Stiri

Doua noi telefoane de buget de la BLU: Blu Advance A5 si Blu A5 Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe finalul lunii trecute va anuntam ca cei de la BLU au lansat noul Blu Vivo 8, un device cu procesor Helio P10 si ecran de 5.5 inch in diagonala, plus pret atractiv. Astazi, aflam ca producatorul nord-american tocmai ce a lansat inca doua telefoane, de aceasta data dintr-o gama diferita: cea de buget.

Blu Advance A5 si Blu A5 Plus, in oferta de buget a nord-americanilor

Compania a anuntat listarea pe Amazon a doua telefoane noi de buget, destul de atractive ca pret, dar mai putin ca specificatii.
Blu Advance A5 si Blu A5 Plus au preturi mici, dar numai unul dintre ele pare capabil sa lupte pe sectorul de buget cu adevarat. Blu Advance A5 este listat la pretul de 89.99$, in timp ce Blu Advance A5 Plus costa 109.99$.

Ce specificatii primim la acesti bani? Haideti sa vedem:

Blu Advance A5 se bazeaza pe un ecran HD de 5 inch cu o densitate a pixelilor de 294 pixeli per inch. Terminalul vine cu un procesor quad-core de la MediaTek, model MT6580 si cu placa video Mali 400MP. Configuratia este una destul de modesta daca tinem cont ca alaturi de aceasta platforma descoperim doar 1 GB memorie RAM si alti 8 GB dedicati memoriei native de stocare a datelor. Blu a permis introducerea in constructia terminalului a unui port microSD pentru extinderea memoriei native cu ajutorul unor astfel de carduri. Utilizatorul va putea benefica in acest context de 64Gb pentru stocarea de date. In ceea ce priveste compartimentul foto, Blu Advance A5 vine cu dotari normale: 8 megapixeli pe partea din spate pentru camera principala si 5 megapixeli pe partea din fata, pentru selfie-cam. Telefonul ruleaza Android 7.0 Nougat, este dual SIM si 4G si vine cu bluetooth, microUSB si GPS.

Blu Advance A5 si Blu Advance A5 Plus

Blu Advance A5 Plus este telefonul ceva mai puternic si merita mai mult investita dumneavoastra. In primul rand, telefonul vine cu un ecran mai mare de 5.5 inch in diagonala, dar pastreaza rezolutia HD (1280×720 px). Densitatea pixelilor prin urmare este ceva mai slaba, atingand 267 pixeli per inch. Avem la bord acelasi procesor de 1.3 Ghz quad core de la Mediatek, model MT6580 plus placa video Mali 400. In schimb avem la dispozitie 2 GB memorie RAM si 16 GB pentru stocarea datelor dar slot pentru carduri microSD. Dotarile foto sunt mai bune, pentru ca A5 Plus asigura o camera foto principala de 13 megapixeli pe partea din spate, plus o camera de 8 megapixeli pe partea din fata. La fel ca si partenerul sau de gama, A5 Plus de la Blu ruleaza Android 7.0 Nougat din fabrica.

CINE ESTE COMPANIA BLU

Compania BLUCompania BLU a fost infiintata in 2010 si isi are sediul central in Miami, Florida. Fondatorul ei este brazilianul Samuel Ohev-Zion, care conduce de altfel compania in acest moment in calitate de CEO. BLU (Bold Like Us) vinde de apoape 8 ani de zile telefoane mobile de tip smartphone cu Android si o serie interesanta de feature phones.

Printre cele mai cunoscute terminale lansate de producator se numara BLU Life One (editia din 2015) sau BLU Life 8 XL, ambele comercializate pe piata americana prin intermediul Amazon.com. Una dintre cele mai importante realizari ale producatorului este faptul ca BLU a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal Valencia Futbol Club, unul dintre cele mai titrate cluburi din prima liga spaniola de fotbal. Numele producatorului apare pe tricourile oficiale de joc ale gruparii levantine in sezonul 2017-2018.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Blu
Product Name
Blu Advance A5
Price
$ 89