Stiri

VIDEO Acesta este telefonul care rezistă la temperaturi de -33 de grade Celsius. Demonstrația care te lasă fără cuvinte

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Ulefone este cunoscuta deja pentru smartphone-urile sale rezistente, în special cele care sunt etichetate în seria Armor.

Ulefone Armor 7E – telefonul ultra rezistent produs de chinezi

Producătorul chinez de smartphone-uri a prezentat recent câteva noi adăugări la populara sa serie Armor – Ulefone Armor 7E și Armor X7. Ambele sunt smartphone-uri care rezista in diverse situatii și au fost deja supuse unor teste video multiple pentru a-si arăta rezistența, impermeabilizarea sau rezistența la praf. În mod similar, a apărut un nou videoclip despre Ulefone Armor 7E, videoclip care prezinta rezistența smartphone-ului chiar și la temperaturi extreme.

Testarea a fost făcută de către profesioniști care au luat măsuri de siguranță corespunzătoare și au folosit o imagine termică pentru a verifica temperaturile. După cum putem vedea în videoclip, smartphone-ul a fost plasat în interiorul unei cutii pline cu gheață uscată la o temperatura incredibila: -33 ℃. La asemenea temperaturi de îngheț, smartphone-ul s-ar fi oprit, dar Armor 7E a continuat să funcționeze. Demonstratia arata ca toate funcțiile sale au continuat sa mearga perfect, fara nicio problema!

Smartphone-ul a fost cufundat si într-o apă clocotită de 90, de grade, dar si-a dovedit si de aceasta data rezistenta și a continuat să funcționeze fără niciun fel de problemă. Este o caracteristică foarte impresionantă și utilă pentru utilizatorii care locuiesc la temperaturi de îngheț.

Noul smartphone Umidigi Armor 7E dispune de un hardware de înaltă calitate, menit sa ofere utilizatorilor caracteristici convingătoare.

Smartphone-ul dispune de un procesor AI MediaTek Helio P90 AI, de 4 GB RAM și de stocare internă de 128 GB și multe altele. Există o cameră posterioară tripla AI de 48 de megapixeli pentru imagini detaliate chiar și în condiții de lumină scăzută. Armor 7E găzduiește un display FHD Plus cu decupaj de tip waterdrop de 6,3 inci, deblocare faciala și ID de amprentă. Smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 9.

Poti achizitiona acest telefon pentru suma de 270 de dolari de pe site-ul Ali Express. Este echivalentul a aproximativ 1200 de lei, fara taxele de rigoare incluse.

Ulefone nu produce insa numai telefoane rezistente. Ai acum in oferta eMag un smartphone super interesant al aceleiasi companii, care beneficiaza de o reducere de 500 de lei. Poti achizitiona acest Telefon mobil Ulefone X, 64GB, 4G, Black la numai 729 de lei. Acest smartphone iti lasă impresia unui iPhone X cu Android la bord și este recomandat din punctul meu de vedere celor care fie nu doresc, fie nu-și permit achizitionarea unui iPhone X.