Stiri

Tesla Phone » conceptul unui posibil prim telefon de la Tesla

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Tesla detinuta si infiintata de Elon Musk este foarte cunoscuta pentru dezvoltarea de panouri solare si masini electrice, dar ramane un nume necunoscut in industria smartphone. Cu toate acestea, din ce in ce mai multe zvonuri, anunta ca Tesla se pregateste sa lanseze un prim smartphone interesant, urmand a-si face debutul pe aceasta piata prin Tesla Phone.

Tesla Phone

Cei de la Concept Creator au imaginat acest concept pentru posibilul Tesla Phone, dar chiar daca acest canal de YouTube este extrem de apreciat trebuie sa recunoastem ca de multe ori conceptele lor, raman doar niste concepte. Merita totusi sa mergem pe firul zvonurilor si sa cautam o imagine cat mai aproape de concret al unui astfel de posibil terminal.

Tesla Phone (2)

Se spune ca Tesla Phone ar urma sa fie un device cu accent pe capacitatea de stocare a energiei. Un smartphone revolutionar pe acest sector, care ar putea aduce ceva nou pe piata de telefoane mobile inteligente. Momentan, sunt doar zvonuri, pentru ca dinspre Tesla nimic nu conduce catre ideea ca puternicul brand ar urma sa produca in viitorul apropiat si telefoane.

Concept Tesla Phone, smartphone-ul invaluit in mister

Din ceea ce vedem la Concept Creator, Tesla Phone ar rula Android, iar din punct de vedere al design-ului ar urma sa aduce un display Full View, cu margini foarte, foarte subtiri, aproape inexistente. Pe partea din spate Tesla Phone ar putea avea un setup dual de camere aliniate vertical si un Led Flash elegant. Logo-ul Tesla ar fi plasat tot pe spatele telefonului, iar faptul ca nu descoperim din imagini niciun senzor de amprente pe spate, iar ecranul este unul Full View, ne putem astepta la includerea senzorului sub ecran (underglass fingerprint sensor).

Tesla Phone (3)

Pe margini, Tesla Phone ar urma sa aiba un alert slider asa cum vedem pe telefoanele OnePlus. In timp ce in dreapta ar urma sa fie plasate butoanele de volum si de pornire/oprire al terminalului. Difuzoarele stereo sunt la fel ca la Google Pixel 2XL in partea din fata. In materie de specificatii, nimeni nu indrazneste sa arunce nicio informatie cat de cat credibila pe piata, pentru ca momentan, daca Tesla va lansa un astfel de dispozitiv, cu siguranta acest lucru nu se va intampla in acest an. Conceptul prezentat de canalul de Youtube de mai sus pare unul destul de interesant, insa pana la lansarea unui Tesla Phone, avem mult de asteptat. Momentan, compania lui Elon Musk nu lasa niciun indiciu ca ar pregati un astfel de device, astfel ca tot ceea ce putem face este sa speculam in aceasta perioada. Clipul celor de la Concept Creator il puteti vizualiza mai jos.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes