Stiri

Succesorul lui BlackBerry KeyONE deja in lucru

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Conform celor mai noi informatii, compania TCL Corporation, care gestioneaza drepturile asupra divizie de telefoane a BlackBerry, lucreaza intens la succesorul modelului BlackBerry KeyONE, unul dintre ultimele dispozitive care s-au vandut bine pentru canadieni.

BlackBerry KeyONE va avea un succesor

Conform site-ului mobielkopen.net, TCL va lansa in perioada urmatoare un succesor al modelului BlackBerry KeyONE. Noul device va avea specificatii mai puternice si va reprezenta un adevarat upgrade prin comparatie cu modelul anterior.

Sursa citata evidentiaza modelul cu numarul BBF100-1, un detaliu care leaga in mod cert acest telefon aflat in lucru de modelul KeyONE. Acesta din urma a avut numarul BBB100-1, ceea ce inseamna ca acest model reperat de mobielkopen.net ar fi de fapt succesorul lui BlackBerry KeyONE.

blackberry keyone

Site-ul anunta ca noul device va avea un ecran ceva mai puternic, dar care va pastra rezolutie 1620 x 1080 pixeli. Aproape sigur, conform sursei citate, „noul KeyONE” (pentru ca o sa-l denumim asa pentru moment) va avea tastatura de tip QWERTY. Nu se specifica exact o diagonala pentru noul ecran al telefonului, dar conform GSMArena, acesta ar urma sa fie unul de 4.5 inch in diagonala.

In ceea ce priveste alte specificatiile ale noului KeyOne, se pare ca acesta va fi motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 660, o platforma mid-range foarte puternica, lansata in luna mai a acestui an. Procesorul succesorului lui BlackBerry KeyOne va beneficia asadar de o platforma pe 64 de biti, un chipset octa core Kyro 260 CPU tactat la frecventa de 2.2 Ghz. Acceleratorul grafic va fi cel mai probabil Adreno 512 GPU, care va asigura o performanta grafica mai buna cu 30% prin comparatie cu acceleratorul de pe BlackBerry KeyONE.

Nu exista momentan informatii despre momentul in care ar urma sa fie lansat acest telefon ce-i va succede popularului BlackBerry KeyONE. Vom avea insa grija pe blog.catmobile.ro sa revenim si cu alte informatii despre acest produs.

sursa

Summary
Succesorul lui BlackBerry KeyONE deja in lucru
Article Name
Succesorul lui BlackBerry KeyONE deja in lucru
Description
TCL are pregatit deja un inlocuitor pentru Blackberry Keyone. Succesorul acestui popular device se afla deja in lucru
Author
Publisher Name
Catmobile