Stiri

TAG Heuer a construit cel mai scump smartwatch din lume

Home  »  Stiri

Marian

acum 4 ani

Cel mai scump smartwatch din lume a fost lansat de catre uriasul brand, TAG Heuer. Aproape 200.000 de dolari costa noul Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond care are nu mai putin de 78 de diamante doar pe rama ecranului!

Cine este TAG Heuer

Edouard Heuer a fondat aceasta companiei in 1860! Este unul dintre cele mai importante branduri elvetiene din lume si se remarca prin produsele sale exclusiviste de pe piata de ceasuri, accesorii fashin si chiar telefoane mobile premium.

Tag Heuer - cel mai scump smartwatch din lume (2)

Compania s-a numit la inceput Uhrenmanufaktur Heuer AG si a devenit TAG Heuer dupa achizitionarea sa din 1985 de catre TAG Group. Combinatia din denumire provine de la numele fondatorului (Heuer) si initialele de la Techqniques d’Avant Garde”.

La inceputul anilor 2000, compania a fost vanduta aproape in exclusivitate catre conglomeratul francez LVMH, cel care detine brand-urile exclusiviste Moet, Hennessy si Louis Vuitton.

Cum arata si ce iti ofera cel mai scump smartwatch din lume

Denumit inclusiv de cei de la Engadget „cel mai scump smartwatch din lume” noul ceas inteligent de la TAG Heuer este diferit de ceea ce stiam ca putem gasi pe piata ceasurilor inteligente.

Tag Heuer - cel mai scump smartwatch din lume

Configuratia sa interna se bazeaza pe o colaborare de succes intre Google si Intel, care face ca cel mai scump smartwatch din lume sa fie motorizat de un processor Intel Atom Z34. Avem 512 GB memorie si nu mai putin de 4GB stocare de date.

Ecranul ceasului are 1.4 – inch si este un AMOLED multi-touch display. Bateria are 410 mAh si tine conform producatorului pana la 25 de ore.

Cum devine Connected Modular 45 Full Diamond de la TAG Heuer cel mai scump smartwatch din lume? Simplu: aurul alb din care este construit plus cele 78 de diamante de pe rama si celelalte aproape 500 de pe curea.

Cel mai scump smartwatch din lume (3)

Asa arata cel mai scump smartwatch din lume

Pretul de revista este 190.000 de franci elvetieni, ceea ce inseamna undeva peste 160.000 de euro.

Summary
TAG Heuer a construit cel mai scump smartwatch din lume
Article Name
TAG Heuer a construit cel mai scump smartwatch din lume
Description
Vezi cum arata si cat costa cel mai scump smartwatch din lume. A fost prezentat astazi de gigantul elvetian TAG Heuer
Author
Publisher Name
Catmobile