Reviews

Tecno Spark 8 Pro – preț, specificații tehnice și disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Tecno Mobile a anunțat noul smartphone Tecno Spark 8 Pro, un device de buget, care a fost lansat oficial în India.

Tecno Mobile este o companie care aparține de puternicul conglomerat Transsion Holding și care se bucură de un capital de imagine important în India.

Mai multe detalii despre Tecno Spark 8 Pro, telefon de buget, cu procesor Mediatek și baterie de 5.000 de miliamperi, în cele ce urmează.

Pret și disponibilitate Tecno Spark 8 Pro

Noul smartphone al companiei Tecno Mobile va ajunge pe Amazon India începând cu data de 4 ianuarie. Ar urma să coste 10.599 de rupii indiene, adică puțin peste 600 de lei, pentru singura variantă disponibilă pe piață: 4GB RAM și 64GB stocare date. În principiu, Tecno Spark 8 Pro va fi disponibil în mai multe variante de culoare, așa cum sunt Komodo Beach, Turquoise Cyan, Winsor Violet sau Interstellar Black. Să aruncăm o privire și peste lista de specificații a noului smartphone.

Specificații tehnice Tecno Spark 8 Pro

Noul Tecno Spark 8 Pro beneficiază de aportul unui ecran de 6,8 inchi în diagonală, cu o rezoluție Full HD+ de 1080 × 2460 pixeli. Smartphone-ul vine cu o crestătură care găzduiește camera frontală a dispozitivului. Pe de altă parte, Tecno Spark 8 Pro are un chipset octa-core MediaTek Helio G85 cuplat cu acceleratorul grafic GPU Mali G52. Acest procesor este construit pe un proces de fabricație de 12 nanometri.

Device-ul găzduiește pe partea sa din spate un set de trei senzori, lângă care găsim un blitz LED. Configurația include o cameră spate de 48 MP cu deschidere f/1.79, o cameră cu adâncime de 2 MP cu un obiectiv f/2.4 și un obiectiv AI cu un obiectiv f/2.0. În plus, telefonul vine cu un selfie-shooter de 8 MP pentru capturarea selfie-urilor și a apeluri video.

Noul Spark 8 Pro de la Tecno este susținut de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 33 W. Mai mult, telefonul vine cu un port de încărcare USB Type-C și dispune și de un scaner de amprente. În plus, are și o mufă audio de 3,5 mm. Din punct de vedere software, Tecno Spark 8 Pro rulează sistemul de operare Android 11 cu HiOS v7.6 deasupra, o interfață dezvoltată de producător.

În plus, opțiunile de conectivitate sunt portul USB-C, 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS și o mufă audio de 3,5 mm.

Pe de altă parte, compania anunță că va lansa în curând și noul model Tecno Pova Neo. De această dată vorbim despre un dispozitiv mai puternic, unul care va avea o memorie RAM de 6GB și 128GB dedicați stocării de date. După lansare, compania ar putea oferi o pereche gratuită de căști în valoare de 1.499 Rs (aproape 100 de lei) cumpărătorilor Pova Neo din India. Recent, Tecno a oferit pieței și modelul Tecno Camon 18, un alt telefon de buget, cu procesor MediaTek și baterie de 5.000 de miliamperi.