Stiri

Spotify Kids a fost anuntata oficial. Toate detaliile sunt aici

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Spotify Kids va aduce conținut audio fără anunțuri, cum ar fi muzică și povești create pentru copii mici, fără conținut explicit, cu navigare cat mai simplă și text redus.

Unul dintre cele mai cunoscute servicii de muzica streaming din lume, Spotify a intrat si pe piata din Romania, asigurand astfel concurenta unor servicii puternice precum Google Play Music sau Apple Music. Din martie 2018, printre cele peste 70 de milioane de abonati si peste 160 de milioane de utilizatori activi lunar din intreaga lume, s-au numarat astfel si romanii.

S-a lansat Spotify Kids. Ajunge si in Romania?

Zilele trecute insa, Spotify a anunțat lansarea unei noi aplicații destinată exclusiv, de aceasta data, copiilor. Lansată ca Spotify Kids, aplicația va fi disponibilă pentru clienții Spotify Premium înscriși în Planul familial al serviciului, care a fost anunțat recent în India si SUA.

Spotify Kids va aduce conținut audio, cum ar fi muzică și povești create pentru copii mici. Conținutul este fără anunțuri și a fost conceput pentru a ajuta copiii să exploreze aplicația, cu o navigare cat mai simplă și cu text cat mai redus. Copiii pot utiliza un avatar personalizat și o temă de culoare pentru a-și personaliza experiența.

Aplicația este destinată copiilor cu vârsta de peste 3 ani și oferă conținut de la Nickelodeon, Disney, Discovery Kids, Universal Pictures și multe altele, insa fără conținut explicit. Spotify spune că aspectul aplicației variază între grupe de vârstă; opera celor de la Spotify vizeaza copiii mai mici si va fi mai blanda si bazata pe personaje, dar si pentru copiii mai mari, situatie in care aplicatia devine mult mai realista si detaliata.

Spotify Kids este disponibil începând de astăzi în Irlanda, dar în curând va fi disponibil pentru utilizatorii din alte regiuni cu planul Premium Family, ceea ce înseamnă că aplicația ar putea de asemenea să aterizeze în Romania.

Aplicația va fi disponibilă pentru a fi descărcată din App Store sau Google Play și poate fi accesată prin înscrierea la un cont Premium Family.