Top list

Top 10 documentare Netflix in 2019

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Pe blogul nostru ati putut citi in ultima vreme o serie de recomandari dedicate Netflix, cea mai importanta platforma de streaming online a momentului. Astfel, aveti inca la dispozitie pe blog.catmobile.ro un Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019, precum si doua articole dedicate serialelor: cel de anul trecut, Top 10 seriale Netflix in 2018 si cel din acest an, Top 10 seriale Netflix in 2019.

Ne-am gandit ca a venit momentul sa aruncam o privire mai atenta si asupra documentarelor de calitate de pe Netflix. Astfel ca, ne-am pus pe treaba si am urmarit o serie dintre ele, in incercarea de a va oferit cat mai multe recomandari de calitate. In cele din urma am sfarsit prin a vedea destul de multe, iar cele mai bune dintre ele le veti descoperi in Top 10 documentare Netflix in 2019, pe care va invitam sa-l rasfoiti mai jos.

Top 10 documentare Netflix in 2019

Cred ca traim deja o epoca de aur pentru documentare. Iar aparitia Netflix si posibilitatea de a le rasfoi atat de usor te face si mai interesat de acest fenomen. De multe ori insa, atat de multe optiuni se pot demonstra a fi coplesitoare. Asa ca am incercat sa va usuram misiunea si sa organizam pentru dumneavoastra un Top 10 documentare Netflix in 2019. Sa incepem!

Urmareste aceste documentare la calitate superioara pe Televizor LED Smart Samsung, 146 cm, 58RU7102, 4K Ultra HD.

10. Top 10 documentare Netflix in 2019 – The Dissappearance of Madeleine McCann

Privit ca omologul britanic al lui Jon Benet Ramsey, filmul documentar The Dissappearance of Madeleine McCann isi face loc in Top 10 documentare Netflix in 2019. Madeleine avea 3 ani cand a disparut in vacanta din Portugalia pe care o petrecea impreuna cu familia. Spre deosebire de Ramsey, McCann nu a fost niciodata gasita, provocand un adevarat asalt al teoriilor din jurul disparitiei ei. Inclusiv parintii au fost acuzati la final de opinia publica. Va recomand acest documentar. O sa vi se para, cu siguranta, foarte misto!

9. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Fyre: The Greatest Party that Never Happened

In 2019 au fost doua documentare despre dezastrul care a fost Festivalul Fyre. Versiunea celor de la Netflix analizeaza impactul crestinului Billy McFarland si efectul acestui festival asupra oamenilor din Bahamas. Cu siguranta o realizare excelenta a Netflix si un documentar plin de realism si intriga, care-i va cuceri cu siguranta pe cei interesati sa-l vada. Intra in acest Top 10 documentare Netflix in 2019 pe locul 9. Ai un trailer, mai jos.

8. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Toata America stie povestea criminialului Ted Bundy. Nimeni n-o stie mai bine ca jurnalistul Stephen Michaud! Documentarul de pe locul 8 din Top 10 documentare Netflix in 2019 este dedicat unui interviu acoradt de acesta lui Joe Berlinger. Michaud dezvaluie printre altele ce l-a determinat sa ofere conversatiile cu Bundy din inchisoare. Un super documentar, pe care nu ai voie sa-l ratezi.

7. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Get Me Roger Stone

Continuam Top 10 documentare Netflix in 2019 si ne oprim la Get Me Roger Stone. Inainte de a fi pus sub acuzat in procesul Mueller, Roger Stone a avut o lunga cariera de tradator inca de pe vremea cand lucra alaturi de presedintele Statele Unite, Richard Nixon: „Traiesc o viata Machiavelica si sunt destul de sceptic. Tind sa cred tot ceea ce este mai rau despre oameni. Una dintre regulile mele spune ca ura este un factor motivator mult mai puternic decat iubirea”. Daca urmaresti documentarul, vei intelege ceea ce vrea sa spuna Stone si, culmea, ii vei da dreptate, probabil de cele mai multe ori. O super realizare a celor de la Netflix si unul dintre cele mai bune documentare pe care le-am vazut pana acum. Il recomand daca vrei sa afli o groaza de dedesubturi care nu respecta sintagma „politically correct”.

6. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Knock Down the House

Pe locul 6 din top 10 documentare Netflix in 2019 gasim productia Knock Down The House. Este vorba despre o privire „behind-the-scenes” a campaniei conduse de patru femei, Alexandria Ocasio Coretz, Amy Vilela, Cori Bush si Paula Jean Swarengin, femei fara vreo experienta politica sau fara bani. Este un documentar care spune mai multe decat arata la prima vedere. Ti-l recomand!

5. Top 10 documentare Netflix in 2019 – The Black Godfather

Clarence Avant a crescut un Sudul segregat si a devenit o figura extrem de infuenta in industria de diverstisment. Directorul Reginals Hudlin a intervievat mai mult de 75 de persoane pe parcursul a trei ani pentru a afla TOTUL. Printre ei, Quincy Jones, Kamala Harris, Bill Clinton, Bill Withers si chiar Barack Obama. Documentarul este exceptional, iar titlul ales unul extrem de inspirat.

4. Top 10 documentare Netflix in 2019 – LA 92

La 25 de ani distanta de la procesul lui Rodney King, LA 92 priveste asupra atentaatelor cu bomba din Los Angeles, in timpul violentelor intalniri dintre politie si cetateni pe baza unor tensiuni rasiale fara precedent. O exceptionala privire de ansamblu asupra evenimentelor petrecute la acea vreme si un documentar care prinde un loc fruntas in topul nostru.

3. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Oklahoma City

Ramanem in zona atentatelor cu bomba si va recomand senzationalul Oklahoma City. In 2995, atentatul asupra cladirii federale din Oklahoma City a fost considerat unul dintre cele mai dure acte de terorism domestic petrecut pe teritoriul Statele Unite. O mare parte din adevarul asupra acelor clipe de cosmar il puteti afla intr-un documentar senzational.

2. Top 10 documentare Netflix in 2019 – The Look of Silence

Un documentare care vă cere să contemplați semnificația literală din spatele titlului său. Locatia? Indonezia, o tara care se afla in mijlocul unui adevarat genocid. Este palpitant, intrigant, impresionant, infricosator, realist si extrem de bine realizat. Unul dintre documentarele de top pe care le puteti urmari pe Netflix, fara doar si poate.

1. Top 10 documentare Netflix in 2019 – Newtown

Documentarul care ocupa prima pozitie in opinia noastra in top 10 documentare Netflix in 2019 nu este deloc usor de urmarit. Si, nici nu ar trebui sa fie. Productia celor de la Netflix ofera o privire de ansamblu asupra comunitatii din Newtown, Connecticut, care se aduna dupa cel mai mare atentat din istoria elevilor din SUA. Un film documentar profund personal, concentrat asupra parintilor, fratilor si surorilor care au fost afectat de acest act de terorism, dar si maniera in care comunitatea a fost afectata in general. Documentarul te obliga sa te confrunti cu consecintele utilizarii unei arme intr-o maniera extrem de emotionanta. Singurul scop este acela de a scoate la lumina adevarul.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 6 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Top 10 documentare Netflix in 2019