Top list

Top 10 aplicatii Android in 2019. Cele mai bune aplicatii pentru telefoanele Android

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 10 aplicatii Android in 2019 va propune o selectie a celor mai utile aplicatii pe care le puteti descarca in acest an din Magazin Play. Vorbim, teoretic, despre cel mai bune si sigure aplicatii pentru telefoanele Android, disponibile in acest moment in Google Play Store. Toate aceste aplicatii sunt verificate si testate de echipa noastra.

Probabil ca o mare parte dintre numele din Top 10 aplicatii Android in 2019 le cunoasteti, dar vor fi si cateva disponibile pe care inca nu credem ca le-ati testat. Am evitat intrdoucerea unor nume atat de familiare si cunoscute de catre toata lumea, precum Facebook, YouTube sau Gmail, ca sa ofer doar cateva exemple din lunga lista pe care am pregatit-o pentru dumneavoastra.

Android domina piata in acest moment si unul dintre marile sale plusuri este accesul foarte facil la Magazin Google Play Store, adica locul cel mai potrivit pentru a descarca aplicatii pentru telefoanele Android. Si, tinand cont de renumele sau, putem spune ca toti developerii care ajung sa aiba aplicatii in Play Store se simt oarecum obligati sa creeze aplicatii pentru telefoanele cu Android, cat mai utile, cat mai stabile si cat mai oportune.

Asa ca, sa nu mai pierdem timpul si sa vedem cum arata Top 10 aplicatii Android in 2019.

Detinand Telefonul mobil Samsung Galaxy S20 Plus, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Cloud Blue, instaleaza-ti aplicatiile care urmeaza, iar experienta ta cu smartphone-ul tau o sa fie una completa.

Top 10 aplicatii Android in 2019

10. ✔️ Google Maps

Deschidem Top 10 aplicatii Android in 2019 cu una dintre cele mai populare aplicatii din Google Play Store. Este vorba despre Google Maps, un fel de mapping service daca vreti, cu GPS in timp real, extrem de util pentru trafic, tranzit si precum si pentru alte detalii care inclus milioane de oameni, strazi, locatii si asa mai departe. Google Maps ofera harta strazilor din toate orasele pe care le poti sau nu pronunta, imagini din satelit, chiar si detalii despre traficul de pe strazi in timp real, informatii, planuri de vizite, rute si asa mai departe. Aplicatia acopera harta a peste 200 de tari si teritorii.

 

Cu ajutorul acestui serviciu poti naviga fara probleme, oricand, aproape oriunde. Din punctul meu de vedere este una dintre aplicatiile esentiale pentru orice telefon Android (si nu numai) si isi merita fara discutie locul in Top 10 aplicatii Android in 2019. De fapt, sunt convins ca isi va merita locul in orice an. Pentru ca intr-adevar, aceasta aplicatie ajuta enorm.

9. ✔️ Xender

Cum? Nu ai auzit inca de Xender. Stai linistit, nici eu nu auzisem pana in acest an. Oricat de ciudat ar suna numele aplicatii, cu toate ca te duce cu gandul la vreun personaj malefic dintr-un serial asiatic, ei bine Xender este chiar o aplicatie foarte utila, pe care o gasesti de acum si in Top 10 aplicatii Android in 2019 pe blogul nostru. Ce face de fapt aplicatia Xender? Practic, aceasta te scapa de neplacuta obligatie de a cara un cablu USB cu tine peste tot, ca sa fii sigur ca poti transfera linistit fisere. Poti schimba date si fisiere prin Xender cu orice PC, pentru ca nu ai nevoie de niciun alt instrument sau sofware ca s-o faci. Mai mult decat atat, eu am descoperit cu placere si surprindere ca este de 100 de ori mai rapida ca orice bluetooth. Daca iei in calcul Xender, iti recomand sa arunci o privire si peste SHAREit, o aplicatie asemanatoare si la fel de utila.

8. ✔️ WhatsApp

Am zis ca in Top 10 aplicatii Android in 2019 merita inclusa si o aplicatie instant messaging. Ei bine, alta mai buna decat WhatsApp, eu cel putin, pana acum, nu am testat. Este gratuita, instanta, te ajuta sa comunici extrem de simplu cu oricine, oricand si ai nevoie doar de o conexiune de date stabila sau de un wi-fi decent. Este una dintre cele mai folosite aplicatii din lume si cu siguranta ai auzit, fara doar si poate, de ea. Cu ajutorul ei, poti in plus trimite dincolo de mesaje de tip text, mesaje de voce, poti sa-ti share-uiesti locatia sau diverse link-uri, poti trimite poze, imagini, mesaje video sau vocale, poti apela video si poti comunica, pe scurt, cu oricine din orice colt al lumii. De asemenea, acum iti ofera si o varianta de desktop, care pare din ce in ce mai folosita.

