Stiri

Tokyo din Casa de Papel se mută la Hollywood. În ce film va juca Ursula Corbero

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Actrița spaniolă Úrsula Corbero, cunoscută publicului larg pentru rolul personajului Tokyo în serialul La Casa de Papel, a acceptat să joace într-un film de la Hollywood.

Enternainment Weekely a anunțat că Úrsula Corberó va juca în GI Joe, un film în care frumoasa actriță va juca rolul Anastasiei Cisarnovna.

Corbero nu va avea un rol oarecare. Ea va juca un rol considerat negativ in pelicula ”Snake Eyes: GI Joe Origins”. Este vorba despre o aristocrată bogată din Europa care este implicată în grupuri teroriste din cauza morții fratelui ei. Personajul interpretat de Corbero crește înconjurat de violenșă și reușește să-și construiască treptat o reputație care să o plaseze în topil liderilor Cobra.

Din filmul în care va juca Ursula se remarcă și prezența lui Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, dar și aparițiile lui Andre Koji (Storm Shadow), Iko Uwais (Hard Master) sau frumoasa Samara Wewaving (Scarlett). Se pare că filmul GI Joe Origins: ochi de șarpe în regila lui Robert Schwentke va fi lansat în cinematografe pe 23 iulie.

Cine este Ursula Corbero

În vârstă de 31 de ani, Ursula Corbero Delgado s-a remarcat prin rolul lui Tokyo din seria Netlifx, La Casa de Papel. Pentru publicul spaniol, Corbero este cunoscută și înainte de serialul care a făcut senzație pe Netflix.

Ursula a jucat rolurile lui Ruth Gomez în Fisica o Quimica, a Margaritei de Asturia în serialul Isabel sau al Martei în serialul de comedie ”Como Sobrevivir a una despedida”

Ursula Corbero s-a născut la Barcelona și a crescut în Sant Pere de Vilamajor alături de părinții ei. Are o soră pe nume Monica, iar primele sale legături cu actoria au început la vârsta de 6 ani.

În trecut, ea a avut o relație cu jucătorul de tenis Feliciano Lopez, iar din 2016 se află într-o relație cu un alt actor, Chino Daroin. Se autodeclară o ”femininistă convinsă” și a participat la numeroase acte caritabile. Corbero este urmărită de peste 20 de milioane de fani pe rețelele de socializare.

Etichete:

Ursula Corbero