Reviews

Tiny T1 » cel mai mic telefon mobil din lume

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va vine sa credeti sau nu, dar acesta este cel mai mic telefon mobil din lume. Tiny T1 by Zanco este functional, pare putin mai mare decat o moneda si cu toate ca pare imposibil, poti trimite mesaje sau prelua/efectua apeluri pe el. Toate detaliile despre Zanco Tiny T1 in cele ce urmeaza.

Tiny T1 (2)

„Suntem fericiti sa va anuntam ca tocmai ce am lansat cel mai mic telefon mobil din lume”. Asa suna anuntul celor de la Zanco despre Tiny T1, un telefon atat de mic, incat mainile tale vor parea mainile unui gigant. Se prea poate ca acest micut device sa fie gadget-ul anului 2018! In primul rand, pentru ca pare un cadou ideal pentru cei apropiati tie.

Tiny T1

Tiny T1

Uita-te pentru o secunda la degetul tau cel mare de la una dintre maini. Acum, imagineaza-ti ca acest telefon este mai mic de-atat. Prima data cand il vei vedea, nu o sa-ti vina sa crezi ca acest gadget chiar exista! Dupa ce-l priveste de doua trei ori si realizezi ca el chiar functionaza, totul devine mult mai simplu. Iata cateva motive pentru care Tiny T1, cel mai mic telefon mobil din lume, merita atentia ta:

  • – S-ar putea sa devina un „must have” in 2018
  • – Tiny T1 este fara indoiala un backup phone excelent; sau chiar un emergency phone ideal
  • – Este foarte dragut 🙂
  • – Poate fi un cadou cu adevarat reusit si costa putin
  • – Iubesti jogging-ul, sportul, ciclismul sau altfel de sporturi mai mult sau mai putin extreme? Tiny T1 este un companion perfect
  • – Cu siguranta poate fi o metoda excelenta de „agatat”
  • – Il poti lua absolut oriunde cu tine, fara sa-i simti prezenta

Ce specificatii are Tiny T1, cel mai mic telefon mobil din lume

Zanco Tiny T1 functioneaza cu orice retea mobila, anunta producatorul. Cartela nano-sim se poate schimba oricand. Telefonul Tiny T1 „vede” doar reteaua 2G, insa conform producatorului, acest gadget poate asigura o autonomie de pana la 3 zile in standby si de pana la 180 de minute in convorbiri.

Tiny T1 (5)

In ceea ce priveste dimensiunile, pentru ca probabil acestea suscita cel mai mare interes. Ei bine, acest telefon cantareste doar 13 grame, are 21 milimetri latime, 12 milimetri grosime si o inaltime de doar 46 milimetri. Evident, gadget-ul are tastatura normala, un microfon in partea sa de jos, alaturi de portul micro USB.

Tiny T1 (4)

Tiny T1 poate stoca pana la 50 de sms-uri si pana la 300 de numere in agenda sa de telefon. Ecranul sau are 0,49 inch si este propulsat de tehnologia OLED, cu rezolutia 64 x 32. Acumulatorul micutului telefon are 200 de miliamperi. Pretul pentru achizitionarea acestui device este de 30 de lire in aceasta perioada, dar fiind vorba de perioada de precomanda, probabil ca pretul final va fi unul putin mai mare, undeva spre 40 de lire sterline.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 5 votes
Brand Name
Zanco
Product Name
Tiny T1