Reviews

Tecno Spark 7 a fost anuntat oficial. Ce specificatii tehnice aduce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Tecno Spark 7 va fi pus în vânzare începând cu 16 aprilie la pe Amazon în trei variante de culori: verde de molid, negru magnet și albastru de Morpheus.

Tecno Spark 7 a fost anuntat oficial

Compania Tecno a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Spark 7 în India. Tecno Spark 7 este disponibil în două variante la un preț special de lansare care nu depaseste 500 de lei, pentru variantele de 2GB + 32GB și ceva mai mare pentru varianta 3GB + 64GB. Produsul va fi pus în vânzare începând cu 16 aprilie la pe Amazon în trei variante de culori: verde de molid, negru magnet și albastru de Morpheus.

Tecno Spark 7 vine cu o baterie mare de 6000 mAh cu încărcare de la AI și încărcare sigură. Se pretinde că bateria oferă timp de așteptare de până la 41 de zile, 42 de ore de autonomie in apeluri, 17 ore de navigare pe internet, 45 de ore de redare a muzicii, 17 ore de joc și 27 de ore de redare video. Bateria vine si cu caracteristici AI, cum ar fi economia de energie AI, alertă de încărcare completă și întrerupe automat puterea atunci când telefonul este complet încărcat pentru a evita supraîncărcarea.

Noul smartphone al companiei Tecno dispune de un display 6,52 inci cu decupaj de tip ”notch”, completat cu o rezoluție de 720 x 1600, un raport al ecranului corporal de 90,34% și un raport de aspect 20: 9. Nivelul de luminozitate ajunge la 480 nits. SPARK 7 rulează pe cel mai recent HIOS 7.5 (sistem de operare/interfata dezvoltat de companie) bazat pe Android 11 și este susținut de un procesor Octa-Core 1,8 GHz Helio A25. Are până la 3 GB RAM cu 64 GB GB stocare internă care poate fi extinsă până la 256 GB

Smartphone-ul este echipat cu o cameră duală spate AI de 16 MP cu Quad Flash. Camera principală are o diafragmă f / 1,8, permițându-i să surprindă fotografii cu o claritate mai bună. Vine cu funcții precum videoclipuri cu time-lapse, videoclipuri cu mișcare lentă, modul bokeh, AI Beauty Mode și AI Portrait Mode. Camera selfie de 8MP vine cu o deschidere F2.0 și un bliț frontal dublu.

Spark 7 include deblocare faciala (Face Unlock 2.0) dar și Smart Fingerprint Sensor pentru a proteja datele și confidențialitatea utilizatorului. Face Unlock 2.0 permite protecția ochilor închisă și umplerea ecranului în lumină. Senzorul inteligent de amprentă deblochează telefonul în doar 0,2 secunde și permite unuia să primească apeluri, să facă fotografii și să închidă alarmele.

Funcțiile de conectivitate includ 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 5.0, GPS și mufă audio de 3,5 mm.

Etichete:

Tecno Tecno Spark 7