Stiri

Specificatii Xiaomi Mi Max 3 » phablet-ul a primit certificarea TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nu mai departe de saptamana trecuta va scriam despre telefonul cu cel mai mare ecran de pe piata. Adica despre viitorul model, Xiaomi Mi Max 3, pe care il asteptam oficial in perioada urmatoare. Ieri, din China, au venit vesti noi si importante legate de acest dispozitiv, care tocmai a fost certificat de agentia TENAA. Prin urmare, avem primele specificatii Xiaomi Mi Max 3, dupa ce device-ul a aparut oficial pe site-ul agentiei chineze.

Specificatii Xiaomi Mi Max 3: baterie uriasa si ecran de 6.99-inch

Intre cele mai importante specificatii Xiaomi Mi Max 3 se confirma doua dintre cele mai vehiculate caracteristici din ultima perioada: ecranul si bateria, ambele de proportii uriase.

specificatii Xiaomi Mi Max 3 (2)

Succesorul oficial al modelului Xiaomi Mi Max 2 a fost listat pe site-ul agentiei TENAA cu numerele de model M1804E4A, M1804E4T si M1804E4C. Conform acestei listari, ies la suprafata, intr-o maniera oficiala, si primele specificatii Xiaomi Mi Max 3 si niciuna dintre ele nu pare sa fie surprinzatoare.

Este clar de acum ca telefonul cu cel mai mare ecran de pe piata va beneficia de un aspect remarcabil, exact asa cum se vehicula in aceasta perioada.

Listarea de pe site-ul TENAA ne confirma masivul si impunatorul ecran de 6.99-inch in diagonala, un ecran care va suporta o rezolutie maxima Full HD+ si va avea un aspect 18:9. Chiar daca nu exista o confirmare oficiala din partea producatorului, ne asteptam la un ecran cu margini laterale foarte subtiri, precum si cu un raport ecran-corp de peste 84%.

specificatii Xiaomi Mi Max 3 (3)

Telefonul va fi propulsat spre performanta de un procesor octa-core de 1.8Ghz (cel mai probabil Snapdragon 710 by Qualcomm), specific zonei mid-range, iar in sprijinul sau vor sta trei tipuri de versiuni diferite de memorie. TENAA ne confirma astfel urmatoarele modele de Xiaomi Mi Max 3:

  • – Mi Max 3 cu 3 Gb memorie RAM si 32 Gb pentru stocarea de date
  • – Mi Max 3 cu 4 Gb memorie RAM si 64 Gb pentru stocarea de date
  • – Mi Max 3 cu 6 Gb memorie RAM si 128 Gb pentru stocarea de date

De apreciat faptul ca noul model va avea o versiune atat de puternica precum cea de 6 Gb, in timp ce, in contrapartida, producatorul este dispus sa ofere si o varianta mult mai accesibila ca pret, bazata pe 3Gb memorie Ram si doar 64 Gb dedicati stocarii de date.

Intre noile specificatii Xiaomi Mi Max 3 confirmate de agentia chineza se afla si capacitatea dual SIM a terminalului precum si sistemul de operare, care va fi un Android 8.1 Oreo bazat pe o atractiva experienta MIUI 9. Foarte probabil, Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de un update rapid si catre interfata MIUI 10, proaspat lansata de companie.

Nu in ultimul rand, intre aceste specificatii Xiaomi Mi Max 3 aflam si faptul ca Xiaomi Corporation pregateste o camera foto duala pe spatele telefonului, o camera care insa nu credem ca va avea caracateristici impresionante. Senzorul principal este confirmat la 12 megapixeli si este un Sony IMX363 de generatie putin mai veche, insa nu exista detalii despre al doilea senzor al camerei spate. Sunt sanse bune sa fie un senzor 8 megapixeli, daca nu cumva Xiaomi ne va surprinde cum se vehiculeaza cu un senzor de 20 megapixeli. Frontal, device-ul va beneficia de o camera foto pentru selfie-uri si video -calling de 8 megapixeli.

Xiaomi Mi Max 3 va fi echipat cu senzor clasic de amprente, dar si cu deblocare faciala, iar greutatea sa merge spre 221 de grame, ceea ce nu mai reprezinta deloc o surpriza cand vine vorba de aceasta gama. 7.99 milimetri confirmati va avea telefonul cu cel mai mare ecran din lume grosime, in timp ce inaltimea sa ajunge la 176 de milimetri. Este clar: Mi Max 3 nu va fi un companion usor de manevrat cu o mana si pare destul de greu. As spune ca nu cred ca va fi o atractive pentru reprezentantele sexului feminin.

specificatii Xiaomi Mi Max 3

Conform agentiei TENAA, intre aceste specificatii Xiaomi Mi Max 3 care atrag, gasim si o baterie gigantica de 5.400 de miliamperi, menita sa sustina un ecran masiv si care va consuma cu siguranta destula energie. Vestea buna este ca bateria, dincolo de autonomie, se va baza si pe tehnologie de incarcare rapida Quick Charge 3.0. Sa trecem pe scurt in revista noile specificatii Xiaomi Mi Max 3 asa cum ni le prezinta agentia de certificari din China, TENAA.

Specificatii Xiaomi Mi Max 3 via TENAA

✔️- Procesor de 1.8 Ghz, Octa-Core
✔️- Ecran de 6.99-inch (2160x1080px) Full HD+, IPS, sticla curbata 2.5D
✔️- 3Gb RAM cu 32 Gb ROM, 4Gb RAM cu 64Gb ROM, 6 Gb RAM cu 128 Gb ROM
✔️- MIUI 9 bazat pe Android 8.1 Oreo cu upgrade rapid la MIUI 10
✔️- Dual SIM
✔️- Camera principala duala, cu senzor de 12 megapixeli (al doilea este necunoscut), 1.4µm pixel size, dual-tone LED flash
✔️- Camera frontala de 8 megapixeli
✔️- Senzor de amprente
✔️- Dimensiuni: 176.15 x 87.4 x 7.99 milimetri
✔️- Greutate: 221 grame
✔️- 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5GHz) MIMO, Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C
✔️- Baterie 5.400 mAh cu tehnologie Quick Charge 3.0

Telefonul ar putea fi anuntat in perioada urmatoare si va fi disponibil pe culori precum roz auriu, auriu simplu, negru si gri.

sursa: Shouji.tenaa.com.cn

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes