Stiri

Specificatii tehnice Xiaomi Mi CC9 Pro. Smartphone-ul apare in GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Xiaomi pregateste doua noi lansari importante. Este vorba despre modelul Xiaomi Mi CC9 Pro, care va fi alimentat de procesorul Snapdragon 730G si de Xiaomi Mi Note 10, primul telefon din istoria companiei care va fi echipat cu o penta camera. Toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi va anunta pe 5 noiembrie la ora 2:00 locala, modelul Xiaomi Mi CC9 Pro. Pana la lansarea oficiala, smartphone-ul a facut o vizita in baza de date a site-ului GeekBench, ceea ce ne permite sa aruncam o privire peste specificatiile sale tehnice.

Compania se pare ca lucreaza in paralel nu la doua, ci la patru smartphone-uri, toate echipate cu senzorul de imagine de 108MP. Aceste terminale au in acest moment numele de cod „Tucana”, „Draco”, „Umi” si „Cmi”. Modelul cu numele de cod Tucana a ajuns deja in baza de date a site-ului GeekBench, iar specialistii spun ca este vorba despre Xiaomi Mi CC9 Pro.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 Pro

Conform listarii oficiale, noul smartphone al Xiaomi este alimentat de procesorul Snapdragon 730G si va avea la bord o memorie RAM de 6GB. Telefonul ruleaza din fabrica Android 9.0 UI bazat pe interfata MIUI dezvoltata de producator.

Chiar daca neoficial, si acest device se pare ca se va baza pe o configuratie foto de tip penta camera. Spatele telefonului va fi destul de aglomerat, in conditiile in care device-ul are trei lentile foto verticale si o a patra camera foto separata. In plus, a cincea lentila foto este disponibila sub cele patru mai sus mentionate.

Xiaomi Mi CC9 Pro va beneficia de doua unitati LED Flash si va fi primul device al companiei care va beneficia de zoom-ul optic 5x. Conform listarii, senzorul principal de imagine este model Samsung si are 108 megapixeli. Acesta este senzorul principal al modelului Xiaomi Mi CC9 Pro.

Acelasi model va fi echipat cu un ecran de 6.4-inch Full HD+ AMOLED, care va beneficia de decupaj de tip waterdrop si de senzor de amprente integrat in ecran. Capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 128 GB.

GeekBench mai dezvaluie si faptul ca Xiaomi Mi CC9 Pro va beneficia de o camera foto de 32 de megapixeli pentru selfie-uri, camera care va fi gazduita de decupajul din partea superioara a dispozitivului. Mi CC9 Pro va beneficia totodata de suport NFC precum si de un port infrarosu. Bateria terminalului va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi si va fi echipata cu suport pentru incarcare rapida la 20W.

A fost confirmat si Xiaomi Mi Note 10

La fel ca modelul de mai sus, Xiaomi Mi Note 10 a primit si el confirmarea oficiala si, la fel, va beneficia de o structura penta camera. Nu va veni singur, ci alaturi de partenerul sau de gama, Xiaomi Mi Note 10 Pro.

Xiaomi Global incepe deja reclama, iar device-ul este prezentat drept primul smartphone cu senzor de 108 Megapixeli si structura penta camera.

Tipsterul Mukul Sharma a confirmat ca atat Xiaomi Mi Note 10 cat si modelul Xiaomi Mi CC9 Pro vor beneficia de elemente comune, dar vor fi diferentiate de procesor.

Fiind vorba despre un varf de gama, modelul Xiaomi Mi Note 10 se va baza pe Snapdragon 855+ cea mai noua creatie pentru zona premium de la Qualcomm. Device-ul a primit deja certificarile necesare in China, Rusia si Thailanda. El are numarul de model M1910F4G, in timp ce partenerul sau de gama, Mi Note 10 Pro are numarul de model M1910F4s. Momentan, nu avem o data de lansare oficiala si pentru modelul Xiaomi Mi Note 10.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi CC9 Pro