Stiri

Spoiler ALERT! Netflix „scapa” un detaliu important despre continuarea serialului La Casa de Papel

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

La Casa de Papel, unul dintre cele mai urmarite seriale ale momentului este productia pe care Netflix o pregateste in mare secret pentru sezonul 4, unul care se anunta extrem de palpitant. Productia care poarta semnatura lui Alex Pina a debutat pe 2 mai 2017 si ii are in rolurile principale pe Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores printre altii.

La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix.

Urmareste serialul pe Televizor LED Smart LG, 189 cm, 75UK6200PLB, 4K Ultra HD si stai departe de orice Spoiler.

Netflix „scapa” un detaliu important despre continuarea serialului La Casa de Papel

„Nu putem confirma ca Tatiana si Alicia sunt una si aceeasi persoana. Noi doar spunem ca nu le-am vazut niciodata pana acum in aceeasi camera” 🙂 Asa au comentat cei de la Netflix speculatiile din presa din ultima vreme. Postarea celor de la Netflix Spania de pe Instagram a atras, asa cum era firesc, foarte multe comentarii si reactii. Despre ce este vorba mai exact?

Tatiana, marea iubire a lui Berlin si Alicia, politista care in cel de-al treilea sezon i-a dat o lovitura de gratie Profesorului in final. Interpretata magistral de Najwa Nimri, Alicia este insarcinata, iar rolul ei din finalul sezonului ne-a lasat pe toti cu gura cascata. „Nu are sens” au comentat fanii reactia celor de la Netflix. „Daca Alicia este Tatiana, copilul Aliciei inseamna ca este copilul lui Berlin” a fost o alta reactie a fanilor serialului.

Afla aici: cand apare sezonul 4 din La Casa de Papel

Exista din ce in ce mai multe zvonuri care sustin ca de fapt El Profesor n-a picat in propria cursa, asa cum am fost lasati sa credeme in finalul sezonului 3. Ci ca, mai degraba, el a planificat totul in complicitate cu Alicia Sierra. Ceea ce nu ne-ar surprinde prea tare tinand cont ca rasturnarile de situatie si imprevizibilitatea din acest serial au facut din La Casa de Papel unul dintre cele mai urmarite seriale din istoria Netflix.

Asteptam cu interes sa vedem si noi toate aceste detalii, confirmate sau nu, in La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana pe Netflix.

Filmarile pentru sezonul 4 din La Casa de Papel s-au incheiat. Va exista si un al cincilea sezon?

„El Profesor” a confirmat pe Twitter ca filmarile pentru sezonul 4 al serialului La Casa de Papel s-au incheiat. Cele trei sezoane ale serialului au adus pana acum un numar de 30 de epsioade. Filmarile au avut loc pana acum in Museo Casa de la Moneda.

Al treilea sezon al serialului a fost prezentat de Netflix pe 19 iulie 2019, iar doua saptamani mai tarziu, Diego Avalas (director la Netflix) a confirmat ca serialul primeste si un al patrulea sezon, la care scenaristii, regizorii si actorii lucreaza deja.

In schimb, Itziar Ituño, actrita care da nastere personajului Raquel/Lisabona i-a pus pe fani pe ganduri, intr-un interviu acordat El Pais: „Filmam sezonul patru, care se anunta unul entuziasmant. Ceva imi spune ca nu se va termina aici” a comentat Itziar, care in aceleasi interviu marturiseste cu umor ca in realitate, nu s-a indragostit niciodata de inamicii ei. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
La Casa de Papel