Stiri, Top list

Top 10 aplicatii Android pentru muzica

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Top 10 aplicatii Android pentru muzica, un top pentru acele momente in care esti doar tu si telefonul tau!

Fara indoiala ca muzica, ne salveaza in foarte multe momente. Indiferent de starea de spirit, de preferintele muzicale sau de vremea de afara, acordurile muzicale par un dozator de vise aflat mereu la discretia celor care stiu sa le aprecieze.

Atunci cand eziti intre autonomie si conformism, probabil ca telefonul mobil iti devine din nou cel mai bun prieten, iar aplicatiile pentru muzica par cele mai potrivite chei pentru a deschide usile relaxarii. Indiferent de sistemul de operare pe care il are telefonul tau mobil, astfel de aplicatii pot fi gasite la tot pasul in magazinele care le ofera online, de cele mai multe ori gratuit.

Top 10 aplicatii Android pentru muzica

Noi ne vom referi la cele mai utile aplicatii de muzica pentru platforma Android si am alcatuit pentru dumneavoastra un top 10 aplicatii Android pentru muzica, in speranta ca vom putea sa va fim de folos.

Bucura-te de o experienta completa alaturi de Casti Sony WH-1000XM3B, Noise canceling, Hi-Res, Google Assistant, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, Negru.

Top 10 aplicatii Android pentru muzica

Nu am alcatuit un clasament al acestor aplicatii, pentru ca fara indoiala, un astfel de top ar fi perfect subiectiv. Am selectat insa cele mai utile si mai sigure aplicatii Android pentru muzica si cu ajutorul celor de la Androidauthority vi le oferim in cele ce urmeaza.

Soundcloud

Este probabil una dintre cele mai cunoscute astfel de aplicatii si se remarca indubitabil prin baza de date imensa de piese pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Ceea ce face speciala aceasta aplicatie este si faptul ca aici puteti gasi foarte multe remixuri reusite, chiar si ale unor artisti necunoscuti, pentru ca pana la urma, Soundcloud este si un instrument de promovare a acestora. Nu poate lipsi din Top 10 aplicatii Android pentru muzica si o puteti descarca de aici. Platforma are aproape 3 milioane de recenzii in Magazin Google Play, ceea ce vorbeste de la sine despre importanta sa. Mai bine de 2 milioane dintre acestea au acordat un calificativ de 5 stele aplicatiei.

Deezer

Una dintre cele mai mari aplicatii pentru muzica pe care o veti gasi in Magazin Play, Deezer Music va cere sa va abonati pentru a putea beneficia de toate functiile aplicatiei. Versiunea gratuita permite totusi cateva caracteristici interesante printre care si Flow Deezer, care va ajuta sa descoperiti mai usor artisti noi sau sa aranjati listele de redare dupa bunul plac. In cazul versiunii premium, calitatea audio este superioara, iar auditia este permisa chiar si offline. Deezer Music poate fi descarcata de aici si se bucura de asemenea de foarte multe recenzii pozitie in Magazin Play.

Google Play Music

Una dintre cele mai cunoscute si populare aplicatii de muzica, care nu poate lipsit din top 10 aplicatii Android pentru muzica. Peste 50 de mii de cantece poti gasi aici, pentru ca din lista aplicatiilor gratuite, aceasta alternativa este fara indoiala una dintre cele mai bune. Versiunea platita in schimb asigura in mod evident, mai multe avantaje, dar sincer, nici versiunea free nu este deloc de neglijat. Se poate descarca de aici.

iHeartRadio

O aplicatie interesanta, extrem de populara conform ultimelor statistici de piata si deosebit de utila in multe imprejurari. iHeartRadio, asa cum ii spune partial si  numele, este o aplicatie de radio si prin intermediul ei puteti asculta o varietate de posturi diferite. Suporta atat frecvente AM cat si FM si va puteti bucura de cele mai noi si populare emisiuni politice, muzicale sau de sport din intreaga lume. Aplicatia este foarte versatila, are o interfata moderna si destul de usor de controlat si asigura suport pentru Chromecast, Android Wear si Android Auto. Poate fi descarcata de aici.

