Stiri

Afla ultimele noutati despre Iphone 7 – pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Deja stim oficial, ca astazi, miercuri, 7 septembrie, Apple organizeaza la San Francisco, evenimentul anual in care este de asteptat sa se anunte lansarea oficiala al noului flagship, iPhone 7. La ora 20:00 ora Romaniei, noile modele iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor putea fi vazute pentru prima data la „fata” dupa o lunga asteptare.

Ziua lansarii iPhone 7 coincide totodata cu o perioada extrem de zbuciumata pentru rivala Samsung, care a anuntat deja ca va inlocui nu mai putin de 2.5 milioane de telefoane din gama Galaxy Note 7 livrate, ca urmare a scandalului declansat de explozia unora dintre aceste unitati deja achizitionate de cumparatori. Apple profita de acest incident si lanseaza iPhone 7 intr-un moment de declin al Samsung Galaxy Note 7, marind in acelasi timp comenzile pentru noul smartphone al gigantului din Cupertino.

Apple iPhone 7 - Full phone specifications: catmobile.ro

Conform ultimelor statistici si cercetari in domeniu, modelul anterior lansat de Apple – iPhone 6S – pare sa fie „cel mai bine vandut smartphone din lume„, anunta BBC, care citeaza un studiu al Strategy Analytics. Este de asteptat ca noul iPhone 7 sa confirme asteptarile si sa impresioneze si mai mult decat predecesorul sau, mai ales ca specialistii in domeniu anunta schimbari importante. Ming-Chi-Kuo, reputatul analist al celor de la KGI Securities a confirmat deja in urma cu cateva zile absenta din noul smartphone Apple al jack-ului pentru casti. Cele doua telefoane care vor fi lansate oficial in aceasta seara, vor fi primele telefoane marca Apple care nu vor avea acest port.

Aceeasi sursa sustine ca telefoanele din noua gama Apple vor fi disponibile in cinci culori diferite: silver, gold, rose gold, piano black si dark black, aceasta din urma fiind culoarea desemnata pentru a inlocui deja celebra space grey. Noul iPhone 7 va avea o capacitate de stocare de baza de 32 GB si va rula pe baza unei memorii RAM de 2 GB. In schimb varianta iPhone 7 Plus va beneficia de 3 GB memorie RAM si de un sistem dual-camera care va incorpora doi senzori de 12 MP. O alta noutate interesanta vehiculata de majoritatea specialistilor americani in domeniu este aceea ca locul eliberat de jack-ul pentru casti de 3.5 mm va fi ocupat acum de un senzor care va avea ca scop imbunatatirea sistemului 3d Touch. Se speculeaza de asemenea ca in cutie, utilizatorii vor gasi acum casti EarPod care se vor putea conecta la portul Lightning.

Apple isi va testa noul procesor pentru smartphone in noul iPhone 7, dupa ce a surclasat in teste pe anumite sectiuni, procesoare ale altor dispozitive precum Snapdragon 802 si Exynos 8890. Procesorul Apple 10 va depasi asteptarile propunand o frecventa superioara din toate punctele de vedere vechiului procesor, Apple A9. Conform KGI Securities, noul Apple A 10 va avea se pare o frecventa de 2.4 sau chiar de 2.5 Ghz. In acelasi timp, cumparatorii vor beneficia de un iPhone 7 rezistent la apa, ca urmare a incorporarii de catre Apple in noile smartphone, a standardului IPX7.

In Statele Unite, fanii Apple asteapta cu nerabdare evenimentul de la Bill Graham Civic Auditorium, iar compania pune la dispozitie pe site-ul oficial un link pe care mult asteptata lansare se poate urmari LIVE in timp real. Site-ul nostru va pune de asemenea la dispozitie o gama variata de accesorii pentru telefonul anului 2016. Spre exemplu, poti arunca o privire pe categoriile noastre de produse, unde vei gasi folii iPhone 7 si huse iPhone 7 la cele mai bune preturi, precum si alte accesorii de calitate.

Noul iPhone 7 va avea o capacitate de stocare de baza de 32 GB si va rula pe baza unei memorii RAM de 2 GB. In schimb varianta iPhone 7 Plus va beneficia de 3 GB memorie RAM si de un sistem dual-camera care va incorpora doi senzori de 12 MP.

Noul iPhone 7 va avea o capacitate de stocare de baza de 32 GB si va rula pe baza unei memorii RAM de 2 GB. In schimb varianta iPhone 7 Plus va beneficia de 3 GB memorie RAM si de un sistem dual-camera care va incorpora doi senzori de 12 MP.

Summary
Afla ultimele noutati despre Iphone 7 – pret, specificatii tehnice si pareri
Article Name
Afla ultimele noutati despre Iphone 7 – pret, specificatii tehnice si pareri
Description
Ziua lansarii iPhone 7 coincide totodata cu o perioada extrem de zbuciumata pentru rivala Samsung, care a anuntat deja ca va inlocui nu mai putin de 2.5 milioane de telefoane din gama Galaxy Note 7 livrate, ca urmare a scandalului declansat de explozia unora dintre aceste unitati deja achizitionate de cumparatori.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo