Stiri

Au iesit la suprafata specificatiile telefoanelor Honor V30 si Honor V30 Pro. Detalii AICI

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Honor V30 si Honor V30 Pro, terminale din seria V30 a companiei Honor, au trecut testele de specialitate din AnTuTu. Prin urmare, majoritatea specificatiilor lor tehnice au fost dezvaluite. Cum arata ele din punct de vedere al configuratiei tehnice si cand vor fi lansate oficial pe piata, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Honor V30 si Honor V30 Pro

Compania Honor, o subsidiara a gigantului Huawei, va lansa oficial pe piata seria Honor V30 pe 26 noiembrie, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Beijing, in China. Inainte de lansarea oficiala, cele doua terminale Honor V30 si Honor V30 Pro au aparut in mediile online, cu toate specificatiile lor tehnice.

Atat Honor V30 cat si Honor V30 Pro vor fi echipate cu ecrane excelente si cu o rata ecran-corp de invidiat. Este vorba despre un ratio de 91.46 screen-to-body conform producatorului, si cu ecrane IPS de 6.57-inch, scrie presa chineza. De asemenea, ambele terminale vor fi echipate cu procesorul HiSilicon Kirin 990 SoC. Se pare ca modelul Honor V30 va avea doua versiuni pe piata. Prima va oferi 6GB RAM si 128GB pentru stocarea de date, in timp ce cea de-a doua va avea 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. In schimb, Honor V30 Pro va fi mai bine echipat, chiar daca si el va fi lansat oficial in doua versiuni diferite. Prima dintre ele va avea 8GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date, iar cea de-a doua va avea 8GB RAM si nu mai putin de 256 GB pentru stocare date.

In alta ordine de idei, atat Honor V30, cat si Honor V30 Pro vor beneficia de un modul foto cu trei senzori pe spate, dintre care, cel mai puternic va avea 40 de megapixeli. Este vorba despre un senzor Sony IMX600, cu adevarat impresionant si bine echipat. Al doilea senzor este unul telephoto si va avea o rezolutie de 8 megapixlei, in timp ce al treilea senzor va avea 4 megapixeli. De remarcat ca Honor V30 ar urma sa aiba un senzor de 8 megapixeli wide-angle cu stabilizare optica, in timp ce Honor V30 ar urma sa aiba de asemenea stabilizare optica, dar pe un senzor de 12 megapixeli. Cele doua terminale pe care le pregateste Honor vor fi echipate cu senzor de amprente pe una dintre laterale si vor beneficia de tehnologie de racire speciala.

Honor V30 se va baza pe o baterie de 4.200 de miliamperi cu incarcare rapida la 40W, in timp ce Honor V30 Pro va avea o baterie de 4.100 de miliamperi cu incarcare rapida la 40W si reverse wireless charing la 7.5W.

Se pare ca cele doua terminale vor avea versiuni diferite de culoare. Ele vor fi disponibile pe culorile Icelandic Fantasy (orice ar insemna asta), Magic Night Star River (?), Charm Star Blue (ne-am prins, asta este un albastru) si Twilight Orange (care probabil ca va fi un fel de „luna insangerata”). Se pare ca Honor V30 va costa 4.999 de yuani, dar informatia nu este inca una concreta. Asta ar inseamna ca device-ul va costa spre 3000 de lei pe piata din Romania, ceea ce nu suna chiar asa de accesibil cu ne tot anunta producatorul.

Honor V30 Pro

Honor V30 Pro

Din listarea AnTuTu, aflam ca Honor V30 Pro are numarul de inregistrare OXF -AN 10 si ruleaza Android 10 (detaliu care se va respecta si la partenerul sau de gama). Ecranul sau va avea o rezolutie Full HD+ adica 2400 x 1080 pixeli, cu un aspect ratio de 20:9. Cu mai multe detalii despre Honor V30 si Honor V30 Pro vom reveni si noi in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de CatMobile si de blogul nostru pentru cele mai proaspete stiri din lumea telefoanelor mobile si nu numai.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor V30 Pro