Stiri

Specificatii Xiaomi Redmi Note 7 via Geekbench. Handset-ul are 6GB RAM la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Xiaomi lucreaza din greu la definitivarea a doua noi modele din gama Redmi Note pentru perioada urmatoarea. Si, dupa ce recent, Xiaomi Redmi Note 7 Pro a fost observat in baza de date a site-ului de certificari TENAA, acum este randul modelului Xiaomi Redmi Note 7 sa-si faca aparitia in baza de date a celor de la GeekBench, semn ca lansarea lor oficiala nu e deloc departe.

Prin urmare, putem sa ne facem o impresie generala asupra specificatiilor majore pe care le ascunde la interior noul model Xiaomi Redmi Note 7. Cel putin momentan, se zvoneste ca device-ul va avea un pret foarte bun si ca ar urma sa fie o noua lovitura a producatorului chinez.

Xiaomi Redmi Note 7 specificatii tehnice si design

Conform presei din China, noul Xiaomi Redmi Note 7 va fi privat de ecranul cu decupaj. Device-ul are atat marginea sa de sus, cat si marginea de jos, ceva mai groase, iar partile laterale subtiri, dar vizibile.

Dispozitivului si-a facut aparitia in baza de date a site-ului de benchmarking GeekBench si dezvaluie faptul ca la interiorul sau, va functiona procesorul mid-range al companiei Qualcomm, Snapdragon 660. Este unul dintre cele mai puternice chipset-uri din zona medie, un procesor pe care producatorul il asociaza cu 6GB RAM.

Celelalte detalii legate de specificatiile sale sunt de asemenea atractive.

Aflam din GeekBench ca Xiaomi Redmi Note 7 va rula din fabrica Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem de operare al companiei Google. In ceea ce priveste rezultatele din teste, vestile sunt de asemenea bune. Xiaomi Redmi Note 7 a bifat un scor de 1462 de puncte in testul single core, dar si un scor de 4556 de puncte in testul multi-core.

Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7

Noul Xiaomi Redmi Note 7 va fi succesorul oficial al modelului Xiaomi Redmi Note 5 lansat anul trecut. Aparitia sa in baza de date a site-ului GeekBench, coroborata cu aparitia lui Xiaomi Redmi Note 7 Pro in baza de date a celor de la TENAA subliniaza si intareste zvonurile ca Xiaomi sare peste editia cu numarul 6 a gamei.

La capitolul „zvonuri”, fara o confirmare din partea producatorului sau a vreunei agentii de certificare aflam ca Xiaomi pregateste un ecran de 6.3-inch pentru modelul Xiaomi Redmi Note 7 , precum o un acumulator de 3.900 de miliamperi. Cel mai probabil device-ul va avea un sistem foto dual pe partea din spate.

Faptul ca device-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 660 reprezinta indiscutabil un update fata de gamele anterioare. Atat Xiaomi Redmi Note 5 Pro cat si Xiaomi Redmi Note 6 Pro au avut la bord un procesor Snapdragon 636, de asemenea cu 8 nuclee, dar inferior la nivel de performanta si eficienta lui Snapdragon 660.

De asemenea, memoria de 6GB RAM este o veste excelenta si ne da sperante ca modelul Xiaomi Redmi Note 7 Pro va avea in componenta sa si o memorie de 8GB RAM, asa cum se vehiculeaza in unele surse. Ramane de vazut, pentru ca foarte probabil nu ne mai desparte mult timp pana la oficializarea prezentei acestor doua device-uri. Vom reveni si noi cu amanuntele necesare in zilele urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Redmi Note 7