Reviews, Stiri

Swipe Elite Pro, smartphone budget-friendly cu aspect atractiv, 3GB RAM si pret mic

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In urma cu cateva zile anuntam lansarea oficiala a terminalului Swipe Elite 2 Plus 2017, un telefon din sectorul de buget, care poate fi achizitionat cu mai putin de 250 de lei. Tot de la Swipe, aruncam astazi o privire peste noul Swipe Elite Pro, device cu 3 GB memorie RAM, camera de 13 megapixeli si un pret excelent: 7000 de rupii indiene, aproximativ 417 lei la ora redactarii acestui articol. Pentru moment, handset-ul este disponibil doar pe site-ul snapdeal.com.

Swipe Elite Pro specificatii tehnice si pareri

Swipe Technology a lansat un nou telefon de buget in India, smartphone denumit Swipe Elite Pro, capabil de conectivitate 4G si cu un pret excelent: putin peste 400 de lei. Smartphone-ul este disponibil pe culoarea alb, incepand din data de 8 octombrie 2017 doar pe site-ul snapdeal.com.

Swipe Elite Pro

Legat de lansarea acestui device, oficialii companiei au explicat noul Swipe Elite Pro ca fiind un telefon care vizeaza raportul calitate-pret. Cei de la Swipe Technology considera Elite Pro un telefon care va oferi o buna calitate prin configuratia sa, raportata la un excelent pret de achizitie. Terminalul este de tip budget-friendly si ne propune inclusiv un senzor de amprente destul de rapid.

N-am spune ca cei de la Swipe sunt foarte departe de adevar, insa raportul calitate-pret nu recomanda neaparat acest device, in ciuda unei configuratii destul de atractive. Inainte de toate, Swipe Elite Pro este un telefon care atrage. Are un design placut ochiului, este usor (cantareste doar 165 de grame) si destul de ergonimic (71 milimetri latime si 8.7 milimetri grosime).

Smartphone-ul companiei Swipe are un ecran HD de tip IPS cu diagonala de 5 inch. Avem slot dual SIM Hybrid care suporta microSIM, dar si nano SIM sau un card micro SD. Acest al doilea slot este util si pentru extinderea capacitatii de stocare nativa de 32 GB, pana la 128 GB. Procesorul ascuns sub capota este un Quad-Core tactat la frecventa de 1.4 Ghz si cuplat cu 3 GB memorie RAM.

Swipe Elite Pro ruleaza din cutie Android 6.0 Marshmallow, ceea ce reprezinta o veste destul de proasta pentru viitorii utilizatori, tinand cont ca sistemul este destul de vechi. Majoritatea telefoanelor de buget folosesc Android Nougat, iar daca tinem cont ca pe piata a „iesit” deja Android Oreo, lucrurile sunt cat se poate de ciudate pentru producator.

Swipe Elite Pro (3)

Avem in schimb o camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli plus LED Flash si un selfie cam de 8 megapixeli, ambele parand destul de in regula conform specificatiilor producatorului. Acumulatorul de pe Swipe Elite Pro are o capacitate de 2500 miliamperi si se asteapta ca el sa ajute utilizatorul sa treaca peste o zi intreaga de utilizare normala a terminalului. Alte optiuni importante de conectivitate sunt WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0, GPS, A-GPS, dar si cei cativa senzori implementati in configuratia terminalului. Senzorul de amprente este pozitionat pe partea din spate a telefonului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Swipe
Product Name
Swipe Elite Pro
Price
LEI (aprox) 410