Stiri

Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition ar putea fi lansat in curand

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition » Ne-am obisnuit deja cu telefoanele integrate in programul Android Go. Recent, Allview Romania a anuntat primul sau smartphone cu Android Oreo Go Edition, denumit Allview A9 Plus, iar in februarie, Nokia lansase deja atractivul device entry level, Nokia 1 cu Android Oreo 8.1 Go Edition.

Alte companii din China, precum Umidigi sau Meizu au anuntat si ele astfel de telefoane, insa marea surpriza pare sa vina dinspre gigantul sud-coreean, Samsung Electronics.

Nu te-ai astepta ca Samsung sa intre si pe aceasta piata, dar calculele hartiei noastre sunt una, strategia companiei din Coreea, e alta. Conform presei din aceasta tara, Samsung testeaza un astfel de telefon entry – level cu Android Oreo Go Edition la bord, pe care ar urma sa-l lanseze oficial pe piata in perioada urmatoare.

Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition

Cei de la Samsung au schimbat recent numele interfatei TouchWiz in Samsung Experience, dar cele mai recente informatii din Coreea de Sud anunta ca, cel mai mare producator din aceasta zona, lucreaza la primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition la bord. Evident, este vorba despre un device cu o versiune stock de Android, care va avea o configuratie de nivel low-end.

Versiunea stock Android de pe primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition va fi incadrata in acest program, iar gigantul de la Seul va testa noul device entry-level in mai multe tari, in perioada urmatoare.

telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition

Asa ar putea arata primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition

Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition a primit deja un numar de model (SM-J260) si pare sa se bazeze pe un procesor al carui nume nu il cunoastem momentan, decat sub forma, Universal7570_Go. Se prea poate sa fie vorba despre o versiune modificata a procesorului Exynos 7570, sau chiar de acest procesor fara modificari.

Din primele detalii, noul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition va avea o memorie RAM de 1GB. Informatiile de la Seul anunta ca modelul SM-J260 are trei versiuni diferite in teste, fiecare cu un numar de model diferit: SM-J260F, SM260M si SM260G. Modelul SM-J260F este testat conform celor de la GizmoChina in tari Germania, Uzbekistan, Italia, Ucraina, Rusia, Kahzahstan, Franta, Polonia, tarile din muntii Caucaz si Marea Britanie.

Pe de alta parte, modelul cu numarul SM-J260M a fost „zarit” deja in Argentina, Bolivia, Chile, Trinidad Tobago, Panama, Columbia, Peru si Paraguay, deci in zona America de Sud si Centrala. In fine, modelul SM-J260G pare dedicat pietei asiatice si este primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition pe care compania il aduce in tari ca India, Bangladesh, Sri Lanka, Cambodgia, Thailanda, Singapore, Malayezia si Vietnam.

🔔 Verifica oferta de huse Samsung si profita de reducerile noastre

Din pacate, pentru moment, nu exista o data de lansare a primului telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition de pe piata, dar planurile producatorului sud-coreean sunt deja clare.

Un astfel de device va exista si va fi lansat cat de curand. Samsung cauta sa ocupe orice piata si strategia sa, care pana acum a dat roade aproape de fiecare data, vizeaza acum si sectorul low-end.

Informatia legata de acest nou device al celor de la Samsung a fost confirmata intre timp si de Sammobile.com, o sursa credibila cand vine vorba despre cel mai mare producator din Asia.

Summary
Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition ar putea fi lansat in curand
Article Name
Primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition ar putea fi lansat in curand
Description
Cel mai mare producator din Asia, testeaza primul telefon Samsung cu Android Oreo Go Edition, care ar urma sa ajunga in curand, pe piata
Author
Publisher Name
Catmobile Accessories SRL