Nu in ultimul rand, WhatsApp este si una dintre cele mai sigure aplicatii din Google Play Store, si pana acum nu au fost semnalate probleme legate de virusi. E drept, nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Se poate intampla oricand, asa ca trebuie sa fim prevazatori. Pana atunci, WhatsApp este o aplicatie de incredere si una dintre cele mai bune si utile din Top 10 aplicatii Android in 2019.

7. ✔️ ES File Explorer

ES File Explorer este una dintre cele mai populare aplicatii pentru telefoanele Android ale momentului, dar si una dintre cele mai necesare. Vine alaturi de Space Analyzer, pentru a te ajuta sa eliberezi ceva spatiu in interiorul device-ului tau. Sa imparti fisiere media cu alt utilizator de ES File Explorer este extrem de simplu. Ai nevoie de un WiFi si totul e in regula. Aplicatia vine insotita si de App Manager, cel prin care poti da uninstall sau backup aplicatiilor tale.

6. ✔️ WPS Office

Una dintre aplicatiile mele preferate din Top 10 aplicatii Android in 2019 este WPS Office. Teoretic, vorbim despre una dintre cele mai reusite, daca nu cumva, cea mai buna alternativa pe care o avem la Microsoft Office. Suita WPS Office se instaleaza usor (pe unele telefoane Android vine direct instalata) si asigura utilizatorilor trei aplicatii echivalente cu Microsoft Word, Power Point si Microsoft Excel. Ele sunt denumite WPS Writer, WPS Presentation si WPS Spreadsheets.

Aplicatia vine mai nou si cu un PDF Converter, dar si cu abilitati de shareing, cu multi-window mode (foarte util) si cu posibilitatea de a te conecta la Cloud Drive pentru a salva automat anumite documente. Eu cred ca este una dintre cele mai bune aplicatii pentru telefoanele Android de pe piata, una dintre cele mai utile si, cu siguranta, una dintre preferatele mele din Top 10 aplicatii Android in 2019.

5. ✔️ Evernote

Aceasta aplicatie mi s-a parut usor nefolositoare. Asta pentru ca nu i-am inteles de la inceput utilitatea. Pe scurt, am sa-ti explic si tie ce face Evernote si de ce o consider intre cele mai bune aplicatii din Top 10 aplicatii Android in 2019. Evernote este o aplicatie pentru salvat note, fisiere audio, imagini sau diverse liste cu sarcini. Ea iti asigura avantajul de a sincroniza si securiza totul online, indiferent ca vorbim despre simple texte, inregistrari audio, poze si asa mai departe. O vei gasi utila mai ales daca esti in situatia de a colabora cu un grup. Informatiile dintr-o organizatie pot fi usor stocate si raspandite rapid cu ajutorul ei. Mai nou, aplicatia a primit pe Android functiile de scanare si de marcare cu stickere si notite. Pe zona de productivitate, mi se pare cea mai buna aplicatie de pe piata. Cea care te ajuta sa te organizezi si nu numai! Aplicaţia mai oferă acum şi noi opţiuni de formatare şi oferă posibilitatea de a edita rapid o notiţă prin dublu tap pe ea.

4. ✔️ Google Assistant

Cea mai buna definitie pentru Google Assistant? Ei bine, cu ajutorul acestei aplicatii poti comanda din voce, ceea ce ar consuma in mod evident, mult mai multe apasari de ecran. Daca ai setat telefonul in limba engleza spre exemplu, aprinzi ecranul si iti consulti „noul asistent”. Poti incerca asa: „Ok Google. What’s the time in Madrid?”.

Ca prin minune, Google te va ajuta, si iti va oferi ora exacta de la Madrid, instantaneu. Si nu doar atat. Poti intreba multe alte lucruri (sa stii ca asistentul tau e chiar inteligent) sau il poti ruga sa-ti deschida diverse aplicatii ori sa apeleze diversi prieteni sau persoane din agenta ta telefonica. Ok, suna ciudat sa incepi sa vorbesti cu telefonul tau in limba engleza (haha), dar o sa intelegi imediat ca totul e chiar util. Pentru mine, Google Assistant e categoric una dintre cele mai bune aplicatii din Top 10 aplicatii Android in 2019.

3. ✔️ Nova Launcher

Ei bine, am ajuns la podium. Iar pe pozitia a treia in Top 10 aplicatii Android in 2019 este un launcher. Atunci cand o sa facem pe blogul nostru un clasament al celor mai bune launchere de pe piata, Nova Launcher va fi primul. Pentru mine, acest launcher este cea mai buna alternativa pentru cei care folosesc (sau au) diverse interfete adaugate de producatorii de telefoane. Cu Nova Launcher vei avea un Android curat si iti vei permite sa aranjezi design-ul si iconitele favorite dupa bunul plac. Ba chiar, poti alege culoarea si forma lor sau o interfata (curata, specific asta) care sa va placa. Nu se misca greu (asa cum se intampla la unele launchere sau la interfetele anumitor producatori din China in special), ocupa putin spatiu, iar setarile le poti salva si folosi pe vitorul smartphone pe care il folosesti. Tare, nu-i asa? Ultima versiune Nova Launcher are câteva noutăți interesante, icon-urile se redimensionează automat în linie cu noul design Google. Are noul model de search bar de la Google. De asemenea, o serie de îmbunătățiri sunt pentru viteză și stabilitate, nu s-a mai blocat deloc. Iti recomand aceasta aplicatie pe care o consider de departe cel mai bun launcher de pe piata pentru un telefon Android. De unde si locul trei in Top 10 aplicatii Android in 2019

