Stiri

Telefoanele Samsung vor oferi in curand spatiu de stocare precum un laptop

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Conform unor informatii care provin din Coreea de Sud, tara de origine a companiei Samsung Electronics, gigantul asiatic va produce memory chip-uri pentru telefoane cu capacitate de 512 GB. Asta inseama ca un varf de gama al companiei va avea practic aceeasi capacitate de stocare cu cea a unui laptop bun de pe piata!

Samsung lucreaza la o memorie interna de 512 GB

Informatiile nu sunt deloc la nivel de zvonuri,intrucat ele provin chiar dinspre gigantul din Coreea de Sud. Unul dintre oficialii companiei a anuntat ca cel mai mare producator de telefoane din lume lucreaza deja la productia in masa a chip-urilor de memorie care vor avea o capacitate de stocare ce ne duce cu gandul la laptopurile din ziua de azi: 512 GB!

Samsung Electronics

Conform lui Jae Soo Han, aceste memory chip-uri vor deveni cea mai buna solutie pe care o poate incorpora un telefon high-end incepand cu generatia viitoare. Ceea ce inseamna ca, de ce nu, chiar si pe Samsung Galaxy S9 si S9 Plus am putea avea aceste carduri de memorie interna de 512 GB. Ceea ce implicit elimina necesitatea utilizatorilor de a apela la carduri de tip microSD.

„Aceasta modalitate de stocare a datelor este una foarte avansata pentru sectorul de telefoane mobile. Samsung incearca sa faca un pas important in fata si sa lanseze chiar incepand cu generatiile viitoare de telefoane premium o astfel de optiune care va revolutiona lumea telefoanelor” a confirmat Jae Soo, Vice Presedinte Executiv pe sectorul de Marketing si Memory Sales de la Samsung Electronics.

Ce inseamna o astfel de optiune pentru un smartphone?

Dincolo de evidenta, imaginati-va un smartphone de top care poate stoca aproximativ 130 de video-clipuri in format Ultra HD de minim 10 minute! Asta inseamna chiar de 10 ori mai mult decat poate stoca un card de memorie de 64 GB, care poate stoca pana la 13 clipuri de acest gen. Impresionant!

Samsung Electronics (2)

Vom reveni cu detalii despre aceasta „mutate” pe care o pregateste Samsung Electronics si speram ca ea sa devina cat mai repede, realitate. Pana atunci arunca o privire peste oferta de huse Samsung de pe CatMobile. Avem reduceri atractive in aceasta perioada!

Summary
Telefoanele Samsung vor oferi in curand spatiu de stocare precum un laptop
Article Name
Telefoanele Samsung vor oferi in curand spatiu de stocare precum un laptop
Description
Samsung vrea ca telefoanele sale high-end sa aiba posibilitatea unei memorii native de 512 GB si lucreaza intens la acest aspect
Author
Publisher Name
Catmobile