Top list

Cele mai atractive telefoane cu Snapdragon 845 in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Probabil ca este inca prematur sa ne pronuntam asupra viitoarelor varfuri de gama din 2018, mai ales ca o parte dintre acestea nu au inca denumirile confirmate. Si totusi, chinezii au publicat o lista de telefoane cu Snapdragon 845 in 2018, adica o lista a navelor amiral de la diversi producatori importanti care vor incorpora acest chipset in noul an.

Lista cuprinde nume grele, atat la nivel de producatori, cat si la nivelul telefoanelor in sine. Iar sursa a reusit cumva sa puna mana chiar si pe lunile in care aceste terminale vor fi lansate pe piata.

Fara indoiala insa, va invitam sa tratati aceasta informatie cu rezervele de rigoare, tinand cont ca planurile companiilor de telefoane mobile inteligente nu sunt tocmai usor de deconspirat, in special in perioada de debut a anului. Si totusi, de dragul curiozitatii, aruncam o privire peste o lista care ne propune cele mai atractive telefoane cu Snapdragon 845 in 2018

Telefoane cu Snapdragon 845 in 2018

Samsung si LG Electronics, cei doi mari rivali la nivel intern in Coreea de Sud vor deschide se pare anul, fiecare cu cate doua nave amiral extrem de atractive.

Samsung va propune conform informatiei venite din China modelele Samsung Galaxy S9 si S9+ in luna februarie, perioada in care este de asteptat ca si LG Electronics sa reactioneze prin navele sale amiral, LG G7 si LG G7+. Toate aceste modele sunt telefoane cu Snapdragon 845 in 2018.

In aprilie, cei de la Xiaomi, cu o crestere semnificativa in 2017 la nivel de vanzari globale, se vor baza la randul lor pe Snapdragon 845 pentru terminalul lor de top, modelul Xiaomi Mi 7, item despre care am scris si noi pe blog.catmobile.ro.

Luna urmatoare pare sa fie dedicata celor de la HTC, care se pregatesc sa lanseze de asemenea un smartphone high-end cu procesor Snapdragon 845. Ar fi vorba de HTC U12, daca este sa dam crezare acestei surse din China.

telefoane cu Snapdragon 845 in 2018

Lista de telefoane cu Snapdragon 845 in 2018

La mijlocul anului, in iunie, piata ne va „recompensa” asteptarea cu trei telefoane de top de la trei producatori diferiti. Se anunta in aceasta luna modelul Sony Xperia XZ Pro-A al japonezilor de la Sony, dar si versiunea de upgrade high-end ZTE Nubia Z18. Si cei de la OnePlus vor reactiona urmand a ne propune noul OnePlus 6, despre care puteti citi deja detalii pe blogul nostru.

Nokia si HMD Global ar putea fi surpriza verii. Sursa din China ne dezvaluie un prototip interesant denumit Nokia 10, despre care nu se stie mai nimic in acest moment. Nu este exclus sa fie vorba totusi de un model Nokia 8 (2018).

Cei care asteapta finalul de an pentru a analiza si alte telefoane cu Snapdragon 845 in 2018 au de ce sa astepte. Samsung ar urma sa lanseze Galaxy Note 8 cu un astfel de procesor la bord, in timp ce LG Electronics va reveni in prim plan cu succesorul modelului LG V30, cel mai probabil denumit LG V40 conform acestei surse.

Tot Snapdragon 845 de la Qualcomm va avea si spectaculosul Xiaomi Mi Mix 3, care de asemenea ar urma sa apara in septembrie. Pe final de an, producatorii se „inghesuie” pe piata, iar ZTE prin subdivizia sa Nubia si HTC vor iesi probabil cu alte doua modele cu Snapdragon 845, cel mai probabil, ZTE Nubia Z18s si HTC U12+. Adevaratele „staruri” ale finalului de an cu exceptia Note 9 ar urma sa fie Google Pixel 3 si Pixel 3XL pe care Google le va asocia indiscutabil cu procesorul de top de la Qualcomm. De asemenea, in octombrie, Sony ar urma sa ne propuna Xperia XZ 2.

Qualcomm Snapdragon 845 (2)Noiembrie este luna in care Motorola iese pe piata cu primul sau terminal cu Snapragon 845. Acesta ar urma sa fie integrat in seria Moto Z3, a subdiviziei detinute de Lenovo.

Ultimele device-uri din 2018 care se vor baza pe Snapdragon 845 vin tot pe filiera asiatica, asa cum este de altfel de asteptat. OnePlus va lansa in decembrie modelul OnePlus 6T, in timp ce Samsung isi va echipa smartphone-ul cu clapeta Samsung W2019 cu un astfel de chipset.

Asa ar suna lista de telefoane cu Snapdragon 845 in 2018, pe care inca o data va invitam sa o tratati cu rezervele de rigoare, tinand cont ca sursa din China nu este una dintre cele mai reliable de pe piata. Probabil ca multe dintre aceste date se vor confirma insa, dar modificari pot aparea fara indoiala, in special din pricina diverselor situatii dificile pe care le pot intampina producatorii de smartphone-uri.

telefoane cu Snapdragon 845 in 2018 (3)

Cert este ca 2018 se anunta un an interesant din punct de vedere al telefoanelor high-end, chiar daca chipset-ul Snapdragon 845, sustin specialistii, nu este atat de mult imbunatatit pe cat s-ar fi crezut. Evident, in lista nu se mentioneaza nicun device de la Apple (aceste telefoane nu incorporeaza procesoare Snapdragon), chiar daca acestea vor fi in prim plan pe finalul anului, in speta, in luna septembrie.

Top 5 smartphone 2018 cu Snapdragon 845

1. Samsung Galaxy S8 si S9+
2. OnePlus 6/6T
3. Xiaomi Mi 7
4. LG G7 si G7+
5. Sony Xperia XZ2

sursa: digitaltrends & weibo