Stiri

Spotify isi imbunatateste versiunea gratuita: design nou si recomandari personale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

La inceputul lunii aprilie au aparut pe piata cateva zvonuri referitoare la Spotify, care viza imbunatatirea versiunii gratis dedicata celor interesati de muzica prin intermediul serviciilor de streaming. Aceste informatii s-au confirmat iata, pentru ca astazi, compania a anuntat oficial upgrade-ul pe care l-a „aplicat” versiunii gratuite. Aceasta permite acum utilizatorilor sa descopere mult mai usor muzica in interiorul aplicatiei, dar poate si personaliza interfata in functie de preferintele muzicale ale utilizatorului.

Versiunea Free de la Spotify primeste cateva avantaje si un design nou

Tinand cont ca este vorba despre o versiune gratuita, aplicatia va contine in continuare reclame, insa trece la un design nou. Conform companiei, vom putea descoperi de aici inainte nu mai putin de 15 „Play-list-uri On Demand”, care vor deveni unice pentru fiecare utilizator in parte. Spotify va tine astfel cont de preferintele muzicale ale fiecaruia si va recomanda astfel de playlist-uri si in versiunea free.

Spotify (2)

Recomandarile muzicale vor fi de altfel, mult mai personalizate, iar versiunea gratuita a serviciului de streaming, te va consulta in privinta artistilor tai preferati imediat ce ti-ai facut cont. Adica, daca esti fan Ariana Grande si te confesezi la sign up, aplicatiei, Spotify va tine cont de asta chiar si in verisunea gratuita si iti va recomanda tot ceea ce i se pare interesant legat de artistul american.

Spotify

Spre exemplu, prin Spotify, poti asculta imediat dupa lansare noul hit al artistei „No Tears Left to Cry”, dar poti primi si un playlist cu cover-uri sau remix-uri ale acestei noi piese.

In versiunea gratis a aplicatiei, utilizatorii vor putea acum sa-si creeze propriile playlist-uri, cu nume, preview asupra melodiilor si optiunea de a adauga diverse cantece direct in lista lor preferata. In timp ce salvezi melodii, Spotify va continua sa-ti sugereze bazandu-se pe cautarile tale diferese alte piese.

Noua versiune gratuita a serviciului care a ajuns si in tara noastra este disponibila atat pe iOS cat si pe Android, insa nu imediat, ci in perioada imediat urmatoare. Cu siguranta ea va fi disponibila si pe teritoriul Romaniei. Daca nu stii cat de multe lucruri poti face pe Spotify, iti recomandam sa citesti review-ul nostru despre Spotify in Romania.

sursa foto & info: The Verge

Summary
Article Name
Spotify isi imbunatateste versiunea gratuita: design nou si recomandari personale
Description
Spotify face schimbari la nivel de design si personalizare pe versiunea sa gratuita. Toate detaliile in cadrul acestui articol
Author
Publisher Name
Catmobile