2. ✔️ Google Duo

Foarte usor de folosit si super utila, Google Duo functioneaza inclusiv pe telefoanele care nu au o conexiune la internet atat de buna. Este gandita pentru a facilita conversatiile unu la unu intre utilizatorii cu terminale care ruleaza Android. Pentru a folosi Google Duo ai nevoie sa stii numarul de telefon al celui cu care interactionezi, dar odata ce il ai salvat, aplicatia iti permite sa suni direct din contacte orice prieten. Atat timp cat ai o conexiune la internet, apelurile vor fi sigure si calitatea buna, adaptandu-se de altfel din mers. Cu ajutorul functiei Knock Knock iti poti vedea partenerul de discutie, pentru a decide inainte daca vrei sa preiei apelul, sau nu. Nu este nevoie sa-ti creezi un cont, iar autentificarea o vei face in „stil WhatsApp”. Cea mai importanta caracteristica a Google Duo este simplitatea ei, iar interfata este extrem de simpla. Totul se rezuma la apelare si receptionare apeluri, in timp ce stream-ul de cele mai multe ori se comporta excelent. Felicitari Google pentru aceasta aplicatie, care ocupa locul 2 in Top 10 aplicatii Android in 2019

1. ✔️Clean Master

Si gata! Am ajuns la primul loc din Top 10 aplicatii Android in 2019. Cu aceasta aplicatie incheiem topul nostru din acest an. Aceasta aplicatie isi merita fara indoiala locul in top. Este vorba despre o aplicatia de tip all-in-one, care ofera tool-uri atat pentru curatarea telefonului tau, cat si pentru optimizarea sau intretinerea sa. Clean Master este unul dintre cele mai puternice si curate instrumente din Play Store si te va ajuta sa cureti sistemul cache, sa scapi de fisierele pe care nu le folosesti, de fisierele considerate a fi reziduale, precum si sa dezinstalezi rapid anumite aplicatii inutile.

Comparativ cu alte propuneri din Top 10 aplicatii Android in 2019, Clean Master are mai multe utilitati pentru tine, nu doar una sau doua. Modul Clean App Cache iti va curata impecabil telefonul de toate fisierele pe care anumite aplicatii le creaza, ingreunand astfel functionalitatea handset-ului. Daca ai un telefon Android care pierde foarte multe resurse si consuma foarte multa energie, aducandu-te la limita minima de spatiu, atunci prin Clear Master vei putea sa rezolvi aceasta problema.

🔥 Top 3 mentiuni importante

MX Player

Aplicatia MX player are un rol bine definit. Este opera celor de la J2 Interactive, care au mai facut cateva aplicatii foarte interesante in ultima vreme. Noi ne oprim insa la MX Player, adica aplicatia Android care iti permite sa vezi orice film video, in orice format. Nimic mai mult de adaugat. Pe cat de simplu, pe atat de util.

Fleksy+ GIF Keyboard

Flesky + GIF Keyboard este cel mai distractiv, customizabil si interesant mod prin care poti scrie prietenilor. Oficial, este si cea mai rapida tastatura de pe piata la aceasta ora. In plus, Flesky este singura tastatua din Play Store care iti permite sa trimiti GIF-uri in timp ce scrii. Si da, se poate customiza usor, cu foarte multe extensii si teme atractive. O folosesc si in prezent si ma declar multumit pe deplin de ea. Verifica si top tastaturi android pe blogul nostru.

Duolingo

O aplicatie foarte cunoscuta, pe care recunosc ca am testat-o si va marturisesc sincer, ca mi-a prins bine. Poti exersa sau chiar invata o limba straina, de la partea simpla de citit, pana la ascultat sau scris. Si stiti cum faceti asta? In timp ce jucati un joc. Duolingo e funny, ofertanta din aproape toate punctele de vedere si-ti alunga stresul de a invata ceva obligat-fortat. Pare o joaca, dar la sfarsit, cand tragi linie, ramai cu destul de multe din limba in care exersezi. Vei parcurge chestionare in acea limba, vei raspunde la intrebari si o vei face in scris sau vorbit, va trebui sa termini anumite lectii si la final vei fi recompensat cu premii. Incepi de la verbe simple, ajungi la fraze si texte. In fiecare zi inveti cuvinte noi si o faci, distrandu-te. Recomand Duolingo oricui doreste sa invete o limba straina. Ah, da: e gratis!

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 2 votes
Brand Name
Android
Product Name
Top 10 aplicatii Android in 2019