Reviews

Telefonul de buget Lava X2 are baterie de 5.000 de miliamperi. Ce alte specificații aduce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Noul Lava X2 a fost anunțat săptămâna trecută. Este vorba despre un telefon de buget, susținut de un procesor Helio octa-core de la MediaTek, alături de 2GB RAM și 32 GB pentru stocarea de date.

Modelul este cel mai nou din seria ”X” a producătorului și asigură un ecran mare, un sunet foarte bun, design robust, o baterie de 5.000 de miliamperi, dar și extra securitate. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Preț Lava X2

Modelul poate fi achiziționat de pe Amazon la prețul de 6599 de rupii indiene, echivalentul a aproximativ 400 de lei. Totodată, telefonul va fi disponibil și prin intermediul magazinelor Lava.

Lava X2 specificații tehnice

Din punct de vedere al configurației sale, Lava X2 arată că este un telefon de buget.

Noul model Lava X2 dispune de un ecran HD+ IPS Notch de 6,5 inchi cu un raport de aspect de 20:9, cuplat cu un sunet destul de puternic. Smartphone-ul este alimentat de o baterie de 5000 mAh.

Lava X2 este susținut de un procesor MediaTek Helio Octa-core, susținut de 2 GB RAM și 32 GB stocare. În ceea ce privește securitatea, smartphone-ul vine cu un senzor de amprentă clasic, dar și cu funcție de deblocare facială. Pe partea sa din spate, telefonul vine cu un senzor de imagine de 8 megapixeli, în timp ce partea din față are un selfie shooter de 5 megapixeli.

Pe partea de conectivitate, smartphone-ul dispune de Bluetooth versiunea 5.0, WiFi, suport dual SIM 4G, mufă audio de 3,5 mm, port de încărcare de tip C și suport OTG. În plus, telefonul vine cu o husă de protecție gratuită.

Recent, Lava a lansat căștile Probuds N3 în India. Disponibil în două variante de culoare – Midnight Black și Royal Blue, Lava Probuds N3 este disponibil în prezent online pe magazinul electronic Lava și Amazon.

Lava Probuds N3 folosește puterea de la bateria sa de 110 mAh, care oferă 9 ore de redare non-stop și până la 47 de ore de timp de așteptare într-o singură încărcare. Probuds N3 sunt clasificate IPX4 pentru rezistența la transpirație, așa că pot fi purtate în timpul alergării și la alte antrenamente intense sau sesiuni în aer liber. Dispune de butoane de control simplificate pe banda de gât, care pot fi folosite pentru a controla muzica, a participa la apeluri și a activa asistenți vocali precum Google și Siri.

Etichete:

Lava X2