Top list

Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 👉 Acesta este ghidul tau pentru noile telefoane chinezesti de calitate disponibile pe piata in acest an. Cele mai bune telefoane chinezesti 2018 adunate intr-un top care corespunde tuturor criteriilor tale de cautare. Daca vrei sa pui mana pe un telefon chinezesc bun, nu ezita sa arunci o privire peste ceea ce-ti propunem in cadrul acestui articol. Verifica Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 mai jos. 👇

Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018: gaseste cel mai bun telefon chinezesc pentru tine

Esti probabil la curent cu brand-uri puternice din China precum Huawei, Xiaomi, ZTE, OnePlus sau Vivo. Cred ca aceste nume iti suna ceva mai cunoscut, insa piata de telefoane din China trece si prin strategia unor producatori ceva mai mici. Sa nu fii surprins daca vei gasi numeroase oferte pentru telefoane chinezesti cu baterie mare de la Doogee, Leagoo, Vernee sau Oukitel ori vre-un telefon chinezesc cu camera buna propus de Oppo, Meizu sau UmiDigi.

Toti acesti producatori cauta sa acopere piata de telefoane din aceasta zona si majoritatea ajung in Europa cu produse accesibile ca pret, focusate pe un raport calitate-pret ieftin. Vom reveni asupra lor intr-un alt top interesant, dar astazi, ne indreptam atentia spre asa numitul Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018. Adica spre telefoanele de top care au aparut pe piata chinezeasca si care au ajuns sau vor ajunge in Europa curand.

Cum gasesti telefoane chinezesti foarte bune si de ce ar trebui sa le cumperi

Telefoane chinezesti bune in 2018 gasesti mai des ca in alti ani. Si asta pentru ca producatorii chinezi si-au crescut foarte mult cota de piata in ultima vreme, reusind cumva sa scape de nuanta agresiva „made in China”. Aceasta sintagma nu mai poate fi considerata acum un tag pentru cei mai multi dintre ei, iar Huawei, Xiaomi sau OnePlus demonstreaza ca reusesc sa se descurce la cel mai inalt nivel cu produse excelente pentru toate gusturile.

Unde gasesti telefoane chinezesti bune? Pai, cam la tot pasul. In Romania, producatori precum Huawei aduc noile serii aproape imediat. Exista desigur si producatori care se misca mai greu sau care nu ofera produsele lor in Romania. Pentru asta exista site-uri chinezesti de incredere precum GearBest sau GeekBuying, dar si alternative ca eBay sau Amazon. Daca ti-ai spus in gand „vreau sa cumpar telefoane din China bune, dar mi-e teama” e oarecum explicabil. Multe site-uri din China functioneaza pe o asa numita piata paralela sau grey-market, insa din proprie experienta iti pot confirma ca site-urile de mai sus sunt reliable.

Cu toate astea, iti pot intelege reticenta de a nu comanda produse dintr-un magazin online chinezesc si nu te pot acuza pentru lipsa ta de incredere.

Da, stiu ca te intrebi de ce ar trebui sa cumperi telefoane facute pe aceasta piata si mai stiu ca vei avea de ales intre numeroase modele de telefoane chinezesti, daca te vei hotari asupra unei investitii de acest gen.

Dar am raspunsuri pregatite pentru tine. Inainte de toate, gasesti mai jos o lista pro si contra telefoane mobile din China. Apoi verifica Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018

Pro:

  • – gasesti multe telefoane chinezesti ieftine si bune; piata se remarca prin valoarea excelenta a dispozitivelor pentru o investitie minima sau decenta
  • – specificatiile telefoanelor sunt competitive
  • – majoritatea sunt telefoane dual-sim de buna calitate
  • – foarte probabil, doar o mica parte dintre prietenii tai vor avea astfel de handset-uri, deci vei iesi categoric in evidenta

Contra:

  • – Daca vei comanda un telefon chinezesc cu android din China, s-ar putea sa ai probleme cu politica de returnare din aceasta tara
  • – Anumite site-uri te obliga sa platesti transportul ceea ce nu te va avantaja prea mult
  • – Telefonul s-ar putea sa nu functioneze cu reteaua din Romania (ai mare grija sa verifici asta inainte, in special pentru terminalele 4G)
  • – Exista device-uri care nu au Google Play pre-instalat (cu toate ca e un punct contra care poate fi rectificat usor).

