Top list

Top 10 cele mai cautate gadget-uri pe Google in 2017

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Smartphone-urile au dominat in 2017. In Top 10 cele mai cautate gadget-uri pe Google din acest an, terminalele marilor companii de pe piata s-au impus categoric, anunta Business Insider.

Conform celor de la Google, putem arunca o privire deja pe Google’s Year in search report, un clasament care subliniaza cautarile de top din 2017, sau, mai exact, termenii cei mai cautati in acest an pe Google, prin comparatie cu 2016.

In timp ce device-uri precum cele de la Nintendo sau Apple se regasesc in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din acest an, partea leului si-au tras-o smartphone-urile de top de la Samsung, Google si Apple.

Sa nu ne pierdem insa in detalii. Iata cum arata Top 10 cele mai cautate gadget-uri pe Google in 2017

Locul 10 » Samsung Galaxy Note 8

Samsung s-a repliat rapid dupa dezastrul provocat de Note 7 anul trecut si a obtinut rezultate excelente cu editia sa din acest an. Si nu doar in vanzari ci si in „cautarile” Google. Galaxy Note 8 este prezent in Top 10 cele mai cautate gadget-uri pe Google din 2017 si are si de ce! Ofera ecran mare, putere incredibila si optiuni super avansate care starnesc atentia tuturor.

Locul 9  » Apple Watch 3

A treia generatie de Apple Watch, seria 3, a fost lansata in septembrie. Este aproape identica totusi cu versiunea anterioara si totusi a furat prim planul altor gadget-uri. Intra iata in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din acest an.

Top 10 cele mai cautate gadget-uri pe Google in 2017(1)

Locul 8  » Google Pixel 2

In octombrie, Google lansa a doua sa generatie de telefoane de top. Google Pixel 2 are preturi incepand de la 649 de dolari si vine in doua marimi diferite. De aceasta data are un procesor mai rapid ca anul trecut, culori noi, optiuni noi pentru camerele foto si mai multa capacitate de stocare. Un review Google Pixel 2 gasesti si pe site-ul nostru, review la care te asteptam cu propriile tale experiente sau opinii despre acest model.

Locul 7  » Super NES Classic

Acest Super NES Classic este o consola in miniatura, care costa 80 de dolari si poate suporta pana la 21 de jocuri. Pentru ca Super NES s-a bucurat de o simpatie incredibila, cei de la Nintendo au decis sa mareasca disponibilitatea ei in debutul lui 2018. Pana atunci, prinde iata un loc 7 in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din 2017.

Locul 6  » iPhone 8 Plus

Primul iPhone din top, a fost al saselea in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din acest an. A venit abia in septembrie si chiar daca nu a adus modificari majore fata de anul trecut, a furat atentia multora.

Locul 5  » Razer Phone

Este una dintre surprizele acestui an. Primul smartphone dedicat gaming-ului de catre o companie de gaming de altfel a atras foarte mult atentia in 2017. Razer Phone intra in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din acest an si se bucura in continuare de un impact foarte puternic la public. Puteti citi un review Razer Phone pe blogul nostru, review in care am analizat complet acest telefon atractiv.

Razer Phone (5)

Locul 4  » Samsung Galaxy S8

La data lansarii pe piata a fost considerat „cel mai frumos telefon din lume”. Preturile sale incep de la 750 de dolari, are incarcare wireless si un setup foto excelent. Galaxy S8 arata impresionant si a fost fara indoiala intre protagonistii anului. Inclusiv pe Google.

Locul 3  » Nintendo Switch

Nintendo Switch deschide podiumul. A vazut unda verde in luna martie si a fost un „adevarat smash” pe piata, dupa ce peste 10 milioane de console au fost vandute de catre producator.

Locul 2  »  iPhone X

Fara indoiala, telefonul care a atras poate cel mai mult atentia in acest an. Locul sau doi se datoreaza din nefericire faptului ca multi oameni care au cautat pe google iPhone 8 se gandeau de fapt la acest iPhone X. Editia aniversara a avut insa o alta denumire, care a iesit la suprafata pe final de an. Pana atunci, toata lumea cauta „iPhone 8” pe Google.

iPhone X

Locul 1  » iPhone 8

Si asa ajungem la performerul anului. iPhone 8 este lider in Top 10 cele mai cautate gadget-uri din 2017 pe Google. Explicatia sau macar o parte din ea, o gasim si mai sus. Pana la urma insa iPhone 8 nu este cu mult diferit de editia de anul trecut, dar lumea nu putea anticipa asta, de la inceputul anului.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes