Stiri

Surse: Redmi Note 10 Pro 5G va avea procesor Snapdragon 750G la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit celor mai noi informații din presa internațională, noul Redmi Note 10 Pro 5G va fi susținut de procesorul Snapdragon 750G. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Surse: Redmi Note 10 Pro 5G va avea procesor Snapdragon 750G la bord

Redmi Note 10 Pro a fost lansat în India cu conectivitate 4G la bord. Informația a fost surprinzătoare, ba chiar a s-ar putea traduce ca un adevărat șoc pentru unii specialiști, pentru că handsetul că nu a primit conectivitate 5G. Iată că la scurt timp distanță, au apărut noi scurgeri de informații pe rețelele de socializare, sugerând că Redmi lucrează deja la varianta 5G, care va fi lansată în curând cu un chipset Snapdragon.

Informațiile provin de la tipsterul Abhishek Yadav, care a postat pe Twitter o imagine promoțională, sugerând că Redmi Note 10 Pro 5G, în noua sa versiune, este deja în lucru. Telefonul prezentat în imagine oferă, de asemenea, un design similar cu cel al Redmi Note 10 Pro, ceea ce sugerează în continuare că va împărtăși o mulțime de caracteristici cu omologul său 4G LTE.

În interior, însă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe susține tipsterul citat mai sus, deoarece modelul 5G va veni cu un procesor Snapdragon 750G SoC în loc de cipul Snapdragon 732G găsit în modelul Redmi Note 10 Pro 4G. Acest lucru este confirmat și prin imaginea promoțională care conține sigla Qualcomm în partea dreaptă jos. Note 10 Pro 5G de Redmi ar fi apărut pe mai multe site-uri web de certificare, inclusiv în Biroul Standardelor Indiene (BIS), în ianuarie. Cu toate acestea, telefonul a fost lansat doar cu conectivitate 4G.

Vă reamintim că Redmi Note 10 Pro are un ecran FHD + Super AMOLED de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, certificare HDR10 și 1200 de nits de luminozitate. Este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5. În partea din față are un orificiu de 2,96 mm aliniat în centru, care găzduiește camera frontală. Smartphone-ul este alimentat de Snapdragon 732G tactat la o viteză maximă de 2,3 Ghz asociată cu placa video GPU Adreno 618. Pentru zona foto, smartphone-ul are un senzor primar de 64MP, un senzor ultra-larg de 8MP, un senzor de adâncime de 2MP și un senzor super-macro de 5MP. Pe partea din față, telefonul are un selfie shooter de 16MP.

Smartphone-ul este susținut de o baterie de 5020 mAh care acceptă încărcare rapidă de 33 W cu încărcătorul furnizat în cutie. Cu mai multe detalii despre această versiune a lui Note 10 Pro de la Redmi, vom reveni și noi, după lansarea oficială a handset-ului. Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.