 

Daca ti-ai propus sa alegi cea mai buna varianta pentru tine dintre numeroasele optiuni de handset-uri de pe piata chineza, nu rata acest Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018. Sunt sigur ca vei gasi o optiune potrivita pentru gusturile tale.

Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018: optiuni si specificatii de top, la preturi excelente

Acesta este probabil argumentul cel mai important pentru care ar trebui sa cauti piata din China pentru o achizitie de telefon. Intre cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 vei gasi insa produse care nu sunt neaparat ieftine pentru ca sunt comercializate ca flagship-uri.

Ele poti fi insa considerate accesibile ca pret daca ne raportam la preturile flagship-urilor de la Apple sau Samsung. Scopul acestui top este sa-ti prezinte cele mai bune telefoane chinezesti pe care le poti achizitiona la aceasta ora in Romania, si calitatea este cea pe care am prioritizat-o in alcatuirea sa, nu neaparat pretul.

Prin urmare, care sunt cele mai bune telefoane chinezesti pe care le poti cumpara in 2018 in Romania? Aflam imediat.

Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018

1. OnePlus 6 6. Huawei P20
2. Huawei P20 Pro 7. Meizu 15 Plus
3. Xiaomi Mi Mix 2S 8. Huawei Honor 10
4. Xiaomi Mi 8 9. Oppo R15 Dream Mirror Edition
5. Vivo X20 Plus UD 10. Oppo F7

 

1.  OnePlus 6 ✔️

  • – pret: 2413 lei pe site-ul oficial al companiei
  • – data de lansare: mai 2018
  • – rating:  ★★★★★

OnePlus 6Noul OnePlus 6 este probabil cel mai bun telefon pe care il poti cumpara din China in acest moment, daca e sa tinem cont de tot ceea ce inseamna el. Pentru mine, noul flagship al OnePlus este cel mai bun telefon ca raport calitate – pret de pe piata.

Cu preturi care incep de la 529$, cred ca handset-ul este cea mai buna optiune pentru cumparatorii care vor sa salveze cateva sute de dolari, comparativ cu ceea ce ar plati pentru un Samsung Galaxy S9 sau un iPhone X, fara a sacrifica performanta si calitatea constructiei. Ce-l recomanda? Lista e lunga, dar voi incerca sa fiu cat mai scurt.

OnePlus 6 are cel mai bun procesor de pe piata, acelasi pe care il gasesti si pe Galaxy S9. In mod oarecum surprinzator, desi platesti mult mai putin pentru el, device-ul reuseste cumva sa fie mai rapid decat orice alt telefon testat de noi. Nu exista ceva pe care OnePlus 6 sa nu il poata face macar la acelasi nivel ca Galaxy S9, iar asta spune multe despre varful de gama al chinezilor. In plus, vei descoperi un ecran fara rival la acest bani: un panel de 6.28-inch AMOLED cu rezolutie extraordinara si o calitate indiscutabila. Adauga o baterie foarte buna, o constructie de buna calitate, poze foarte bune si rapiditate maxima in miscari. De aceea este optiunea noastra numarul 1.

🔔 Citeste un review OnePlus 6 pe site-ul nostru si afla toate detaliile despre telefon si disponibilitatea sa in Romania.

2. Huawei P20 Pro ✔️

  • – pret: 3749 lei
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★★★

Huawei P20 ProIn 2018, au ajuns deja cateva telefoane chinezesti in Romania. Cel mai bun dintre ele este Huawei P20 Pro, varful de gama al celui mai mare producator din aceasta tara. P20 Pro iti livreaza o performanta extraordinara, la nivel de Galaxy S9 si iPhone X.

