Stiri

Telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania chineza Xiaomi a anuntat astazi disponibilitatea MIUI 9 pe terminalele sale. In total, chinezii pregatesc acest update pe 40 de telefoane diferite, asa cum aflam din postarea lor de pe site-ul de microblogging, Weibo. Aflam in continuare ce telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9 vor fi disponibile in acest an.

Telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9 (3)

Telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9 in 2018

MIUI 9 a fost lansat de Xiaomi in luna iulie a anului trecut. Putin mai tarziu, producatorul a adus in prim plan versiunea globala a acestei interfate, in momentul in care a lansat pe piata terminalele Xiaomi Redmi Y1 si Redmi Y1 Lite in India.

De mentionat ca update-ul functioneaza deja pe telefoane importante din portofoliul companiei chineze precumm Xiaomi Redmi Note 4, Mi Max 2, Redmi 4A si Redmi 4. Va prezentam alaturat lista de telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9 in 2018:

  • Xiaomi Mi MIX 2, Mi MIX
  • Xiaomi Mi Note 3, Mi Note 2, Mi Note
  • Xiaomi Mi 6, Mi 5X, Mi 5, Mi 5c, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 4s, Mi 4c, Mi 4, Mi 3, Mi 2, Mi 2S
  • Xiaomi Mi Max 2, Mi Max
  • Xiaomi Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5A, Redmi 4X, Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4A, Redmi 4 (High Edition), Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 1S
  • Xiaomi Redmi Note 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 2, Redmi Note 3, Redmi Note 4,Redmi Pro,
  • Redmi Note
  • Xiaomi Mi Pad 3, Mi Pad 2, Mi Pad

Cea mai noua interfata a Xiaomi este bazata pe Google Android Nougat. Cele mai importante noutati propuse de MIUI 9 se leaga de optiunile „image search”, „smart assistant” si „app launcher”. De asemenea, exista cateva optiuni remarcabile in ceea ce priveste stilul notificarilor, posibilitatea de a oferi raspunsuri imediate la mesaje, noutatea Split Screen si noul toold pentru editare foto, prin care utilizatorul poate inlatura obiecte nedorite din poze si eventual adauga altele sau diverse stickere. Alte amanunte despre MIUI 9 gasiti si pe blogul nostru.

Summary
Telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9
Article Name
Telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9
Description
Ce telefoane Xiaomi compatibile cu MIUI 9 gasim in 2018: lista completa a terminalelor o gasiti in acest articol
Author
Publisher Name
Catmobile