Reviews

Tecno Camon iClick 2 are camera selfie de 24 de megapixeli. Detalii și specificații

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Sună destul de necunoscut, chiar și pentru cei mai împătimiți fani ai telefoanelor mobile, dar Tecno Camon iClick 2 se anunță un terminal interesant. Despre necunoscuta companie din China, v-am mai scris câteva detalii în cadrul acestui review Tecno Camon i, unul dintre telefoanele interesante ale producatorului. Acum, vom analiza cel mai nou release, modelul Tecno Camon iClick 2, care pare un device dedicat iubitorilor de selfie-uri. Specificatiile sale, primele impresii si o scurta analiza a capacitatilor sale, gasiti in cele ce urmeaza.

Tecno Camon iClick 2 pret

Nu mai puțin de trei telefoane a lansat TECNO în ultimele sătpămâni, iar printre ele se numără și Tecno Camon iClick 2. Acest device va fi disponibil pe culori albastru deschis, negru și gradient-albastru, iar presa din China scrie că va costa (în traducere românească) în jur de 750 de lei. Mă îndoiesc că telefonul va ajunge în Europa, dar în cazul în care o va face, iată ce configurație are și la ce ne putem aștepta de la el.

Specificații tehnice Tecno Camon iClick 2

Noul device al companiei Tecno se bazează pe un ecran cu diagonală mare și rezoluție bună. 6.2-inch are display-ul noului telefon și o rezoluție 1500 x 720 pixeli, care s-ar traduce cumva într-un HD Plus.

Device-ul are la bord un procesor nou și eficient. Este vorba despre platforma MediaTek, Helio P22, un chipset pe 64 de biți, octa-core, tactat la viteza maximă de 2 Ghz. Producătorul l-a cuplat cu 4GB memorie RAM și cu 64 GB dedicați stocării de date. O configurație promițătoare și bine venită. Mai mult, memoria nativă a device-ului poate fi extinsă până la 128 GB prin intermediul slotului dedicat pentru carduri microSD.

Tecno Comon iClick 2 (2)

Ceea ce atrage însă probabil cel mai mult la acest telefon este camera sa selfie. O cameră excelentă pentru instantanee în grup, cu prietenii, dar și pentru sesiunile de video calling. Ea este echipată cu o apertură F2.0 și cu funția AI Beauty Mode printre altele. Camera principală a telefonului Tecno Camon iClick 2 este duală și echipată cu senzori de imagine de 13 și 5 megapixeli. Apertura mi se pare foarte bună (F1.8) semn că terminalul va reuși să captureze imagini de o bună calitate și în condiții de iluminat scăzut.

Tecno Comon iClick 2

Tecno Comon iClick 2

Încă o veste bună legată de Tecno Camon iClick 2. Telefonul este foarte bine optimizat din punct de vedere software. El rulează din fabrică Android 8.1 Oreo, un sistem de operare customizat cu interesanta interfață UI HiOS 4.1. Bateria telefonului are 3.750 mAh, iar la nivel de conectivitate, Tecno Camon iClick 2 asigură suport 4G VoLTE, Wi-Fi, bluetooth, GPS, dual-sim și portul microUSB

Mai jos ai specificațiile sale complete:

Display de 6.2 inch cu rezoluție 1500 x 720 pixeli Full View
Procesor MediaTek Helio P22 cu viteză de 2 Ghz, octa core, 64 biți
Memorie RAM de 4GB
Memorie ROM de 64 GB cu slot dedicat pentru extinderea ei până la 128 GB
Cameră foto principală echipată cu senzori de 13 și 5 megapixeli, apertură f/1.8
Cameră foto frontală echipată cu senzor de 24 megapixeli, apertură f/2.0
Baterie 3.750 mAh
Sistem de operare Android 8.1 Oreo cu UI HiOS 4.1
Conectivitate 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, dual-SIM și micro USB port
Preț aproximativ 750 de lei (fără taxe)

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Tecno
Product Name
Tecno Comon iClick 2