Reviews

Sugar Phone S20 o noua provocare din China, cu „breton” si camera duala pe spate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Acum cativa ani, In China, se lansa modelul Sugar Phone F7, un telefon a carui camera foto de pe spate era imbracata intr-o portie atractiva de cristale Swarovski. Acum, compania a lansa un nou smartphone interesant, pe care l-a denumit Sugar Phone S20 si care este prezentat drept primul telefon care se transforma 100% in translator prin functionalitatile sale AI (inteligenta artificiala)

Evident, evenimentul de lansare a avut loc in China si nu suntem in masura sa va confirmam inca daca acest device va putea fi achizitionat in Europa.

Sugar Phone S20 aspect, specificatii tehnice, primele pareri

Telefoanele celor de la Sugar Phone se vand de regula in China si in Hong Kong. In aceste doua tari va fi disponibil in urmatoarele saptamani si modelul Sugar Phone S20.

Sugar Phone S20 (1)

Noul model este practic o incercare a companiei de a urma trendul acestui an, propunandu-ne acum un telefon cu „breton” de tip iPhone X, plus camere duale pe spate si finisaje de tip gradient pe sticla in partea din spate, asa cum am vazut la Huawei. O mixtura americano-chinezeasca, mixtura care s-ar putea bucura de un succes real pe sectorul mid-range din Asia.

Conform primelor informatii, Sugar Phone S20 costa 1.999 de yuani, adica undeva la 300 de dolari, daca luam in calcul pretul pentru versiunea de 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Pentru celelalte variante, momentan nu exista informatii legate de pret. In schimb, aflam ca Sugar Phone S20 va fi disponibil pe urmatoarele optiuni de culori: Fantasy Purple, Rose Gold si Phantom Gray.

Sugar Phone S20 (2)

Telefonul are rama metalica si sticla pe fata si pe spate. Partea frontala este acoperita aproape in intregime de un ecran de 6.18-inch, tehnologie In-Cell si rezolutie Full HD+ adica 2246 x 1080 pixeli. Aspectul acestui display este 19:9. Si, asa cum spuneam, la fel cum vedem si pe alte telefoane din China cu acest format, Sugar Phone S20 are „breton” sau „decupaj” de tip iPhone X.

Se pare ca device-ul va fi echipat de un procesor Snapdragon 450 octa-core si va fi disponibil in versiuni de 3GB RAM si 32 GB ROM, 4GB RAM si 64 GB ROM si 4GB RAM si 128 GB ROM. Fiecare dintre aceste versiuni va avea slot dedicat pentru carduri de memorie de tip microSD, in cazul in care viitorii utilizatori doresc sa-i extinda memoria nativa.

Sugar Phone S20

Sugar Phone S20 are un aspect clasic pentru China, dar atractiv

Se pare ca producatorul a transformat acest smartphone intr-un veritabil translator profesionist (cu ajutorul inteligentei artificiale), Sugar Phone S20 fiind capabil sa traduca peste 100 de limbi diferite. Insa daca stam bine sa ne gandim, foarte multe telefoane pot traduce voce, text si chiar imagini, astfel ca n-as spune ca e vorba de o optiune atat de entuziasmanta pe Sugar Phone S20.

Sectorul foto al Sugar Phone S20 se bazeaza pe o camera duala pe spate cu senzori de imagine de 12 si 5 megapixeli cu apertura f/2.0, dar si pe o camera frontala pentru selfie-uri de 16 megapixeli cu acelasi tip de apertura. Bateria sa are o capacitate de 3.500 de miliamperi, iar incarcarea sa se face prin intermediul unui port microUSB.

Sugar Phone S20 (3)

Device-ul beneficiaza de suport pentru conectivitate 4G LTE, de Wi-Fi, Bluetooth, GPS, mufa audio de 3.5 mm si alte tehnologii moderne. Senzorul de amprente este plasat pe partea sa din spate. Mai jos, aveti specificatiile complete pentru Sugar Phone S20:

– Ecran de 6.1 inch cu tehnologie In-Cell, rezolutie Full HD+, format 19:9
– Procesor Snapdragon 450 octa-core
– Memorie RAM: 3 Gb sau 4 Gb
– Memorie ROM: 32 Gb sau 64 Gb sau 128 Gb (plus slot micorSD)
– Camera principala 12Mp+5Mp, apertura f/2.0
– Camera frontala 16Mp, apertura f/2.0
– Baterie: 3.500 mAh
– Conectivitate: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS, 3.5mm audio jack si port MicroUSB 2.0

Etichete:

Sugar Phone S20
Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Sugar Phone
Product Name
Sugar Phone S20
Price
$ 300