Stiri

Telefoanele Huawei si Honor care primesc update la GPU Turbo

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Huawei a lansat recent pe piata tehnologia GPU Turbo, in aceeasi zi in care a introdus oficial in China, telefoanele Honor Play si Honor 9i 2018 ale subdiviziei sale. Aceasta noua tehnologie pare sa fi starnit un interes deosebit pe piata de telefonie mobila, iar specialistii in materie o analizeaza din toate unghiurile posibile.

Recent, presa din China a anuntat care dintre telefoanele Huawei si Honor vor primi la viitoarele update-uri aceasta functionalitate GPU Turbo. Impartasim si noi informatia cu dumneavoastra, in cele ce urmeaza.

Ce este tehnologia GPU Turbo de la Huawei

La prezentarea oficiala din China, Huawei a subliniat importanta pe care noua tehnologie GPU Turbo o va avea in performanta telefoanelor sale.

tehnologia GPU Turbo

Huawei face anuntul oficial legat de noua tehnologie GPU Turbo

In principal, aceasta noua tehnologie ajuta acceleratorul grafic si procesorul sa functioneze la un nivel chiar si mai ridicat. De regula, telefoanele se incalzesc foarte mult atunci cand indeplinesc diverse task-uri ceva mai solicitante, asa cum ar fi spre exemplu o experienta gaming de cel mai inalt nivel.

Tehnologia GPU Turbo imbunatateste performantele in gaming ale telefoanelor de la Huawei si Honor, asigura o eficienta cu 60% mai mare si reduce consumul de energie al procesorului cu pana la 30%. Un argument in plus pentru toti posesorii de telefoane ale producatorului din China pentru a savura noua experienta pe care gigantul din Shenzhen le-o propune.

In timpul prezentarii oficiale, oficialii Huawei au dezvaluit faptul ca smartphone-urile Huawei si Honor deja lansate pe piata vor beneficia de aceasta tehnologie printr-un update via OTA. Mai jos, va prezentam care dintre aceste telefoane vor primi GPU Turbo, in ce zone si in ce ordine.

Ce telefoane Huawei si Honor primesc update GPU Turbo in acest an?

Tehnologia GPU Turbo ajunge in luna august pe 5 dintre cele mai importante telefoane Huawei si pe cel mai valoros dintre telefoanele Honor.

Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro si Huawei Mate RS plus Honor 10 vor fi primele telefoane care vor avea acces la GPU Turbo via OTA dintre smartphone-urile deja lansate pe piata. Update-ul va deveni disponibil in Africa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific si Europa inclusiv Rusia.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite este unul dintre telefoanele Huawei pe care va ajunge tehnologia GPU Turbo in acest an

In septembrie 2018, Huawei P20 Lite, precum si modelele Honor 9 Lite si Honor V10 vor primi de asemenea update la tehnologia GPU Turbo. Un update care va ajunge in zone precum Africa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific si Europa.

In aceeasi luna, pe absolut toate pietele pe care Huawei isi comercializeaza telefoanele, tehnologia GPU Turbo va ajunge spre finalul lunii si pe Huawei P Smart, Huawei Nova 2i, Huawei Mate 10, Huawei Y8 2018, dar si pe Honor 7x.

In fine, in noiembrie, de asemenea pe toate pietele disponibile, update-ul la GPU Turbo ajunge si la telefoane precum Mate 9, Mate 9 Pro, P10, P10 Plus si Honor 9, Honor si Honor 8 Pro.

Demonstratia producatorului

Cei de la Huawei au tinut sa si demonstreze impactul pe care il are noua tehnologie. Astfel, odata „activata” tehnologia GPU Turbo, Huawei Mate 10 a atins aproape in mod constant 60 de cadre pe secunda in jocuri precum King of Glory (a.k.a Arena of Valor), CrossFire sau Knives Out.

GPU Turbo benchmark

Un rezultat apropiat de iPhone X, ceea ce spune destul de multe despre puterea acestei tehnologii care a pus pe jar lumea telefoanelor mobile.

In acelasi timp, device-ul testat de producator a experimentat intre 0 si 1% incetinire a nivelului de performanta de-alungul unui gameplay intens, ceea ce imbunatateste cifrele iPhone X cu macar 1%!

GPU Turbo benchmark (2)

Bineinteles, demonstratia s-a facut in baza unor parametri de benchmark interni, astfel ca experienta real-world a acestei tehnologii va spune probabil mai multe. Cert este ca GPU Turbo promite destul de mult si asteptam cu nerabdare sa o vedem la lucru pe telefoanele afisate mai sus.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
tehnologia GPU Turbo