Stiri

Oppo pregateste lansarea a doua super telefoane: Oppo R11s si Oppo R11s Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Oppo pregateste lansarea a inca unui model R11. Dupa succesul impresionant reputat cu Oppo R11, compania chineza va lansa in scurt timp device-ul cu numele Oppo R11s. Recent, patru versiuni de Oppo R11s au fost certificate de agentia 3C din China, confirma si cei de la GizmoChina.

Oppo R11s si R11s Plus certificate TENAA

Conform site-ului Playfuldroid, Oppo R11s alaturi de R11s Plus au primit deja certificarea oficiala din partea agentiei TENAA, ceea ce indica faptul ca device-ul va fi lansat in foarte scurt timp in maniera oficiala.

Oppo R11s

Din pacate, prea putine sunt informatiile pe care le avem in acest moment despre noul R11s, un device pe care compania chineza pare sa-l tina „foarte bine ascuns” dupa cum titreaza Korea Herald. Din certificarea 3C din China am aflat totusi ca device-ul va beneficia de tehnologie de incarcare rapida 5V/4A VOOC, in timp ce disponibilitatea sa va fi una clasica in privinta culorilor: alb si negru.

Speculatiile sunt insa multe si majoritatea inclina catre varianta ca Oppo R11s va fi un telefon cu design special. Cel mai probabil, telefonul va avea un display bezel-less, Full Screen, cu aspect 18:9, asa cum trendul anului 2017, o cere.

» Vezi huse Oppo R11 – in exclusivitate in Romania

Aproape sigur vom avea o camera foto duala pe partea din spate (cu LED Flash), in timp ce senzorul de amprente va fi de asemenea prezent pe partea din spate. Butonul pentru volum este plasat in partea din stanga, in timp ce butonul power este plasat in partea dreapta.

Configuratia celor doua Oppo R11s si  R11s Plus va include ecrane de 6 inch in diagonala cu rezolutie Full HD + sau Quad HD. Cel mai probabil, ecranele vor fi de tip OLED si conform celor mai noi informatii sunt produse in Coreea de Sud de Samsung Electronics. Oppo R11s va fi motorizat de Snapdragon 660 (cel mai puternic chispet din clasa mijlocie in acest moment), in timp ce R11s Plus ar urma sa primeasca un procesor de flagship, cel mai probabil Qualcomm Snapdragon 835. Acesta din urma va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM.

Preturile celor doua terminale vor fi oarecum normale si rezonabile le-am spune nopi. Oppo R11s va costa in jur de 1700 de lei, in timp ce Oppo R11s Plus va atinge (chiar depasi) pragul de 2000 de lei. Vom reveni cu informatii despre cele doua produse pe care Oppo, unul dintre cei mai puternici producatori din lume la aceasta ora, le va lansa in foarte scurt timp.