaga lume in varianta online a jocului. Lupta crew VS crew trebuie insa bine pregatita, pentru ca o echipa slaba are sanse mici sa faca fata in luptele online. Asa ca va trebui sa ai grija sa-ti echipezi subordonatii cu arme pe masura, cu masinile cele mai puternice si sa le oferi diverse skilluri care sa-i protejeze sau dupa caz sa-i ajute. In lumea ascunsa din New Bordeaux, clanurile mafiote siciliente, irlandeze sau haitiene se lupta pentru suprematie, dar se poate cineva impune in fata ta? Incearca Mafia 3 Rivals si vei afla raspunsul.

6. SOULCALIBUR

Unul dintre cele mai populare jocuri de lupta pe console, poate fi jucat pentru 13 dolari si de pe platforma Android a smartphone-ului sau tabletei tale. Jocul imprumuta o parte dintre elementele grafice ale jocului original, precum si diverse tipuri de lupta asa cum sunt: attack, survival, arcade sau extra survival. Controalele on-screen sunt extrem de bine concepute, iar experienta luptei pe telefonul mobil ti se va parea foarte reala.

5. Square Enix games

Unul dintre numele mari ale producatorilor care au luat in serios jocurile de pe telefonul mobil, Square Enix ofera numeroase alternative pentru fanii jRPG. Puteti juca Final Fantasy 1-7 si 9, Dragon Ques, Chrono Trigger sau Chaos Ring. Exista insa si alte alternative precum Hitman: Sniper, Tomb Raider, Deux Ex Go sau Lara Croft. Toate sunt bine reprezentate grafic si aproape toate atrag imediat atentia oricarui pasionat de gaming. Lupta tactica, lupta psihica si cea fizica se vor intalni undeva la mijloc, iar tu va trebui sa controlezi totul, in asa fel incat cartile sa fie de partea ta. Square Enix are doua pagini de developeri pe Google Play asa ca ramane la latitudinea ta pentru ce experiente vei opta.

4. The Room series

Cel mai recent joc din The Room series este o lovitura de proportii asa cum suntem indemnati sa spunem ca au fost si cele dinainte lansate pe Android. Pentru cei care n-au mai jucat pana acum niciodata acest tip de joc, The Room este un impresionant puzzle game care aduna o serie de obiecte unice intr-o camera pe care dumneavoastra trebuie sa le asezati corespunzator pentru a descoperi numeroasele secrete ascunse. Cu cat veti progresa de la o camera la alta cu atat veti rezolva mai mult din puzzle-ul general si veti castiga jocul. Este un joc care merita incercat, indiferent de motivele pentru care decideti sa o faceti.

3. Rockstar Games

Jocurile pregatite si promovate de Rockstar nu mai au nevoie de prea multe prezentari. Cateva dintre cunoscutele jocuri ale companiei de pe console, sunt prezente si in Google Play, unde pasionatii de gaming pot imbraca diverse experiente ale diferitelor personaje populare in lumea pc-ului sau consolelor. Jocurile clasice precum Grand Theft Auto, Vice City sau San Andrea, precum si Max Payne Mobile sau variantele de GTA: Liberty City Stories ori Chinatown Wars au facut senzatie in ultimii ani pe Android si vor continua sa faca si in acest an.

2. This War of Mine

A fost atat de bun, incat a fost desemnat cel mai bun joc pe Android (top smartphones cu Android) in 2015. Jocul de supravietuire This War of Mine ramane in preferintele pasionatilor de gaming si in acest an, fara indoiala. In acest joc va trebui sa conduci un echipaj de civili dintr-un oras aflat in mijlocul razboiului. Vei fi obligat sa iei decizii dificile, dar ale caror efecte vor produce rezultate importante. Grafica acestui joc este perfecta, partea de content este captivanta, iar experienta cu adevarat minunata. Joci This War of Mine pe tableta? Accesorizeaza-ti device-ul cu o husa pentru tableta pe masura.

1. UNKILLED

Are mari sanse sa fie jocul anului, popularitatea sa fiind intr-o crestere vizibila. UNKILLED este ultimul „zombie shooter” pregatit de Madfinger Games, aceeasi producatori ai celebrelor Dead Trigger 2 si Shadowgun. De fapt, UNKILLED inlocuieste Dead Trigger 2 in preferintele pasionatilor de gaming si devine cel mai bun „zombie shooter” al momentului. Peste 300 de misiuni complete, lupte intre lideri, arme de toate calibrulile si o experienta online care te va captiva. UNKILLED este un joc freemium, dar fara indoiala este un joc mai mult decat pasionant. Il recomandam si noi. Mare grija: creaza dependenta! Iar daca vei juca intens, trebuie sa ai grija de telefonul tau, asa ca arunca o privire peste accesoriile compatibile (huse si folii de protectie) pentru a fi sigur ca smartphone-ul tau nu se zgaraie si nici nu e afectat de neatentia pe care i-o acorzi.