Stiri

Succesorul lui BlackBerry KEYone zarit in Geekbench: ne pregatim de BlackBerry KEYtwo?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Blackberry KEYone a fost unul dintre dispozitivele de top lansate de concernul canadian in ultimii doi ani si unul dintre cele mai populare dispozitive ale companiei. In portofoliul BlackBerry ar putea insa aparea in curand succesorul acestui telefon.

Dupa BlackBerry KEYone, urmeaza BlackBerry KEYtwo?

La inceputul acestei luni va anuntam ca TCL Corporation si Blackberry lucreaza deja la succesorul terminalului BlackBerry KEYone. Ne apropiem de finalul lunii noiembrie si iata ca la suprafata ies noi informatii legate de acest proiect.

In baza de date a site-ului de benchmarking Geekbench apare un device cu numele QUALCOMM BBF100-1. Va reamintim ca modelul BlackBerry KEYone avea ca numar de model inscripita BBB100-X, acolo unde X este de fapt un numar corespunzator regiunii in care telefonul va fi lansat oficial.

BlackBerry KEYone, BlackBerry KEYtwo

Se speculeaza astfel ca acest model din Geekbench ar fi chiar succesorul lui BlackBerry KEYone. Acest device cu numarul de model BBF100-1 este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 660, cel mai puternic dintre procesoarele mid-range de pe piata in acest moment. Succesorul lui KEYone va fi echipat cu tastatura QWERTY iar display-ul sau suporta o rezolutie 1620 x 1080 pixeli. Indiciile conduc catre un ecran care va avea un aspect 3:2.

In listarea din Geekbench, BBF100-1 are Android 8.0 Oreo pre-incarcat si o memorie RAM de 6 GB. Avem evident si rezultatele obtinute de acest dispozitiv in testele benchmarking. Astfel, posibilul succesor al BlackBerry KEYone a obtinut in testul multi-core un scor de 4185 de puncte, in timp ce in testul single-core a bifat 1532 de puncte.

BlackBerry KEYone a fost anuntat oficial la Mobile World Congress 2017. Se zvoneste ca noul terminal al companiei, care va succede modelului KEYone va purta denumirea de BlackBerry KEYtwo, iar lansarea sa va avea loc la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, eveniment care incepe din 26 februarie. Mai multe informatii despre acest device vom avea aproape sigur in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de noi.

sursa: telefoonabonnement.nl

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes