Reviews

Tecno Spark 7 Pro, gata de lansarea oficială. Ce specificatii tehnice aduce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Tecno pregătește lansarea smartphone-ului Tecno Spark 7 Pro, o lansare care va avea loc în data de 25 mai. Device-ul ar urma sa fie disponibil pentru achiziționare prin intermediul Amazon India. Iată la ce specificații tehnice ne așteptăm de la noul Tecno Spark 7 Pro.

Specificatii tehnice pentru Tecno Spark 7 Pro

Pe 25 mai, Tecno lanseaza in India modelul Tecno Spark 7 Pro. Acesta ar urma sa fie achizitionat prin intermediul Amazon India și disponibilitatea sa include patru variante de culori: Alps Blue, Spruce Green, Neon Dream și Magnet Black.

În altă ordine de idei, presa internațională anunță și ce specificații tehnice va avea acest device. Aruncăm și noi o privire peste configurația telefonului, imediat.

Tecno Spark 7 Pro vine cu un ecran full HD + de 6,6 inci cu rezoluție 720 x 1600 și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Dispozitivul are un decupaj perforat în colțul din stânga sus al camerei frontale. Smartphone-ul este echipat cu o cameră triplă pe partea din spate. Avem un senzor de imagine primar, cu rezolutie de 48 de megapixeli, un senzor de adâncime și unul cu obiectiv AI. Dispozitivul are un senzor al camerei frontale de 8 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video.

Funcționează pe cel mai recent HIOS 7.5 bazat pe Android 11 și este susținut de un procesor Octa-Core Helio G80. Vine în trei opțiuni de stocare – 4 GB + 64 GB, 4 GB + 128 GB și 6 GB + 128 GB. Spark 7 Pro vine cu un scaner de amprente montat în spate pentru a proteja datele și confidențialitatea utilizatorului. Dispozitivul are o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare de 10W.

Funcțiile de conectivitate includ 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 5.0, GPS și mufă audio de 3,5 mm. Dispozitivul măsoară 164,9 x 76,2 x 8,8 mm.

În altă ordine de idei, poți profita în această perioadă de câteva reduceri de vară la telefoane cu un impact deosebit în țara noastră. Spre exemplu,  arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.