Top 10 aplicatii muzica

Jango Radio

Am inclus Jango Radio in top 10 aplicatii Android pentru muzica pentru ca am testat-o personal si mi-a placut. Nu stiam mare lucru despre ea pana la recomandarea unui bun prieten, foarte pasionat de aceste tipuri de aplicatii. Aproape ca-i uitasem numele, dar stiam ca suna oarecum ciudat si am asociat in mintea mea denumirea aplicatiei cu cea a filmului Django Unchained. Este genul de aplicatie care te poate ajuta sa descoperi foarte multe lucruri noi si, spre deosebire de restul serviciilor de acest gen, acorda o mare atentie chiar si artistilor amatori. Mi-a placut Jango Radio si cred ca un alt argument pentru ea este faptul ca este ads free. O puteti descarca de aici si sunt ferm convins ca o sa va placa.

Pandora Radio

Foarte cunoscuta si foarte populara, este o platforma foarte simpla care te va captiva si in care te vei descurca foarte usor. Din fericire, biblioteca ei „a crescut” in ultimii ani si experienta generala pe care o vei avea cu Pandora Radio va fi una foarte placuta. Exista, la cerere, servicii complete pentru streaming daca esti interesat de ele. Daca esti interest de Pandora, o poti avea aici.

8tracks playlist radio

Din pacate necesita conexiune la internet, dar este o aplicatie foarte reusita. Daca esti conectat la internet nu vei avea nicio problema, insa daca iti lipseste conexiunea nu vei putea descarca piesele tale preferate. Exista o paleta variata de melodii la dispozitia utilizatorului, foarte multe mixuri si foarte multe piese de clubbing. O puteti descarca de aici si puteti verifica si voi recenziile pozitive de care se bucura in Magazin Play.

Spotify Music

Spotify Music este o aplicatie disponibila atat in versiune gratuita cat si in versiune platita. Genul de serviciu popular si unanim recunoscut in orice zona a lumii, Spotify are o biblioteca generoasa, numeroase optiuni de playlist si capacitatea de a crea alte playlist-uri personalizate. Versiunea gratuita nu este atat de ofertanta ca versiunea platita, ceea ce poate fi considerat un dezvantaj. Exista insa si cateva servicii de suport utile, in timp ce versiunea pentru tableta nu doar ca arata mai bine, dar parca are si mai multe optiuni decat cea pentru mobil. Spotify este disponibila mai nou si in tara noastra. Tot ceea ce trebuie sa stii despre Spotify in Romania gasesti pe blogul nostru. Overall, este o aplicatie reusita si o puteti descarca de aici.

Zonga

Foarte multe piese puse la dispozitia utilizatorului si o functionalitate destul de facila. Radio-ul functioneaza de asemenea neintrerupt, va puteti descarca numeroase piese pe care apoi sa le ascultati cand sunteti offline, ba chiar puteti asculta emisiunile voastre preferate de la radio. O aplicatie foarte buna, extrem de cautata si de descarcata, care se lauda cu peste 36 de milioane de melodii si cu ideea ca este „cea mai usoara modalitate de a asculta muzica ta preferata oriunde, oricand si de pe orice device, inclusiv telefonul mobil”. O puteti descarca de aici.

YouTube

Putine de adaugat despre cea mai cunoscuta aplicatie din top 10 aplicatii Android pentru muzica. Putine de adaugat si pentru ca in opinia mea este si ramane cea mai buna aplicatie de muzica, indiferent cat de incomod ar fi sa nu o mai poti asculta cu ecranul inchis. Este de departe cea mai populara aplicatie de muzica din lume si aici poti gasi absolut orice, de la muzica, pana la emisiuni, seriale, filme, evenimente live si asa mai departe. YouTube inseamna totul atunci cand vine vorba de muzica pe internet si cred ca este singura aplicatie care nu necesita foarte multe precizari detaliate. O puteti descarca de aici. De asemenea, daca doresti sa afli cum sa asculti Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis acceseaza link-ul si vei afla raspunsul! 🙂

Daca ti-a placut topul nostru destinat aplicatiilor de muzica de pe platforma Android, poti verifica si alte topuri pe care le gasesti pe blog.catmobile.ro: