Stiri

Telegram lanseaza apeluri video pe grup în luna mai

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Telegram a depast 500 de milioane de instalari, detaliu fara precedent in istoria companiei. Cu un boost important in ceea ce priveste numarul de utilizatori, Telegram continua sa-si solidifice baza de clienti si sa-i fidelizeze prin functii si optiuni noi.

Zilele trecute, CEO-ul companiei a anunțat că va aduce funcția de apeluri video pe grup în aplicația sa, în luna mai, o aplicatie bazată pe funcția de chaturi vocale existente.

Telegram lanseaza apeluri video pe grup în luna mai

Pentru a putea concura cu Google Meet, Zoom sau alte aplicatii similare, Telegram face un pas important, anunta presa internationala.

CEO-ul Telegram, Pavel Durov, a anuntat ca compania va adauga pe lista functiilor importante ale aplicatiei si apelurile video pe grup, facand astfel din Telegram, o platforma mai puternica de conferinte video. O functie pe care deja o putem regasi la WhatsApp, principala concurenta pentru Telegram.

Telegram a lansat recent o actualizare pentru aplicația sa, care a adus noutati importante pentru utilizatori și o grămadă de alte caracteristici. Acum, noua funcție de apel video bazată pe grup va fi construită deasupra funcției de chat vocale de grup disponibile în prezent. Durov a oferit, de asemenea, un mic teaser despre ceea ce urmează, inclusiv „partajarea ecranului, criptarea, anularea zgomotului, suport pentru desktop și tabletă – tot ce vă puteți aștepta de la un instrument modern de conferință video”. De asemenea, a distribuit un videoclip al noii funcții în acțiune pe un iPhone cu iOS.

Cu noua actualizare introdusă recent de platforma de chat, comercianții pot accepta în mod natural plăți cu cardul de credit în orice chat, bazându-se pe 8 furnizori de plăți terți integrați, cum ar fi Stripe. Cumpărătorii pot adăuga, de asemenea, un comentariu sub forma de ”tip” (n.r sfat) ori doresc să-și arate sprijinul. Plățile pot fi efectuate acum din orice aplicație – inclusiv aplicații desktop.

O altă caracteristică nouă este programarea chaturilor vocale. Administratorii grupurilor și canalelor pot programa acum un chat vocal pentru o anumită dată și oră, în loc să creeze unul imediat. Acest lucru oferă membrilor comunității timp pentru a-și informa prietenii și a-i pregăti pentru apel.

Etichete:

Telegram