Stiri

Speculatiile legate de Meizu Pro 7 se inmultesc

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu Pro 7 se anunta a fi urmatoarea lovitura pe care compania producatoare o pregateste pentru piata din China. La scurt timp dupa ce vicepresedintele companiei a anuntat un nou smartphone de „prima mana”, speculatiile au inceput sa apara, iar analistii asiatici considera ca Meizu va riposta prin terminalul Pro 7 lansarii Xiaomi Mi 6, programata deja pentru aceasta luna.

Meizu Pro 7 posibile specificatii

In aprilie anul trecut, chinezii de la Meizu lansau modelul Meizu Pro 6, unul dintre modelele foarte bine cotate ale companiei chiar si in acest moment. E drept, la nivel general, Meizu e inca departe de performantele celor de la Xiaomi, dar rivalitatea interna nu poate fi pusa la indoiala.

Meizu Pro 7 (2)

Drept pentru care, anuntul celor de la Xiaomi, care au confirmat lansarea modelului Xiaomi Mi 6 in aceasta luna, a atras si o replica din partea oficialilor Meizu: „Exceptand terminalul Meizu M5X, pregatim lansarea unui alt terminal care va beneficia de un design nou si extrem de interesant” a marturisit Li Nan, al doilea om ca importanta in concernul Meizu.

Meizu Pro 7 va fi astfel aproape sigur acest terminal, chiar daca oficialii chinezi au ezitat sa anunte un nume oficial pentru terminalul „cu design nou si interensat”. Cei de la GizmoChina cred in lansarea acestui nou dispozitiv si anunta si posibilele specificatii de care se va bucura noua creatie a companiei chineze. In mod surinzator, sursa citata, sustine la fel ca si China Today ca Meizu Pro 7 ar urma sa beneficieze de un impresionant display de 5.7 inch cu margini curbate si o rezolutie Ultra HD de 3840×2160 pixeli. Exista putine detalii in privinta tipului de procesor ales, asta chiar daca vorbim decomadata de simple speculatii, insa aceeasi sursa mentionata initial crede ca Meizu Pro 7 va avea la bord procesoare Helio X30 (bazat pe doua nuclee Cortex A73 tactate la 2.8 Ghz, alte patru nuclee Cortex -A53 de 2.2 Ghz si inca 4 nuclee Cortex A-53 de 2.0 Ghz), cele mai importante ale companiei MediaTek la aceasta ora.

Dotarile foto au fost si raman mereu importante pentru companiile producatoare de smartphones de pe piata asiatica. Meizu Pro 7 ar putea beneficia de o camera foto principala cu senzor de minim 12 megapixeli si de o camera secundara cu senzor CMOS de acelasi nivel. In privinta memoriei de tip RAM speculatiile conduc catre mai multe versiuni, nefiind deloc exclus ca una dintre versiunile Meizu Pro 7 sa aiba o memorie RAM de 8 GB, in timp ce versiunile de 4GB RAM respectiv 6 GB RAM par aproape sigure. Fata de Meizu Pro 6 Plus, noul terminal va rula Android 7.0 Nougat alaturi de Flyme OS. In cazul in care vei cumpara acest dispozitiv, recomandam sa il protejezi atat pe el cat si sistemul de camere prin huse Meizu.

Ramane de vazut cate din aceste specificatii se vor adeveri, mai ales ca par destul de „pompoase” la aceasta ora dincolo de faptul ca Meizu insasi anunta un super design pentru viitorul sau terminal „de gala”. Nu exista informatii oficiale despre pretul terminalului, dar pentru zonele geografice in care va fi disponibila optiunea Meizu Pro 7 de 4GB (aceeasi memorie avea si varianta Plus de la Pro 6), pretul va fi sub 500 de dolari in mod sigur.

Meizu Pro 7

Summary
Speculatiile legate de Meizu Pro 7 se inmultesc
Article Name
Speculatiile legate de Meizu Pro 7 se inmultesc
Description
Meizu Pro 7 se anunta a fi urmatoarea lovitura pe care compania producatoare o pregateste pentru piata din China. La scurt timp dupa ce vicepresedintele companiei a anuntat un nou smartphone de "prima mana", speculatiile au inceput sa apara, iar analistii asiatici considera ca Meizu va riposta prin terminalul Pro 7 lansarii Xiaomi Mi 6, programata deja pentru aceasta luna.