Sigur, nu are stabilizare video pentru filmele in 4K, nu are mufa pentru casti sau incarcare wireless, dar nu vei gasi pe piata un telefon mai bun din punct de vedere foto (telefonul are 3 camere pe spate). In plus, Huawei P20 Pro are o autonomie excelenta, este dual SIM si te va impresiona prin ecranul sau. Este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata in acest moment si are si o varianta mai accesibila (200 de dolari mai putin) denumita Huawei P20.

🔔 Citeste acest review Huawei P20 Pro pentru a te edifica in privinta varfului de gama pe care ti-l propunem. Cu siguranta ii vei gasi si tu un loc in Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018

3. Xiaomi Mi Mix 2s ✔️

  • – pret: 2 432 lei
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★★

Xiaomi Mi Mix 2sOriginalul telefon full-display a evoluat in ceva cu adevarat spectaculos. Acum beneficiaza de incarcare wireless, o performanta superioara si o constructie bazata pe camera foto duala cu inteligenta artificiala. Xiaomi Mi Mix 2s a devenit cu adevarat un rival pentru flagship-urile Apple si Samsung si costa de doua ori mai putin. Atuurile sale se bazeaza pe design si performanta.

Finisajele sunt superioare, ecranul in format 18:9 arata minunat, iar tot ceea ce tine de task-uri, multi-task-uri si gaming par o simpla formalitate. Beneficiind de serviciile Google, varful de gama de la Xiaomi este o recomandare fireasca, in ciuda faptului ca nu este un telefon ideal pentru selfie-uri sau pentru fanaticii audio.

🔔 Citeste un review Xiaomi Mi Mix 2s pe site-ul nostru pentru a te edifica complet in privinta sa.

4. Xiaomi Mi 8 ✔️

  • – pret: 538 dolari (aprox. 2129 lei)
  • – data lansarii: iunie 2018
  • – rating: ★★★★

Xiaomi Mi 8A doua propunere de la Xiaomi care intra in acest Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018. Este cel mai nou release al companiei si impresioneaza la foarte multe capitole. Pretul de achizitie este bun, iar la acesti bani (jumatate din pretul iPhone X) primesti o adevarata alternativa la varful de gama de la Apple.

Se remarca printr-un procesor de top pentru telefoanele Android, un ecran Super AMOLED cu diagonala mare si rezolutie foarte buna, cel mai nou sistem de operare de la Google si o camera foto duala pe spate plus un selfie-cam de exceptie cu filmare Full HD pe fata.

🔔 Citeste un review Xiaomi Mi 8 pe blogul nostru si vei afla tot ceea ce trebuie sa stii despre noul Mi 8.

5.Vivo X20 Plus UD ✔️

  • – pret: 550 dolari (aprox. 2200 lei)
  • – data lansarii: ianuarie 2018
  • – rating: ★★★★

Vivo X20 Plus UDEste primul telefon din lume al carui senzor de amprente se regaseste sub ecran. Nu are acelasi nivel al performantei cu telefoanele de mai sus, dar incorporeaza un procesor excelent pentru zona midrange.

Vivo este una dintre companiile cu cea mai mare crestere din ultimii 3 ani de zile pe aceasta piata, iar conform vanzarilor, putem sa consideram acest producator unul de top 5 in acest moment.

Propunerea Vivo X20 Plus UD nu este deloc intamplatoare, mai ales ca device-ul are un pret bun de achizitie.

🔔 Un review Vivo X20 Plus UD gasesti si pe site-ul nostru.

6. Huawei P20 ✔️

  • – pret: 2544 lei
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★★

Huawei P20Este vorba despre versiunea standard a noului P20 Pro pe care il gasiti mai sus in Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018. Nu are trei camere foto pe spate, dar asigura un nivel optim de performanta pentru o suma destul de echilibrata. Terminalul costa putin peste 2500 de lei in Romania si vine cu un procesor cu opt nuclee, 4 GB memorie RAM, ecran Full HD+ cu aspect 18.7:9 si un modul foto puternic (camera duala pe spate 20+12MP si camera frontala de 24MP). Este o varianta ceva mai accesibila ca pret a device-ului mai scump din gama P20 din acest an.

