Reviews

Tableta Lenovo Tab M10 a fost lansata oficial pe piata. Ce specificatii tehnice aduce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Lenovo Tab M10 este cea mai noua tableta pe care compania Lenovo o „arunca” pe piata. Device-ul va fi disponibil prin intermediul site-ului Flipkart. Din primele informatii, aceasta va avea un pret de aproximativ 850 de lei la data redactarii acestui articol.

Specificatii tehnice pentru Lenovo Tab M10

Noua tableta de la Lenovo este un device din zona entry level spre mid-range, cu cateva specificatii cat se poate de interesante. Modelul va fi disponibil pentru inceput in Asia, dar va ajunge foarte probabil si in Europa. Sa nu mai pierdem timpul si sa aruncam o privire peste specificatiile tehnice ale produsului.

Lenovo Tab M10 este dotat cu un ecran IPS Multi Touch retroiluminat cu tehnologie LCD in spate si cu o diagonala de 10,1 inci. Rezolutia ecranului este de 1920 x 1200 pixeli, 70% gamă de culori si luminozitate de 320 nits. Dispozitivul este alimentat de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450 de 1,8 GHz. Conform producatorului, acest procesor este susținut de 3 GB RAM și de 32 GB de stocare internă, o memorie care poate fi extinsa până la 128 GB prin intermediul slotului pentru carduri micro SD.

Pe partea din spate, tableta Lenovo Tab M10 are o cameră posterioară de 8 megapixeli cu bliț LED, în timp ce pentru față, există o cameră selfie de 5 megapixeli pentru apeluri video si selfie-uri. Tableta este susținută de o baterie de 7000mAh pe care compania o anunta ca fiind una foarte puternica. Lenovo considera ca aceasta baterie oferă până la 12 ore de redare in format video.

Lenovo Tab M10 rulează pe sistemul de operare Android 9 Pie, proaspat scoasa din cutie. Pentru audio, există difuzoare frontale duale cu suport Dolby Atmos. Pe partea de conectivitate, acceptă WiFi 802.11 a / g / b / n, Bluetooth 4.2, A-GPS, jack pentru căști de 3.5 mm, suport OTG și port micro USB.

In opinia noastra, noul model Lenovo Tab M10 nu este unul impresionant si nu isi justifica suma de bani solicitata de producatorul din China. La acesti bani, poti achizitiona alte tablete mai performante sau mai poti adauga o suma mica si iti poti cumpara un model ceva mai vechi de la Samsung sau Apple, care cu siguranta te vor satisface mai mult. Tu ce parere ai despre noua tableta Lenovo Tab M10?

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Tab M10