Stiri

TCL Corporation anunta un nou telefon Blackberry, fara tastatura fizica

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Una dintre cele mai importante companii de pe piata in acest moment, TCL Corporation este compania care a preluat drepturile asupra brandului Blackberry. Noua strategie a producatorului se va contura in jurul unor idei noi legate de fabricatia produselor atat in materie de hardware, cat si in materie de software. TCL Corporation si Blackberry vor fi prezente la IFA Berlin 2017 care va debuta maine.

TCL Corporation anunta un nou telefon Blackberry fara tastatura fizica

Vestea buna este ca parteneriatul canadiano-chinez este pe cale sa scoata un nou telefon. Dupa ce au confirmat ca BlackBerry KeyOne se vine foarte bine si conform asteparilor companiei, cei de la TCL au anuntat si lansarea unui nou telefon pentru luna octombrie!

Noul device va renunta la elementul caracteristic al brandului BlackBerry urmand a avea un display normal, la fel cum gasim pe majoritatea telefoanelor de astazi. Pe scurt: adio tastatura QWERTY fizica!

Din pacate, TCL nu a oferit mai multe informatii despre viitorul proiect, dar este clar ca noul device va face parte dintr-o schimbare categorica de strategie a BlackBerry dupa preluarea de catre concernul chinez.

Pana una alta, TCL saluta „succesul instantaneu” al terminalului BlackBerry KeyOne, telefon care foarte probabil va fi ultimul smartphone de tip Blackberry cu tastatura fizica QWERY. Un review Blackberry KeyOne am scris si noi in luna iunie pe blogul catmobile. Telefonul ramane in continuare in prim plan in tari precum China, Canada, Statele Unite sau Thailanda.

Summary
TCL Corporation anunta un nou telefon Blackberry, fara tastatura fizica
Article Name
TCL Corporation anunta un nou telefon Blackberry, fara tastatura fizica
Description
TCL Corporation compania care detine drepturile asupra brandului Blackberry anunta un nou device sub acest brand, dar fara tastatura QWERTY