Stiri

TCL a obtinut inca o certificare pentru modelul BlackBerry Krypton

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

BlackBerry KryptonCompania canadiana Blackberry nu mai produce telefoane, iar Blackberry KeyOne ramane probabil ultima creatie de succes a acesteia. TCL, concernul din China care a achizitionat brandul se va ocupa de aici incolo de noile telefoane sub logo BlackBerry. Parteneriatul pregateste deja o prima lansare pentru clasa medie, obtinand deja o certificare importanta pentru viitorul terminal.

TCL a gandit bine achizitionarea companiei nord-americane. Succesul BlackBerry in aceasta zona a fost unul important, dar in ultimii ani compania a trecut prin mari probleme financiare, iar rezultatele negative din vanzari au afectat ideea de independenta a canadienilor. TCL a profitat de acest lucru si se pregateste acum sa devina un nume important si in zona nord-americana, una perfect inaccesibila pentru companiile chineze in urma cu cativa ani.

BlackBerry Krypton posibile specificatii tehnice

Trecerea brandului canadian sub administratie chineza inseamna insa o provocare cat se poate de mare pentru toti pasionatii de telefoane mobile. Se asteapta ca viitoarele terminale BlackBerry sa aiba preturi ceva mai mici si calitate mai mare. Unul dintre primele telefoane pe care TCL le va lansa sub brand BlackBerry va fi acest telefon fara tastatura fizica pentru care a obtinut deja certificari importante si pe care il anuntam si noi in urma cu putin timp.

Cea mai recenta certificare este cea din partea Comisiei Federale pentru Comunicatii (certificarea FCC) ceea ce inseamna ca TCL a primit certificatul pentru piata americana si canadiana. Modelul pe care parteneriatul BlackBerry-TCL il va lansa, are momentan numele de cod „Krypton”.

BlackBerry Krypton se bucura deja de certificarile din partea Bluetooth Alliance, Wi-Fi Alliance si FCC, astfel ca in scurt timp l-am putea zari in magazine. Ce va aduce din punct de vedere al specificatiilor acest telefon?

In primul rand refuzul celor de la TCL de a incorpora o tastatura fizica de tip QWERTY! BlackBerry Krypton va avea ecran tactic cu rezolutie Full HD si va fi motorizat de un procesor puternic mid-range: Qualcomm Snapdragon 625.

Chipsetul va fi asociat cu 4 Gb memorie RAM si cu 32 sau 64 Gb capacitate de stocare a datelor. Vom avea totodata o baterie foarte puternica de 4000 mAh pe acest terminal, care va rula din cutie Android 7.0 Nougat. De remarcat ca BlackBerry Krypton va incorpora foarte probabil o certificare IP 67 sau IP68, certificare care-l va transforma intr-un telefon rezistent la apa si praf. Nu exista informatii momentan despre restul specificatiilor, desi presa chineza sustine ca telefonul va avea si o camera foto frontal puternica (16 megapixeli, versiune neoficiala). BlackBerry Krypton nu va costa la fel de mult cat un telefon mid-range BlackBerry din anii trecuti, ne confirma si cei de la Korea Herald.

Summary
TCL a obtinut inca o certificare pentru modelul BlackBerry Krypton
Article Name
TCL a obtinut inca o certificare pentru modelul BlackBerry Krypton
Description
Cu numele de cod BlackBerry Krypton, acest model ar putea fi urmatorul telefon lansat de parteneriatul BlackBerry-TCL