Stiri

Tehnologia Oppo MagVOOC a fost dezvăluită. Ce avantaje oferă

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Compania Oppo a prezentat tehnologia de încărcare Oppo MagVOOC la China International Smart Industry Expo 2021.

Tehnologia Oppo MagVOOC a fost dezvăluită. Ce avantaje oferă

Oppo și-a dezvăluit tehnologia Oppo MagVOOC. Compania a participat la Smart China Expo 2021 cu tema „Tehnologie inteligentă: Empowering Economy, Enriching Life”, care a avut loc în Chongqing, China, în perioada 23-26 august. OPPO și-a prezentat noua serie de încărcare cu bliț OPPO MagVOOC, conectivitate în mașină și multe altele.

Pe lângă demonstrarea tehnologiei de încărcare a aerului fără fir la expoziție, compania a dezvăluit și tehnologiile sale de încărcare a blițului magnetic – seria OPPO MagVOOC pentru prima dată.

Compania a declarat că seria MagVOOC include tehnologia de alimentare fără fir MagVOOC, care utilizează un sistem de aliniere magnetică pentru a asigura o aliniere precisă între telefon și încărcător – în al doilea rând, încărcătorul ultra-subțire MagVOOC, care adoptă un design divizat și care face întregul încărcător mai subtire. Designul ambelor dispozitive le permite să fie ușor portabile.

În cele din urmă, suportul de încărcare cu bliț fără fir MagVOOC ajută utilizatorii să economisească până la 60% din timpul de pregătire în comparație cu încărcarea cu fir convențională.

În plus, compania se angajează să-și optimizeze tehnologiile și produsele pentru a acoperi o hartă a călătoriei utilizatorilor mai diversificată.

Pe un alt front, compania și-a anunțat cele mai recente realizări în ceea ce privește capacitățile de conectivitate a smartphone-urilor auto. Potrivit Oppo, controlul la distanță al vehiculului pe OPPO Find X3 sau OPPO Watch 2 permite utilizatorilor să activeze aerul condiționat printr-o aplicație de la distanță. De asemenea, poate ajuta proprietarii de mașini în căutarea mașinilor lor.

Vă reamintim că Oppo și-a dezvăluit la începutul lunii iulie tehnologia de nouă generație cameră sub ecran (Under Screen Camera) pentru smartphone-uri. Noua soluție Oppo denumită Under Screen Camera plasează discret camera frontală sub ecranul smartphone-ului într-un mod care menține integritatea și consistența întregului ecran, atât în ​​timpul utilizării, cât și pe perioada standby.

Etichete:

Oppo MagVOOC