Stiri

Specificațiile Samsung Galaxy A33 5G. Cum va arăta noul smartphone

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Samsung este pregătit să dezvăluie noul model Samsung Galaxy A33 5G la evenimentul său din 17 martie. Presa de specialitate scrie deja despre specificațiile tehnice pe care le va avea acest smartphone. Discutăm și noi despre ele, pe scurt, în cele ce urmează.

Specificațiile Samsung Galaxy A33 5G. Cum va arăta noul smartphone

Samsung este pregătit să dezvăluie noile smartphone-uri din seria A pe 17 martie, iar unul dintre dispozitivele din serie ar trebui să fie și Samsung Galaxy A33 5G. Înainte de lansare, specificațiile smartphone-ului au fost analizate în detaliu de specialiști. Cei mai mulți dintre ei sugerează că handset-ul va împacheta un procesor Exynos 1280 sub capotă, adică o producție internă a gigantului sud-coreean.

Potrivit celor de la Appuals, aceștia nu numai că dezvăluie specificațiile lui Samsung Galaxy A33 5G, dar dezvăluie și redările de presă ale dispozitivului. Appuals confirmă că smartphone-ul va veni în culorile alb, piersic, albastru și negru, dar și că va fi disponibil într-o singură opțiune de stocare, cea de 6GB+128GB, care va costa 379 EUR (aproximativ 1.900 roni).

Specificații Samsung Galaxy A33 5G (zvonuri)

În ceea ce privește specificațiile sale tehnice, Samsung Galaxy A33 5G va avea un ecran sAMOLED de 6,4 inchi cu o crestătură în formă de lacrimă Infinity-U. Ar trebui să accepte rezoluția FHD+ cu 1080 x 2400 pixeli, o rată de reîmprospătare de 90 Hz și o densitate de pixeli de 412 pixeli. Ecranul va fi protejat cu sticlă de protecție Gorilla Glass 5.

Acesta va împachet, așa cum spuneam și mai sus, un procesor Exynos 1280 încă neanunțat, asociat cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare date. Va veni preinstalat cu sistemul de operare Android 12 cu interfața One UI 4.1 deasupra. Pentru securitate, veți primi un scaner de amprentă în afișaj și suport pentru deblocarea facială.

Din punct de vedere al compartimentului foto, modelul Samsung Galaxy A33 5G va avea o unitate cu patru camere, care include un senzor primar de 48 de megapixeli cu OIS, un senzor ultrawide de 8 megapixeli, un senzor macro de 2 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Ar trebui să existe un senzor de cameră frontal de 13 megapixeli. Galaxy A33 5G va include o baterie de 5.000 mAh care va suporta încărcare rapidă de 25 W.

Opțiunile de conectivitate vor include suport dual SIM cu 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS și NFC. Veț putea beneficia de experiența audio oferită de două difuzoare stereo duale cu suport Dolby Atmos, dar și de prezența un port USB-C pentru încărcare. În cele din urmă, smartphone-ul va bifa și opțiunea de rezistență la contactul cu apa, el fiind certificat, se pare, cu clasa de protecție IP67.

Cu alte detalii despre modelul Samsung Galaxy A33 5G vom reveni și noi, imediat ce telefonul va fi lansat oficial pe piață.