🔔 Un review Huawei P20 gasesti si pe blogul nostru si te va ajuta sa te convingi daca device-ul merita sau nu atentia ta.

7. Meizu 15 Plus ✔️

  • – pret: 480 euro (aprox. 2300 lei)
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★★

Meizu 15 PlusNoul varf de gama de la Meizu este un telefon aniversar. Compania sarbatoreste 15 ani de la infiintare prin lansarea celor doua device-uri Meizu 15 si Meizu 15 Plus. Noi am inclus in acest ghid, versiunea mai mare si mai puternica, adica Meizu 15 Plus. Un telefon peste care se simte amprenta Samsung, atat la nivel de ecran (super AMOLED de 5.95 inch cu rezolutie 2560 x 1440 px) cat si la nivel de procesor (Exynos 8895 de 2.5 Ghz de la Samsung). Telefonul este 4G VoLTE si dual SIM, are o memorie de 6GB si camere foto de 20 megapixeli pe fata, respectiv 20+12 MP (duala) pe spate. In plus vine cu un pret atractiv de achizitie.

🔔 Citeste un review Meizu 15 Plus pe blogul nostru.

8. Huawei Honor 10 ✔️

  • – pret: 400 euro (aprox. 1860 lei)
  • – data lansarii: mai 2018
  • – rating: ★★★★

Huawei Honor 10Fara doar si poate, Huawei continua sa se remarce prin calitatea produselor sale, incercand totodata sa ofere preturi avantajoase pentru ele. Asa de usor isi face loc in Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 cu trei dintre cele mai importante terminale ale sale din acest an.

Huawei Honor 10 este unul dintre aceste produse, un telefon dual 4G, cu 6GB RAM la bord si cu un procesor care atinge o viteza maxima de 2.4 Ghz. Dupa cum va dati seama este vorba despre un device conceput in fabricile Honor, adica un sub-brand al celor de la Huawei. Constructia trece insa prin birourile companiei mama si calitatea device-ului este incontestabila la acest bani. Versiunea sa cea mai accesibila costa putin peste 400 de dolari, o suma pe care o consider decenta la ceea ce ofera terminalul.

🔔 Citeste un review Huawei Honor 10 pe blogul nostru pentru mai multe detalii despre acest telefon chinezesc.

9. Oppo R15 Dream Mirror Edition ✔️

  • – pret: 520 dolari (aprox. 2100 lei)
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★

Oppo R15 Dream Mirror EditionCred ca Oppo R15 Dream Mirror Edition merita atentia dumneavoastra si prezenta in top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018. Este un telefon atractiv ca design, si propune specificatii spectaculoase pentru o suma destul de decenta.

Se remarca prin camera foto duala de pe spate (16+12MP) si camera selfie de pe fata (20 megapixeli) dar si prin rapidul procesor Snapdragon 660 octa-core cuplat cu 6 GB RAM.

🔔 Toate detaliile despre model le gasesti in acest review Oppo R15 Dream Mirror Edition

 

10. Oppo F7 ✔️

  • – pret: 270 euro (aprox. 1300 lei)
  • – data lansarii: aprilie 2018
  • – rating: ★★★

Oppo F7Cel mai nou smartphone focusat pe selfie din portofoliul chinezilor de la Oppo este un device atractiv ca pret si specificatii. Devenit oficial la inceputul anului, Oppo F7 iti ofera cel mai nou procesor de la MediaTek, un chipset rapid si orientat catre o performanta mid-range de calitate, precum si un ecran mare, cu rezolutie Full HD+ si o memorie de 4 GB RAM.

Device-ul ruleaza Android 8.1 Oreo din fabrica si beneficiaza de o camera selfie de 25 de megapixeli cu expunere f/2.0, foarte utila in aproape orice conditii de iluminat.

🔔 Citeste un review Oppo F7 pe blogul nostru.

🇨🇳Top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 aduna asadar trei telefoane Huawei, cate doua de la Xiaomi si Opoo si cate un model de la Vivo, Meizu si OnePlus. Care vi se pare cel mai atractiv?

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes