Stiri

Specificațiile tehnice ale viitorului model Poco M4 Pro 5G

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Compania Poco se pregătește de lansarea pe piață a modelului Poco M4 Pro 5G. Cel mai probabil, acest model va fi lansat pe 9 noiembrie, în cadrul unui eveniment global. Înainte de lansarea oficială, câteva dintre specificațiile cele mai importante ale noului Poco M4 Pro 5G au apărut pe piață. La ce să ne așteptăm de la noul model, aflăm în cele ce urmează.

Specificații tehnice Poco M4 Pro 5G. La ce să ne așteptăm

Potrivit informațiilor oferite de The Pixel, se pare că device-ul va beneficia de un ecran elegant și modern, cu o gaură de tip ”hole-punch”. Marginile vor fi subțiri, semn că producătorul continuă să pună preț pe ideea de design sau eleganță.

Se pare că modului foto de pe spatele telefonului va avea un inel arginitiu în jurul său, subliniind de asemenea importanța cuvântului eleganță pentru Poco. Brandul se va putea vedea în partea din dreapta, în apropierea modulului foto.

Citește și: POCO M3 Pro 5G in Romania. Cat costa si ce specificatii tehnice are

S-a confirmat de asemenea recent că noul Poco M4 Pro 5G va avea un procesor fabricat pe un proces de 6 nanometri. Nu se cunoaște exact despre ce chipset este vorba în acest moment. Mai mult, Poco M4 Pro 5G a fost confirmat cu tehnologie de încărcare rapidă, care aproape sigur va fi una la 33W.

Zvonurile anunță că modelul Poco M4 Pro 5G va fi de fapt o versiune de rebranding a cunoscutului model Redmi Note 11 5G, care a fost de asemenea prezentat de curând. Doar că, așa cum intuiți, vorbim despre un telefon produs de către cei de la Xiaomi. Dacă se va demonstra că această informație este un reală, atunci procesorul pe 6 nanometri despre care vorbeam mai sus are toate șansele să fie Dimensity 810 de la MediaTek. În plus, vă reamintesc și faptul că Redmi Note 11 5G are la bord tehnologie fast charging la 33W.

În altă ordine de idei, se pare că device-ul va beneficia de până la 8GB RAM și 128GB pentru stocarea de date. Camera principală va avea o rezoluție de 50 de megapixeli, iar unul dintre senzorii secundari va avea o rezoluție de 8 megapixeli. Pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, cel mai probabil, Poco M4 Pro 5G se va baza pe un senzor de imagine de 16 megapixeli.

Pe lângă tehnologia de încărcare rapidă, Poco M4 Pro 5G ar urma să aducă o baterie de 5.000 de miliamperi. De asemenea, în ceea ce privește conectivitatea, noul device al companiei Poco se va baza pe mufa audio de 3.5 milimetri pentru căști, pe un port USB de tip C, dar și pe opțiunile dual band, wi fi sau bluetooth. Cu alte detalii despre acest device, vom reveni și noi după lansarea oficială pe piață.

Etichete:

Poco M4 Pro 5G