Stiri

OnePlus 6T echipat cu o baterie de 3.700 mAh – Toate detaliile pe care trebuie sa le stii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Aceasta luna a fost una incarcata de detalii despre flagship-ul OnePlus 6T. Pentru inceput am aflat dintr-o cutie de retail detalii importante despre aspectul si configuratia telefonului. Apoi, compania a confirmat faptul ca va renunta la mufa de 3.5 milimetri pentru casti pe noul sau varf de gama. Cele mai noi informatii dinspre OnePlus anunta o baterie de 3.700 de miliamperi pe noul OnePlus 6T.

OnePlus 6T – baterie de 3.700 mAh. Alte detalii importante pe care trebuie sa le stii

Inca de la lansarea OnePlus 6, varful de gama al OnePlus a devenit unul dintre cele mai bune telefoane premium pe care le-am vazut in acest an. OnePlus 6T ar trebui sa reprezinte un pas inainte pentru compania din China, de altfel, asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani. Zvonurile care circula pe internet anunta un device puternic, bazat pe performanta si centrat in jurul unui raport calitate pret foarte bun pentru sectorul premium. Asa cum ne-am obisnuit.

OnePlus 6T (2)

Partenerul oficial al OnePlus, Amazon India, a inceput deja sa testeze pista si vine cu update-uri importante legate de noul flagship, fara sa intre prea mult in detalii. Va reamintim ca OnePlus a devenit lider de piata pe sectorul High-End in India, una dintre cele mai importante trei piete din lume. Asa ca parteneriatul n-ar trebui sa vina ca o surpriza. Sub sloganul „notify Me” Amazon India ne ofera noi indicii despre OnePlus 6T.

In plus, site-ul Weibo aduce o informatie importanta despre nava amiral a companiei OnePlus 6. Conform sursei citate, modelul 6T va avea o baterie mare de 3700 de miliamperi, ceea ce inseamna practic un plus de 10% fata de modelul OnePlus 6. Si da, nu va fi lipsita de tehnologia de incarcare rapida, Dash Charging, scrie presa chineza.

In alta ordine de idei, indienii sunt entuziasmati de noul parteneriat si vorbesc sau scriu foarte des despre OnePlus. Pe timpul Asia Cup, un turneu de cricket (sport foarte popular in aceasta zona) a rulat o reclama a ambasadorului competitiei (ati ghicit, OnePlus) in care se prezentau imagini discrete cu OnePlus 6T. S-au putut observa marginile curbate ale telefonului si sticla de pe fata. Iar imaginea telefonului este celebrul actor de la Bollywood, Amitabh Bachchan, una dintre personalitatile marcante ale televiziunii din India. Detaliile care s-au mai vazut din reclama sunt legate de aliniamentul vertical al camerelor foto de pe spate, ceea ce nu face ca 6T sa fie diferit de OnePlus 6.

Apropos, pentru ca tot am explicat ca OnePus 6T va fi lipsit de aceasta data de mufa pentru casti clasica de 3.5 milimetri, ei bine informatiile din India sunt ca OnePlus va aseza confortabil in cutia telefonului un convertos USB Tip C la 3.5 milimetri, pentru a-si ajuta utilizatorii sa se bucure de exeprienta audio. Gratuit.

OnePlus 6T

Asa ar urma sa fie noul OnePlus 6T

Trecand la partea care va intereseaza cel mai tare, pretul si specificatiile OnePlus 6T sunt deja in mare parte cunoscute. Cel putin, la nivel de zvon, desigur, pentru ca nu excludem modificari de ultima ora in aceasta posibila configuratie.

Pana atunci insa, stim deja ca OnePlus 6T va avea un ecran de 6.4-inch in diagonala, cu tehnologie AMOLED in spate si decupaj de tip waterdrop („picatura”), deci usor diferit de decupajul de la iPhone-uri. Procesorul va fi Snapdragon 845 de la Qualcomm, iar OnePlus va alatura acestui chipset imbatabil pe Android 8 GB RAM si un sistem de operare proaspat, curat si bine optimizata, noul Android 9.0 Pie.

In ceea ce priveste pretul, indienii vorbesc de o suma apropiata de 550 de dolari. Odata cu OnePlus 6T, compania va lansa si castile Bullets Wireless

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 6T
Price
$ 550