Stiri

GeekBench ne dezvaluie specificatiile cheie ale lui Samsung Galaxy Z Flip 5G . Ce scor a obtinut telefonul in primele teste

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Asa cum stim, Samsung Electronics pregateste lansarea oficiala a noului model Samsung Galaxy Z Flip 5G. Device-ul a aparut deja in baza de date a site-ului GeekBench, ceea ce ne ofera acces la primele detalii legate de configuratia sa interna, precum si la primele rezultate ale testelor obtinute de acest interesant smartphone.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Z Flip 5G

Conform listarii de pe site-ul citat, Samsung Galaxy Z Flip 5G are numarul de model SM-F707B. Prima confirmare importanta despre acest device este ca el va avea la bord noul procesor Snapdragon 865 SoC de la Qualcomm.

De ce acest procesor este unul important pentru functionalitatea telefonului? Asa cum stim, Qualcomm Snapdragon 865 este succesorul oficial al modelelor Snapdragon 855 si Snapdragon 855 Plus, chipset-uri care au fost introduse anul trecut sau inceputul acestui an. Inclus in configuratia chipset-ului, noul nucleu CPU Kryo 585 aduce o imbunatatire de pana la 25% la nivel de performanta pe acest procesor, iar noua placa video Qualcomm Adreno 650 GPU are o viteza cu pana la 25% mai buna la nivel de performanta comparativ cu generatiile anterioare. Procesorul este capabil sa functioneze cu viteze crescute de pana la 2 gigapixeli pe secunda si poate filma la rezolutie 8K cu 30 de cadre pe secunda. De asemenea, acest chipset poate capta la modul general fotografii impresionante la rezolutie (chiar si) de 200 de megapixeli.

Din listarea de pe site-ul citat aflam ca acest chipset este cuplat cu o memorie RAM de 8GB, ceea ce certifica faptul ca Samsung Galaxy Z Flip 5G este un telefon cu pretentii, performant, care poate fi considerat un flagship. Se pare ca modelul va rula Android 10 din fabrica, peste care vom descoperi cu siguranta interfata OneUI 2.5 de la Samsung.

Testele din GeekBench au aratat scoruri bune pentru Samsung Galaxy Z Flip 5G. Device-ul a obtinut 970 de puncte in testul single core si 3220 de puncte in testul multi core. Din precedenta certificare 3C pe care Samsung a obtinut-o pentru modelul Samsung Galaxy Z Flip 5G este clar ca device-ul va avea incarcare rapida, cel mai probabil la 15W.

Sursele presei din Asia anunta ca device-ul se va lansa odata cu seria Galaxy Note 20 si cu modelul Galaxy Fold 2. Va reamintim ca inaintea acestui telefon a fost lansat de catre Samsung modelul Galzy Z Flip cu procesor Snapdragon 855 la bord si conectivitate 4G. Nu se stie daca pe Samsung Galaxy Z Flip 5G producatorul va adauga un nou procesor sau direct modemul 5G. Din mai multe informatii stim deja ca Samsung Galaxy Z Flip 5G va avea 256 GB stocare de date si ar urma sa fie disponibil in mai multe variante de culoare.

Pe eMag gasesti telefon mobil Samsung Galaxy A71, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black la numai 1.879 de lei. Beneficiezi de o reducere de 14% accesand link-ul anterior si ai retur gratuit in 30 de zile de la data comenzii.