Stiri

Suma FABULOASA pe care a investit-o Netflix in cel mai bun film al anului. Pacino si De Niro reuniti in The Irishman

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

The Irishman este cel mai asteptat film al acestui an –> Cei de la Netflix nu se joaca. Cea mai mare platforma video streaming din lume a decis sa investeasca o suma fabuloasa in cel mai nou film pe care il va regiza legendarul Martin Scorsese. Distributia este una de gala, iar filmul pare deja sa fie printre cel mai asteptate ale anului.

Netflix, investitie uriasa in The Irishman

„Cel mai bun film al anului” asa cum e anuntat de catre presa internationala, „The Irishman” are in spate o distributie de exceptie, scenaristi si regizori de top, dar si o investie uriasa.

Nu mai putin de 200 milioane de dolari a decis Netflix sa investeasca in realizarea acestui film, care in acest moment se afla in perioada de postproductie.

Top 5 filme pe Netflix in 2019

In spatele sau se afla legendarul regizor Martin Scorsese (76 de ani), fondatorul World Cinema Foundation. In cariera sa, Scorsese si-a trecut in palmares Premiul AFI pentru întreaga cariera, Premiul Oscar, Palme d’Or, Premiul Cannes pentru cel mai bun regizor, Leul de Argint, Premiul Grammy, premii Emmy, Globuri de Aur, premii BAFTA si Premiul Asociației regizorilor americani, printre altele. Recunoscut si apreciat unanim pentru productii istorice precum Goodfellas, The Departed, Taxi Driver, Casino si mai nou, The Wolf of Wall Street (ultimul sau mare succes cu Leonardo di Caprio in rolul principal), Scorsese va regiza acum productia The Irishman. O revenire in zona sa de confort, scrie presa americana, care noteaza ca acest mult asteptat film „este tot ceea ce si-a dorit vreodata, Scorsese”.

Filmul anului reuneste alte doua nume uriase ale cinematografiei moderne, actorii Al Pacino si Roberto de Niro. Nu sunt insa singurele nume grele pe care The Irishman le propune. Alaturi de ei vor mai juca Anna Paquin, Ray Romano, Bobby Cannavale, Joe Pesci si Harvey Keitel. Presa din SUA scrie ca legendarii De Niro si Pacino au primit cate 30 de milioane de dolari pentru rolurile pe care le vor pune in scena in noua productie a lui Scorsese.

The Irishman, cel mai bun film al anului?

O mare parte din media de peste Ocean se asteapta ca The Irishman sa fie cel mai bun film al anului. Cu siguranta insa, cel putin in acest moment, productia este una dintre cele mai asteptate ale anului.

Top 5 seriale de comedie care te vor face sa razi cu gura pana la urechi

Filmul este de fapt o biografie a celebrului sindicalist american Frank Sheeran, cel despre care s-a scris multa vreme ca ar fi principalul responsabil de disparitia arhicunoscutului Jimmy Hoffa. Povestile vietilor celor doi nu sunt foarte bine cunoscute insa este stiut ca amandoi au avut activitati in afara legii si ca Sheeran a marturisit ca l-a omorat pe colegul sau de breasla. Scenariul acestui film este scris de un alt nume greu al cinematografiei, Steven Zaillian.

Suma fabuloasa investita de Netflix in realizarea acestui film este cea mai mare alocata de platforma de video-streaming pentru o astfel de productie, dar si cel mai mare buget pe care l-a avut pana acum la dispozitie, legendarul Martin Scorsese. Printre producatorii filmului regasim si numele lui Robert de Niro, care a acceptat invitatia lui Scorsese de a-i da o mana de ajutor. Mai jos, ai distributia senzationala pe care o anunta The Irishman si rolurile alocate de Scorsese.

Frank „The Irishman” Sheeran – Robert de Niro
Jimmy Hoffa – Al Pacino
Russel Bufalino – Joe Pesci
Peggy Sheeran – Anna Paquin
Felix „Skinny Razor” DiTulio – Bobby Cannavale
Joe „Crazy Joe” Gallo – Sebastian Maniscalco
Bill Bufalino – Ray Romano
Angelo Bruno – Harvey Keitel
Tony Provenzano – Stephen Graham
Anthony Salerno – Domenick Lombardozzi
Thomas Andretta – Jeremy Luke
Stephen Andretta – Joseph Russo
Irene Sheeran – Stephanie Kurtzuba

Filmarile au inceput inca de anul trecut in New York City si se pare ca echipa de productie s-a miscat atat de repede incat au fost deja terminate. Mai jos poti urmari de asemenea un trailer al acestui super film care ne asteapta in acest an pe Netflix. Daca esti un mare fan al serialelor, nu ezita sa atunci o privire peste acest Top 10 seriale de pe Netflix. S-ar putea sa gasesti ceva care sa-ti placa.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
The Irishman